fbpx

Interviu asistent medical ortopedie si traumatologie – Rares Popa

De multe ori, multi asistenti se gandesc si vad o anumita specialitate in mod foarte romantat, idilic de-a dreptul ( cat de frumos e sa salvezi oameni ), dar nu realizeaza in spatele acestui act, ce sacrificiu imens se ascunde.

Din aceasta Mini-Serie de Live-uri in care voi aduce saptamanal invitati de pe diverse specialitati, veti putea afla ce presupune munca de asistent medical in acea specialitate.

Veti putea pune intrebari in direct si veti putea afla raspunsuri pe care nu vi le impartaseste NIMENI.

Astfel, elevi ai scolilor sanitare, fiind, veti putea sa decideti in cunostinta de cauza daca veti vrea sau nu sa va angajati in specialitatea respectiva.

Asistenti medicali, fiind deja, veti putea afla cu ce se confrunta un astfel de coleg si nu veti mai judeca poate asa usor activitatea lui, crezand ca isi castiga prea usor banii.

Marți 28.01.2020 ora 20:00 l-am avut ca invitat special pe Rares Popa, asistent medical pe ortopedie si traumatologie.

Haideti sa aflati si voi ce face un asistent medical de ortopedie si traumatologie, intr-o zi de iarna cand numarul fracturilor este ridicat, sau in cazul unei catastrofe cu victime multiple, iar personalul la unitatea de primire a urgentelor din cadrul unui spital de ortopedie, este complet insuficient, avand resurse de materiale aproape inexistente.

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

 

Informația din text nu se poate aplica fără indicația medicului. Pentru orice problemă de natură medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!