fbpx

Ce fac daca nu am cine sa ii administreze mamei, Vitamina B12 ?

Având în vedere situația pandemiei în care ne aflăm și că toate forțele care se mobilizeaza acum sunt doar pentru spitale si pentru zonele de carantină, o discuție pe care vreau s-o port cu voi este legat de ce facem cu pacienții rămasi la domicilii și cu lipsurile cu care ne confruntăm pe această perioadă?

Haideți să luăm un exemplu: sunt sunată zilele trecute de un pacient a cărui mamă a făcut niște investigații și a fost diagnosticata cu o carenta sever de vitamina B12, fapt pentru care medicul a indicat să facă un tratament injectabil la domiciliu cu B12.

Ei bine, trebuia să începem tratamentul începând de mâine. Din păcate starea mea de santate s-a alterat, având o viroză, aparent, cu secreții post nazale, fara febra, dar din păcate încă starea aceasta, aș pune în pericol pacienta daca m-as deplasa la dansa pentru administrarea acestui tratament.

A încercat săracul aparținător să găsească soluții, să găsească alte persoane disponibile care ar putea să se deplaseze pentru aceasta administrare, dar din păcate, având în vedere că toate resursele se concentrează doar spre pacienții infectați cu Covid, nu a găsit pe nimeni disponibil.

M-a sunat disperat să mă întrebe din nou ce să facain aceasta situație. Omul vrea SOLUTII de la un cadru medical pentru ca el nu este in masura sa stie ce se poate face TOTUSI pentru ameliora starea mamei.

Ei bine, până când starea mea de sănătate îmi va permite să merg la dansii, i-am sugerat că ar putea discuta cu medicul să încerce să schimbe forma injectabila cu formă per os, având în vedere că mama nu are deglutiția abolită.

Astfel că dânsul a început să meargă prin farmacii să caute forma de vitamina B12 care se poate administra per os , achizitionand echivalentul concentratiei celei injectabile.

Desigur că nu se resoarbe în aceeași proporție ca si forma injectabila si nici asa de rapid, însă până starea mea se îmbunătățește să pot să merg să începem tratamentul injectabil este și aceasta o soluție de avarie care merita luata in calcul.

🔴👉 Pentru urmarirea clipului acceseaza butonul PLAY din imaginea de mai jos 👇👇👇

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

 

Pentru o discutie cu Meda Talos despre cazul tau, poti programa o ora, accesand imaginea de mai jos !

Seminar PRIVAT despre cazul TAU

Pentru detalii despre:
* webinariile ONLINE "Discuții la CLASĂ"
* seminar ONLINE UNU la UNU de invatare si exersare a punctiilor venoase
* discuție privată cu Meda despre cazul
acceseaza imaginea de mai jos !

Imagine promo seminarii GLOBAL

Informația din text nu se poate aplica fără indicația medicului. Pentru orice problemă de natură medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!