fbpx

Subiecte medicale

Dragii nostri, pentru ca ati propus in repetate randuri ca subiect de Live „VACCINURILE”, ne-am gandit impreuna cu Gabriel Cristian Hermeniuc, asistent de medicina scolara, care are ceva cunostinte legate de acest subiect sa lansam aceasta discutie.

Marti 10.03.20 ora 20:00 a avut loc acest Live in care ne-ati pus intrebari si ne-ati adus completari pertinente legate de acest subiect.

Am discutat ( am amintim mai mult, pentru ca este un subiect mult prea amplu daca am vrea sa intram adanc in detalii ) de majoritatea bolilor pentru care s-au descoperit vaccinuri si de ce este IMPORTANT sa ne vaccinam.

In acest Live am aminti despre:

* Difterie
* Tetanus
* Pertusis
* Rubeola
* Rujeola
* Oreion
* BCG = Bacilului Calmette–Guérin
* Hepatita B
* Poliomielita
* HPV = Human Papilloma Virus
* Gripa
* Hepatita A
* Varicela
* Variola – boala eradicata deja
* Meningita
* Pneumonia – cu pneumococ
* Pneumonia – cu Haemophilus influenzae

Cei interesati pot viziona inregistrarea acestui Live accesand butonul play din imaginea de mai jos. Ceea ce facem noi aici: Impartasim informatii din experienta!

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!