logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️
✅ Ia atitudine‼️
Rămâi în viață‼️

Punctia venoasa – Recoltarea sangelui 

Oricati ani am avea in meserie, atunci cand tehnica sanitara evolueaza, este imperios necesar sa tinem pasul si sa invatam noi si noi tehnici. Atunci cand executi punctia venoasa si recoltarea sangelui mereu este sanatos sa te informezi cu privire la ce solutii exista pentru o buna reusita.

Gabriel Cristian Hermeniuc, moderatorul grupului de Asistenti Medicali – Manopere, Cazuri, Tehnici, pe care il administrez pe facebook, a ales sa faca o vizita la Cluj, nu doar pentru a ne cunoaste si fizic, si nici doar pentru a vizita orasul meu, ci a dorit sa ii arat si sa exersam impreuna procedurile pe care eu le predau cursantilor meu, proceduri pe care el, desi are 35 de ani vechime in meserie, nu a avut ocazia sa le exerseze.

Clipul de mai jos va arata exercitiul lui la recoltarea sangelui cu fluturasul si seringa pe care a experimenantat-o pe mine, ca “model de practica” …  :)) …, desigur dupa ce anterior a exersat pe modelul de practica din silicon pe care i l-am pus la dispozitie. Click pe butonul play din imaginea de mai jos pentru a vedea clipul 👇👇👇

Dupa cum vedeti, oricati ani experienta ai avea, emotiile te vor insoti de fiecare data cand te vei confrunta cu ceva nou, dar nu e o problema, e ok, e normal. Trebuie doar sa ai curaj sa spui NU STIU si VREAU SA AFLU. E important sa ne pastram mintea deschisa la nou pentru ca fiecare actualizare a informatiilor pe care le facem, vor deveni beneficiu pentru pacientii nostri.

Ca sa inchei cu o informatie care sustine ideea de a tine pasul cu toate actualizarile si descoperilile tehnologice, în 1965, Gordon Moore, cel care a înființat compania Intel si fara de care azi, Facebook si Iphone nu ar fi fost posibile, a facut o afirmatie care ulterior s-a transformat in Legea lui Moore si care spunea ca : la fel cum o dată la doi ani numărul de tranzistori dintr-un circuit integrat se va dubla, tot asa si informatia se invecheste o data la 2 ani. Prin urmare un elev cand iese din scoala, deja informatia acumulata in timpul anilor de pregatire este depasita.

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Cumpără Kiturile de Practică  !!!

👉 Am lansat shop-ul NU rata reducerile intra accesând imaginea de mai jos👇👇👇

kit practica injectii

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!