fbpx

Cum am acordat suport unui copil paraplegic de 2 ani pentru gestionarea unei escare fesiere la 350 km?

Cum am acordat suport unui copil paraplegic de 2 ani pentru gestionarea unei escare fesiere la 350 km?

Situatiile disperate impun masuri disperate !

In situatia in care o familie se afla la zeci de km distanta de cea mai apropiata unitate sanitara, iar acestia au in ingrijire un copil paraplegic ce face escare fesiere, ce solutii disperate credeti voi ca gasesc?

Desigur intai fac eforturi financiare si de timp, mergand la zeci si sute de km la un consult medical. 

Ce face medicul? Prescrie o reteta, iar familia pleaca acasa alte zeci sau sute de km cu reteta si copilul pe care urmeaza SINGURI sa il ingrijeasca. Desigur, fara sa le fi aratat EFECTIV cum se face o astfel de ingrijire: cum tii o compresa sterla in maini, cum aplici o solutie de aseptizare, in ce cantitate, cum gasesti solutii sa izolezi o plaga fesiera pe o astfel de zona dificil de pansat.

Ce se intampla, insa daca acestia ajung acasa, fac cum stiu ei dupa priceperea lor fara studii medicale aceste ingrijiri, iar rezultatele nu sunt din cele mai bune? Desigur, nu isi mai permit alte zeci sau sute de km de strabatut pentru un nou consult asa ca in disperare ce fac: cauta solutii pe internet. 

Intamplator au ajuns cu solicitarea la mine. Desigur nu e cea mai buna solutie sa te tratezi de pe internet, insa in situatii disperate se impun masuri disperate.

Haideti sa vedem cum putem IMPREUNA sa gasim solutii de avarie intr-o astfel de situatie de criza?

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

 

Pentru o discutie cu Meda Talos despre cazul tau, poti programa o ora, accesand imaginea de mai jos !

Seminar PRIVAT despre cazul TAU

Informația din text nu se poate aplica fără indicația medicului. Pentru orice problemă de natură medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!