fbpx

Uleiul lui Lorenzo  

Aceasta este povestea INCREDIBILA a unei MAME care a impartasit-o cu mine si mi-a dat permisiunea sa o fac publica, lucru pentru care ii MULTUMESC.

“Timpul meu este foarte limitat, dar atunci când intervine o problemă, iau cărțile de specialitate, vă urmăresc și pe dumneavoastră și pentru necesitatea familiei mele reușesc să rezolv problemele care apar. Menționez că am un băiat cu care am stat 2.5 ani în chimioterapie, și doi socri de îngrijit la pat. Am învățat multe lucruri din mers, din cărți și de la dvs VĂ MULȚUMESC. Vă urmăresc atunci când am timp, sunteți directă la subiect și foarte explicita. Nu stăpânesc încă perfect punctiile pe vena dar mă voi strădui să rerererereurmaresc până vor fi perfecte. Vă mulțumesc încă o dată pentru toată răbdarea și profesionalismul de care dați dovadă. 👍👍👍👍👍👍🖕

Si-acum cateva lucruri despre cazul nostru: băiatul este bine pentru că eu exist și am învățat medicina, „în fața blocului mâncând semințe”, expresia unei Dr. Conferențiar pentru că am îndrăznit după 2.5 ani de protocoale făcute ,,după ureche” să îmi iau copilul acasă pe semnătură ( dorința copilului să moară acasă ). Am venit acasă m-am pus în fața calculatorului și m-am rugat la Dzeu să îmi lumineze mintea și m-am gândit ca orice boală care poarta și un nume după denumirea lui medicală, este numele celui ce a descoperit-o. Am tastat Dr. Rossai Dorfman, și am ajuns în Italia ( Milano ), la medicul care a descoperit această boală. Am fost la el. 

Povestea este lunga cu final ok. Am avut curajul să contrazic această ,,eminenta” pentru că am învățat multe de la oameni dăruiți ca dvs și care știau unele aspecte mai bine decât un medic. Diagnosticul băiatului este HISTIOCITOZA SINUSALA ( BOALA ROSSAI DORFMAN ), o boala foarte rară în lume, un virus plecat tot din China. Băiatul este al 461 – lea caz în lume. 

… continuarea după ANUNȚUL de mai jos 👇👇👇

HAI să găsim soluții ÎMPREUNĂ !!!

👉  Putem găsi ÎMPREUNĂ soluții și te ajut să înveți din experiența mea cum să te îngrijești ACASĂ sau cum să îți îngrijești pacientul drag ajuns ACASĂ, planificând o întâlnire ONLINE de consiliere personalizată pe cazul cu care te confrunți, accesând link-ul prin imaginea de mai jos 👇👇👇

Suport personalizat pentru pacienți - Poza articol

Am avut efectiv, flotant la Spitalul ,,Louis Țurcanu” 2.5 ani. După ieșirea ,,forțată ” din spital, acumulasem multe cunoștințe și chiar îmi place, iubesc partea medicală. În 2012 m-am înscris la postliceala ,,Carol Davila” Petroșani, dar în ianuarie 2013 m-am operat de urgenta la Sf Nicolae spital privat în Brașov de ESOFAG BARRET, costul operației m-a pus în imposibilitatea de a plăti mai departe școala și am renunțat. Nici nu am avut susținere din partea soțului.

Îmi place și iubesc enorm partea medicală pe care am vrut să o învăț mai mult pentru băiatul meu pentru că avea încredere în mine și de multe ori nu eram nevoiti să plecam în toiul nopții la Timișoara. Îi administram eu acasă ceea ce trebuia.

Unde vreau sa ajung??  Dacă aș fi reușit sa termin școala, lucrarea de diploma aș fi făcut-o din diagnosticul băiatul cu o super prezentare bagam în buzunar toată comisia, dar nu a fost să fie … Sunt mulțumită, îinsă că băiatul este relativ ok, iar atunci când simte că ceva „scârțâie”, eu sunt și mamă și, medicul lui. Doctorița care a ,,spălat” cu mine pe jos, după doi ani de la plecarea din spital, m-a contactat pentru ai oferi tot ce am despre boala lui Alexandru. Vroia să își facă o lucrare de diploma pentru grad. Am întrebat-o doar dacă își mai aduce aminte ce a făcut pentru băiatul meu și dacă ea consideră  că este ok să își atribuie un merit pentru care nu a făcut nimic, să revină cu un telefon la care îi va răspunde băiatul meu … Cred că nu a mai avut ,,semnal” pentru ca nu a mai sunat. 

Căutați să vizionați filmul ,,ULEIUL LUI LORENZO”, mă regăsesc în totalitate în rolul acelei mame. Acel rol m-a îndemnat și am luat taurul de coarne, pentru că am simțit că pot …

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Reducerea SĂPTĂMÂNII !!!

👉 Webinarul despre tratrea plăgilor în fază de FIBRINĂ îl puteți achiziționa la REDUCERE doar pentru o săptămână ( până în 21.08.22 ). Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇

Webinar - Plăgi în fază de FIBRINĂ - Poza produs

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Această povestire este o ficțiune, orice asemănare cu persoane sau situații din viața reală este pur întâmplătoare !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!