fbpx

Subiecte medicale

Mereu auzim sintagma ”nu-i treaba mea”, DOAR MEDICUL …

Haideti sa vedem cat de reala este aceasta si daca intr-adevar medicii isi doresc niste asistente – robotei sau daca isi doresc persoane profesioniste care sa ii sprijine in activitate si pe care sa poata conta!

Este foarte important sa avem cunostintele necesare pentru a cunoaste semne de gravitate, ca atunci cand pacientul este pe mana noastra, iar medicul nu este de fata sa poti recunoaste daca este sau nu o situatie de urgenta.

De asemenea, daca la usa cabinetului iti intinde un rezultat de analize de sange sa stii valorile critice pentru a stabili cat de urgent trebuie sa il vada medicul si daca sufera amanare sau nu.

In clipul de mai jos cateva exemple din activitatea mea care releva aceasta necesitate a cunoasterii si aprecierea medicilor atunci cand interactioneaza cu asistenti priceputi !

🔴👉 Pentru urmarirea clipului acceseaza butonul PLAY din imaginea de mai jos 👇👇👇
Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula

Această povestire este o ficțiune, orice asemănare cu persoane sau situații din viața reală este pur întâmplătoare !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!