fbpx

Subiecte medicale

Inca o intrebare “retorica” 😢

Daca esti intrebat, tu ca si cadru medical, de unicul apartinator ingrijorat, copila unei paciente internate de urgenta cu AVC ( atac vascular cerebral ) in urma cu aproape o saptamana si care in disperare a tot incercat in acest rastimp sa ia legatura cu cineva acolo sa afle care este starea mamei ei, dar nu a reusit, daca este posibil asa ceva in Romania, sa refuze cadrele medicale sa discute cu apartinatorii, ce i-ati raspunde?

Subiecte medicale - Meda 👉 se poate asa ceva in spitalele din Romania ?

Daca mama sau tatal vostru ar fi internat si timp de aproape o saptamana nu stii care este starea lui, oare nu ai exploda de ingrijorare?

Oare nu este o solicitare cat se poate de naturala sa vrei sa afli ce se intampla, sa nu stai ingrijorat oare il scoti VIU sau MORT de-acolo?

Oare daca nu ati avea “prieteni” sau “cunostinte” in sistem la care sa apelati cand vi s-a intamplat asta ( nu are rost sa fim ipocriti si sa nu recunoastem ca mereu apelam la un coleg sau colega de pe undeva care sa ne ajute in astfel de situatii ), oare voi ce ati face in situatia mai sus prezentata ?????

Subiecte medicale - Meda 👉 se poate asa ceva in spitalele din Romania ?

Update:

Pacienta a decedat, fara macar sa i se fi explicat fiicei ce s-a intamplat cu ea. A fost instiintata ca i se va face autopsia mamei si va afla dupa autopsie cauza decesului.
Fiica a plecat cu cenusa mamei in tara unde traieste, fara macar sa se mai uite inapoi, la acest loc care candva fusese ACASA si pentru ea. Acest loc in care cuvantul OMENIE a ramas doar un arhaism, in care bunicii si parintii ne mor singuri si neasistati medical tristi in casele lor, in care spitalele devin institutii exclusiviste pe banii contribuabililor si unde unii indivizi fac legea dupa bunul lor plac.

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

GIVEAWAY

👉 Pentru prima data se fac reduceri la KITURILE DE PRACTICA pentru punctii venoase. Vei primi FARA EXTRAGERE un cupon de 50 lei pe care il vei putea utiliza la achizitia unui KIT DE PRACTICA pentru punctii venoase. Detalii despre obținerea acestui cupon, accesand:👇👇👇

Giveaway - Cupon reducere kit practica

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Această povestire este o ficțiune, orice asemănare cu persoane sau situații din viața reală este pur întâmplătoare !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!