fbpx

Ce doriti: dezvaluire de secrete profesionale sau descrierea protocoalelor?

”Suportul Informational pentru Asistenti si Pacienti”, NU este un alt mod de a repeta procedurile invatate in scoli sau descrise in manualele de proceduri. Acest suport oferit asistentilor si pacientilor este un fel de School After School. Eu doar impartasesc cu voi secrete din meseria mea pentru cei dispusi sa le asculte si NU pentru cei orientati sa critice, incercand o aliniere cu procedurile deja explicate si ras-explicate.

Pentru cei care îmi reproșează că ceea ce prezint eu, nu sunt protocoale în conformitate cu manualele de nursing, vreau să vă fac să înțelegeți că ceea ce fac eu cu website-ul meu, cu acest grup de asistenti medicali, pe această pagină de facebook și pe canalul meu de youtube, nu este de a repeta niște protocoale pe care le găsiți în orice manual, pe orice pagină de nursing sau în codurile de proceduri date de OAMMR.

Nu are rost să mă repet! Nu are rost să fac același lucru pe care-l fac și ceilalți!

Ceea ce fac eu, este de a împărtăși din experiența mea! Vă vând in mare parte GRATUIT niște secrete pe care nu vi le vinde nimeni.

De aceea, parte din articolele sau clipurile mele sunt GRATUITE, dar parte dintre ele sunt la abonament. Cine dorește să investească în dezvoltarea lui profesională să afle secrete din meserie pe care nimeni nu vi le împărtășește, o să investească! Cine nu, se va rezuma la articolele GRATUITE pe care le scriu si împartașesc cu mult DRAG pentru TOȚI ( atat cei recunoscătoti cât și cei critici și heitari care mereu au ceva de comentat fara sa dea nimic la schimb, doar URĂ și RANCHIUNĂ ).

Ei bine, ceea ce împărtășesc eu, împărtășesc experiența mea de ani de zile! Împărtășirea aceasta mie îmi ia TIMP și RESURSE. O să vă filmez cu altă ocazie să vedeți ce presupune această împărtășire:
* realizarea de clipuri video
* montarea ulterioara a acestor clipuri
* încărcarea lor pe YouTube
* încărcarea lor pe website
* elaborarea unui articol atașat acestui clip pe website
* distribuirea pe canalele mele media, creeate în acest scop
* munca de cercetare care mă ajută să aflu ce nevoi aveți și ce informații nu ajung la voi, dar de care ați avea nevoie

Toate aceste lucruri nu se fac de la sine! „Cineva” le face și acelui „cineva” îi ia TIMP. În acest timp, acel „cineva” nu face altceva ca să-și câștige existența!

De-aceea, nu vreau să mă repet și să filmez un protocol de la A la Z, care mai este filmat și distribuit de multe alte zeci de persoane și pe multe alte zeci de canale. Nu vreau să mă repet cu asepsia de 30 de secunde de la interior la exterior cu trei tampoane diferite … etc … Astea sunt lucruri pe care le învățați în școli!

Bun, le-ați învățat! De ce să vă mai repet eu, care este protocolul aseptizarii înainte de puncționare? Nu o să fac asta niciodată!

Eu o să vă spun:
* cum să prindeți o vena
* cum să faceți alegerile corecte pentru bună reușită
* la ce pacient, ce tip de ace se pretează
* ce tip de metodă în functie de patologia pacientului
* în ce unghi intrați în funcție de adâncimea venei și traiectul ei

O sa AFLATI de la mine lucruri pe care nu vi le spune nimeni în școli, nu sunt descrise în niciunul dintre protocoale și nu vi le împărtășește nimeni nici în stagiile de practică!

Asta fac eu suport informațional pentru asistenți, dar și pentru pacienți, anumite aspecte de îngrijire ale aparținătorilor care se află în suferință!

Toate acestea prin intermediul ( click pe link-uri pentru directionare spre aceste canale ):
* Website-ului meu: Suport Informational pentru Asistenti si Pacienti 
* Grupul de facebook: Asistenti Medicali – Cazuri, Manopere, Tehnici
* Pagina de facebook a website-ului: Meda Talos Oficial
* Canalul meu de youtube: Meda Talos – Youtube

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Pentru o discutie cu Meda Talos despre cazul tau, poti programa o ora, accesand imaginea de mai jos !

Seminar PRIVAT despre cazul TAU

Pentru detalii si inscriere la un seminar de invatare si exersare a punctiilor venoase cu Meda Talos, acceseaza imaginea de mai jos !

Punctia venoasa - Seminar recoltare sange

Informația din text nu se poate aplica fără indicația medicului. Pentru orice problemă de natură medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!