fbpx

Subiecte medicale

Pentru ca ieri am oferit pastiluta colegilor asistenti medicali, azi am una pentru pacienti.

Dragii nostri pacienti, desi incercam sa lucram pe programari, pe care ne straduim sa le respectam, vreau sa stiti ca nu suntem totusi mersul trenurilor.

Daca vii, draga pacientule, la 10:20, aratandu-mi ceasul cu repros ca ne-am intarziat cu 5 minute fata de ora ta de programare, poate ar fi bine inainte, sa te gandesti ca pacientul programat la ora 10, inaintea ta tocmai a aflat ca are cancer si, terifiat de spaima, plange in cabinet si vrea toate detaliile cu privire la cum se va  schimba viata lui, in continuare. Sau poate este un bunicut in cârjă ce nu are capacitatea de a se misca atat de repede incat sa ii rezolvam toate probleme in cele 15 minute alocate consultatiei.

Cum ar trebui sa procedam in astfel de cazuri? Sa il anuntam pe cel cu cancer dupa 15 minute ca i-a expirat timpul si ca urmatorul se grabeste ca pierde telenovela sau pe bunicut sa il imbrancim afara ca sa nu te enervezi dumneata pentru ca ne-am intarziat?

Te asiguram draga pacientule programat la 10:15 FIX, ca si problemele tale ne straduim sa le rezolvam in totalitate, fara a te limita in expunere la cele 15 minute.

Te rugam doar sa ai ingaduinta si respect, nu fata de noi, ci fata de ceilalti bolnavi, care vin la fel ca tine pentru ca au o problema de sanatate si nu pentru ca vor sa socializeze pe holurile unei institutii medicale unde se expune la contaminarea cu alte boli.

🔴👉 Pentru urmarirea clipului acceseaza butonul PLAY din imaginea de mai jos 👇👇👇

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Această povestire este o ficțiune, orice asemănare cu persoane sau situații din viața reală este pur întâmplătoare !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!