fbpx

Tratamente la domiciliu – Subiecte medicale

Discutie telefonica cu un pacient:

“- Buna ziua, doamna Meda, oare nu stiti vreo infirmiera care ar putea veni sa ma panseze acasa?

– Dar de ce infirmiera si nu asistent medical? 

– Pai nu infirmiera se ocupa de treaba asta? Eu tocmai am fost operat de chist pilonidal si cat am stat in spital am vazut ca asistentele se ocupa numai de injectii si perfuzii. Daca rugam pe vreuna sa imi schimbe pansamentul cand acesta se murdarea, venea, nu zic ca nu, insa dupa ce-l facea in doua ore era jos, iar apoi venea cate-o infirmiera care il facea asa de bine ca ramanea acolo pana la urmatorul pansat. De-aia am dedus ca e atributja infirmierei pentru ca am vazut ca ele se pricep cel mai bine la treaba asta.”

V-am redat aceasta convorbire ca sa intelegeti cat de RUSINOS poate fi pentru tagma nostra profesionala sa induci unui pacient ( intr-o institutie medicala ) aceasta idee, datorita lipsei de profesionalism. 

Va rog cei care va simtiti cu musca pe caciula ABTINETI-VA, nu o luati personal, doar incercati sa intelegeti si sa asimilati ideea ca atitudinea “nu-intreaba mea de asistent” nu ne onoreaza deloc ! 

Si din pacate dupa interesul vostru unilateral, indreptat DOAR catre subiectele despre punctii si aproape ZERO interes pentru restul, inclin sa cred ca pacientul meu nu minte … 🥺🥺🥺

🔴👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!