Copil cu autism – Tratarea ranilor – Tratamente la domiciliu
✅🔴👉 Întrebare pe grupul de asistenti medicali: „Buna dimineata. Ce crema imi recomandați în cazul acesta? Copilul are 18 ani este autist Si nu imi poate spune ce simte. Rana a fost provocată de el prin frecare pt ca nu suporta masca . Ca tratament am folosit baneocin crema , dar nu se vindeca ( 5 zile ) multumesc”
🔴👉 Raspuns: Buna, multumesc ca ati fost de acord sa refaceti postarea mai detaliat. A ajutat sa aflu aceste detalii pentru ca intelegem astfel mai bine care sunt factorii cauzali, iar legat de lipsa de complianta are mare importanta ca sa sugerezi un procedeu terapeutic adaptat situatiei. In acest caz nu poti indica sa pansezi lobul urechii unui copil cu autism care si-a provocat rana tocmai datorita disconfortului legat de un obiect strain in apropierea urechii.
In primul rand daca va permite situatia, ar fi ideal cel putin pe perioada tratamentului sa nu ii mai puneti mascuta.
In al doilea rand v-am rugat sa imi spuneti daca acuza ceva simptome legat de senzatia pulsatila, caldura locala, durere etc ca sa ne dam seama daca prezinta semne de infectie, insa spunand ca ati pus deja baneocin unguent estimez, legat si de cum arata ca plagile, ca acestea sunt doar contaminate si nu infectate.
Ce mai observ este ca aveti acolo cruste, lucru care imi spune mie ca ati aplicat doar unguentul fara sa spalati temeinic. Nu este o critica, este doar o observatie, estimez si faptul ca din cauza lipsei de complianta nu sta sa il spalati. Daca totusi va ajuta cineva ar fi ideal sa spalati cu apa si sapun aplicat pe o compresa de tifon cu care sa frecati pana la limita tolerantei lui in asa fel incat sa mobilizati in fiecare zi cate putin acele cruste. Nu frecati agresiv ca sa nu se sperie si nici pana da sangele, ci doar usor. Ce nu se ia la prima procedura se va lua la a doua si tot asa.
… continuarea după ANUNȚUL de mai jos 👇👇👇
Îți pregătim o SURPRIZĂ !!!
👉 Vor fi lansate NOI kituri de practică produse în România, chiar în Cluj, marca Meda Taloș cu un design unic și un preț fără concurență. Continuă să urmărești site-ul și NU rata lansarea care va beneficia de prețuri promoționale 👇👇👇
Dupa ce spalati, tamponati usor cu un antiseptic gen Dermobacter ( e mai ieftin ), puteti si altele pe baza de ioni de argint, insa acesta nu are in aceasta faza asa o mare insemnatate.
Dupa ce tamponati cu antiseptic, limpeziti cu ser fiziologic sau solutie Ringer pentru indepartarea oricarei urme de antiseptic pentru ca vom aplica un unguent alternativ cu o crema si antisepticul poate interactiona in mod nefavorabil daca nu il limpeziti dupa aplicare.
Ce mai observam acolo, este culoarea violet a lobului din jurul plagilor, lucru ce arata ca s-a cronicizat situatia si aportul sanguin e deficitar, ceea ce va intarzia vindecarea daca nu actionam si cu un antitrombotic pe pielea intacta din jurul leziunilor ( eu as alege in acest caz Lioton Gel – are cantitate dubla de heparina fata de altele, iar aici avem nevoie pentru fluidizarea sangelui in capilare ).
Dupa ce ati aplicat pe pielea intacta Lioton si ati masat usor pana a intrat in piele, veti putea folosi pentru zonele lezionare un unguent alternativ cu o crema. Eu as alege in acest caz niste produse din aceeasi gama, cu efect de curatare si reepitelizare in acelasi timp. O buna alegere ar fi ….
🔴👉 Pentru citirea ARTICOLULUI COMPLET acceseaza butonul rosu de mai jos si achizitioneaza un abonament care iti ofera acces nelimitat la tot continutul sectiunii ARTICOLE al site-ului.