logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Centrele de permanenta

✅🔴👉 Demult nu m-am mai enervat, dar acum pentru ca e vorba de PACIENȚI dragi pe care cu încredere i-am îndrumat spre un centru de permanență, am zis că OBLIGATORIU vreau să îi fac celebri și mai ales să le fac cunoscă activitatea pentru că se pare că dumnealor vor să stea de sărbători pe bani publici, dar să nu fie deranjați de nimeni, că deh, e sărbătoare, de ce ai avea tupeul să te îmbolnăvești și să mergi să îi deranjezi?

👉 În decurs de 5 zile trimit doi pacienți la un centru de permanență din Cluj ( unul din cele două care activează pe raza municipiului ) pentru că trebuiau obligatoriu văzuți de un medic ( unul cu o amigdalită pultacee și o domnișoară cu o gastrită care avea dureri atroce în epigastru )

👉 Pe primul mi-l ceartă că a avut tupeul să sune insistent după ce a stat în stradă 5 minunte și a tot sunat la sonerie fără să răspundă nimeni ( desigur înțelegem că dacă ești angajat într-o consultație nu poți răspunde, lucru care s-a dovedit a NU fi așa, pentru că în final a fost primit, deși nu mai era nimeni pe-acolo )

👉 Pe a doua pacientă o ceartă pentru că a îndrăznit să îi deranjeze ( la ora 20:30 ) cică trebuia să meargă le medicul ei de familie nu să vină la ei, în contextul în care știm cu toții că la medicul de familie se merge pe bază de programare, iar dacă fata s-a panicat la ora 20:30 și a mers la ei, chiar nejustificat fiind, nu mi se pare normal ca tu ca medic să fii mitocan și să tratezi pacientul ca și cum ar fi comis cel puțin o infracțiune

… continuarea după ANUNȚUL de mai jos 👇👇👇

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru tratarea plagilor in faza de NECROZA. Din cele 10 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇

Webinar - Plăgi în fază de NECROZĂ - Poză produs

👉 Oare dumnealor, cei care se află acolo, au impresia că omul de nebun merge în toiul nopții pentru că se plictisește acasă și că vrea companie sau simte nevoia să fie beștelit de cineva plictisit de munca lui?

👉 Ei bine, mulți dintre pacienți nu știu ce fac aceste centre de permanență, de cine sunt plătite și care este OBLIGAȚIA lor prin contractul pe care l-au semnat cu CAS, așa că prin această postare vreau să îi și înștiințez pe pacienți că au această oportunitate de a apela la aceste centre care consultă GRATUIT

👉 Este important să știi că fiecare oraș mare sau mic are astfel de Centre de permanenţă finanţate de CAS.

👉 Acestea sunt de fapt locuri unde medicii de familie fac gărzi pentru pacienții lor. Ele sunt arondate unui cabinet MF în care se găsesc medici de familie şi asistente, gratuit, zilnic între ora 15 sau 18 şi 8 dimineaţa a doua zi, plus întreg wekendul – de vineri la 15 sau 18, până luni la 8.

👉 CAS achită gărzile profesioniştilor – medici de familie şi asistente, astfel încât să existe o prelungire a activităţii medicului tău de familie şi în afara orarului, pentru chestiuni care nu recesită o urgenţă reală. ( vezi imaginea de mai jos )

Centre de permanenta - Centrele de permanenta 👉 ce sunt si cu ce se ocupa acestea?

👉 Aceste centre au rolul de a ușura sarcinile serviciului 112, dar și ale spitalelor. Consultaţiile şi tratamentele în Centru sunt gratuite şi se aplică oricărui cetăţean, indiferent dacă-i asigurat sau nu.

🔴 Ce NU se face la Centrul de permanenţă?
👉 La aceste centre nu se eliberează documente în contract CAS, trimiteri “colorate”, reţete compensate și bilete de trimiteri la analize.
👉 De asemenea, nu se eliberează alte acte care necesită fişa omului şi trecutul lui medical.
👉 Nu se eliberează nici certificate de deces sau prenupţiale și nici adeverinţe pentru angajare, tabere sau diverse cursuri, deoarece medicii respectivi nu te cunosc.
👉 Alte activități care nu se desfășoară la aceste centre:
*nu se operează
*nu se intubează
*nu se tratează coma
*nu se pune piciorul în ghips
*nu se asistă naşterea

… continuarea după ANUNȚUL de mai jos 👇👇👇

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇

Webinar - Montare BRANULĂ - Poză produs

🔴 Ce se face la Centrele de permanență cu medici de familie?

👉 Se diagnostichează şi tratează pe moment o durere abdominală, febra, o durere în gât, diareea banală, ameţeala, furnicăturile şi muulte altele.

👉 De asemenea, se poate urma tratamentul injectabil intramuscular, sau intravenos, sau pefuzabil din 8 în 8 ore, sau mai des, şi în afara orarului de cabinet al medicului tău. Totul se face gratuit, chiar și dacă ai nevoie de injecții.

👉 Pe internet să găsesc toate informațile de care ai nevoie pentru a afla mai multe detalii despre aceste centre.

👉 Și-acum în finalul postării, VĂ ÎNCURAJEZ pe toți cei care vă încadrați la problemele pe care le rezolvă aceste centre, să îi DERANJAȚI cu încredere pentru că ei pentru asta sunt plătiți din bani publici, iar apelând pentru aceste probleme la ei și NU la unitățile de primiri urgențe sau ambulanță, veți oferi șansa la VIAȚĂ unui om a cărui viață depinde de medicii urgentiști

👉 NU vă lăsați intimidați de atitudinea unora dintre cei care lucrează acolo ( NU toți sunt făcuți să fie medici, NU toți sunt făcuți să fie asistenți ), dar vă asigur că printre ei sunt și OAMENI cu suflet care își fac meseria din vocație, am avut chiar cursante la cursurile mele de puncții care activează la aceste centre și pot să girez pentru profesionalismul și empatia de care sunt capabile

👉 Dacă totuși nimeriți NE-oameni acolo, VĂ ROG luați atitudine, nu vă mai trăiți viața după sloganul „capul plecat sabia nu-l taie” vremurile s-au schimbat, TREBUIE să îi forțăm pe cei ce nu sunt făcuți pentru această meserie, fie să se schimbe și ei odată cu vremurile, fie să lase loc celor ce vor să schimbe lumea asta, făcând-o un loc mai suportabil

P.S. Nu vă străduiți să sunați la acele numere din programul oferit de CAS pentru că nu vă răspunde de regulă nimeni, mergeți acolo  “peste ei” pentru că au OBLIGAȚIA să fie acolo pentru VOI, însă nu îi poate obliga CAS să răspundă la telefon, pentru că CAS nu plătește și recepționeră, așa că pe motivul că sunt angajați în consultații nu vor răspunde, dar NU VĂ DESCURAJAȚI, mergeți acolo la adresa menționată pe site-ul CAS pentru că e OBLIGATORIU să fie acolo

… continuarea după ANUNȚUL de mai jos 👇👇👇

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru tratarea plagilor in faza de FIBRINA. Din cele 9 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇

Webinar - Plăgi în fază de FIBRINĂ - Poza produs

Update a doua zi după ce făcusem această postare:

✅🔴👉 Pentru ca la postarea cu centrele de permananta s-au găsit medici indignați de faptul că aș fi emis PRETENȚIA de a se vorbi civilizat cu pacientul, primul numindu-mă „Brutus în varianta feminină” pentru că „înjunghii colegii” și nu solidarizez cu oamenii plictisiți din sistem care se poartă execrabil cu pacienții, iar cea din urmă „onorabilă” dnă doctor mă amenință „voalat” să îmi „ajustez tonul” dacă nu vreau să o încurc, am decis totuși să le răspund public:

👉 Pe mine nu aveti cu ce sa ma incurcati pentru ca actionez in favoarea pacientului si a societatii in general. Nu fraternizez cu cei care nu au o conduita adecvata fata de pacienti, cu cei ignoranti, sau cu submediocrii cu diplome care sunt prea importanti pentru ei insisi.

👉 Am sa expun de fiecare data situatii care nu sunt in regula, cu riscul ca unii prea importanti sa se supere.
👉 Nu am facut asistenta medicala sa fiu pe placul acelora care alimenteaza un sistem bolnav, și nu voi tolera nici o amenintare de niciun fel.
👉 Ba mai mult de atat, cei cu musca pe caciula sa aveti mare grija pentru ca sunt cu ochii pe voi si e posibil sa va incurcati singuri.
👉 Politica pumnului in gura si reducerii la tacere e una din problemele des semnalate in institutiile publice.
👉 Frica de a fi dat afara e crunta iar victimele sunt intotdeauna cei vulnerabili care au de ales intre a tolera sau a fi destituit.
👉 Practicile cu care unii sunteti prea bine familiarizati nu merg cu mine deoarece am evitat mereu sa am tangente cu sistemul sanitar de stat.

👉 Fie ca anul 2023 sa ne aduca mai mult curaj, bun simt, sanatate si curatenie atat in suflet cat si in sistem.
👉 Impreuna putem construi o lume mai buna!

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Ești PACIENT și ai nevoie de AJUTOR?
Sunt AICI pentru TINE ?

👉 Sunt DOAR la un click distanță și mă poți contacta de ORIUNDE din lume, accesând link-ul din imaginea de mai jos 👇👇👇

Model de practica IV

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!