fbpx

Se mai conduc astazi institutiile SANITARE dupa dictonul „Divide et Impera!”?

Vreau să lansez astăzi un subiect de discuție pentru voi:

Când un asistent medical se hotărăște să plece dintr-o instituție medicală, locul unde lucrează, să-și părăsească locul de muncă, ce părăsește el de fapt: cladirea sau persoanele care o conduc?

Dacă stăm să ne gândim bine, instituția este formată din oameni, nu-i așa? Iar oamenii dintr-o anumită instituție sunt de-o mai bună sau mai proastă factură, au o mai bună sau mai proastă conduită în funcție de manageriatul instituției, de felul cum conduce managerul această instituție.

Din păcate, încă, în zilele noastre, se mai conduce după dictonul: „divide et impera” adică „dezbină și stăpânește”.

În felul acesta, un manager bagă zizanie, să zicem așa în mod popular, între angajați, pentru a-i determina să se toarne unul pe altul sau chiar să deformeze sau să denatureze adevărul, iar managerul în felul acesta, poate sa afle lucruri pe care posibil în altfel nu le-ar află.

Astfel, acest „divide et impera” este litera de lege a foarte multor manageri. Voi ce părere aveți?

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Pentru o discutie cu Meda Talos despre cazul tau, poti programa o ora, accesand imaginea de mai jos !

Seminar PRIVAT despre cazul TAU

Pentru detalii si inscriere la un seminar de invatare si exersare a punctiilor venoase cu Meda Talos, acceseaza imaginea de mai jos !

Punctia venoasa - Seminar recoltare sange

Informația din text nu se poate aplica fără indicația medicului. Pentru orice problemă de natură medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!