fbpx

Subiecte medicale

Având în vedere situația pandemiei în care ne aflăm și că toate forțele care se mobilizeaza acum sunt doar pentru spitale si pentru zonele de carantină, o discuție pe care vreau s-o port cu voi este legat de ce facem cu pacienții rămasi la domicilii și cu lipsurile cu care ne confruntăm pe această perioadă?

Haideți să luăm un exemplu: sunt sunată zilele trecute de un pacient a cărui mamă a făcut niște investigații și a fost diagnosticata cu o carenta sever de vitamina B12, fapt pentru care medicul a indicat să facă un tratament injectabil la domiciliu cu B12.

🔴➡️ Acest subiect este disponibil atat in format TEXT cat si VIDEO. Pentru vizualizarea clipului  accesati butonul PLAY din imaginea de mai jos. 👇👇👇 Pentru continuarea citirii articolului text derulati peste imaginea clipului 👇👇👇

Ei bine, trebuia să începem tratamentul începând de mâine. Din păcate starea mea de santate s-a alterat, având o viroză, aparent, cu secreții post nazale, fara febra, dar din păcate încă starea aceasta, aș pune în pericol pacienta daca m-as deplasa la dansa pentru administrarea acestui tratament.

A încercat săracul aparținător să găsească soluții, să găsească alte persoane disponibile care ar putea să se deplaseze pentru aceasta administrare, dar din păcate, având în vedere că toate resursele se concentrează doar spre pacienții infectați cu Covid, nu a găsit pe nimeni disponibil.

M-a sunat disperat să mă întrebe din nou ce să facain aceasta situație. Omul vrea SOLUTII de la un cadru medical pentru ca el nu este in masura sa stie ce se poate face TOTUSI pentru ameliora starea mamei.

Ei bine, până când starea mea de sănătate îmi va permite să merg la dansii, i-am sugerat că ar putea discuta cu medicul să încerce să schimbe forma injectabila cu formă per os, având în vedere că mama nu are deglutiția abolită.

Astfel că dânsul a început să meargă prin farmacii să caute forma de vitamina B12 care se poate administra per os , achizitionand echivalentul concentratiei celei injectabile.

Desigur că nu se resoarbe în aceeași proporție ca si forma injectabila si nici asa de rapid, însă până starea mea se îmbunătățește să pot să merg să începem tratamentul injectabil este și aceasta o soluție de avarie care merita luata in calcul.

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

GIVEAWAY

👉 Pentru prima data se fac reduceri la KITURILE DE PRACTICA pentru punctii venoase. Vei primi FARA EXTRAGERE un cupon de 50 lei pe care il vei putea utiliza la achizitia unui KIT DE PRACTICA pentru punctii venoase. Detalii despre obținerea acestui cupon, accesand:👇👇👇

Giveaway - Cupon reducere kit practica

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!