fbpx

Tratamente la domiciliu – Subiecte medicale

Desi am ajuns la o varsta la care fata mi s-a maritat, e la casa ei, isi poarta singur de grija, totusi job-ul de mama este unul din care nu esti destituit niciodata, iar atributiile trebuie sa ti le desfasori 24/24, adica un job full-time cum se spune.

Desi fiica mea, de 28 de ani, de ceva vreme acuza atacuri de panica ( asa le numea ea ), niciodata nu ne-am gandit sa verificam in acele momente glicemia. Ea punea acele stari in corelatie cu viata ei agitata, clientii si bussinesul pe care il are de gestionat.

Intr-o noapte ma suna la 1:30 ginerele sa ma anunte ca fiica mea a avut o stare de lipotimie, cu transpiratii si stare generala alterata grav, moment in care i-a masurat glicemia si a constat ca avea o glicemia 47. ( ginerele meu, avand parinti diabetici, a recunoscut imediat simptomele de hipoglicemie ).

Pe moment am reusit sa ridicam rapid glicemia prin consum de zahar, insa pentru ca lucrurile s-au repetat am luat impreuna cu ginerele si fiica o decizie importanta de monitorizare pentru a afla ce se intampla si sa verificam daca tine de conduita de viata sau este si ceva patologic.

Vezi mai jos interviul cu fiica mea Laura Marin, care descrie totul, cronologic si afla solutia tehnologica pe care am adoptat-o, urmand sa revenim dupa perioada de monitorizare cu rezultatele analitice oferite de acest dispozitiv de monitorizare.

🔴👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!