fbpx

Ce reprezinta stadializarea insuficientei venoase si la ce ne ajuta?

🔴👉 Ar fi foarte IMPORTANT sa te edifici legat de stadializarea insuficientei venoase !
🔴👉 De ce este IMPORTANT sa cunosti aceste informatii? Pentru ca in functie de aceste informatii poti evalua cand te confunti cu o urgenta medicala si cand este o problema cronica acumulata in ani de zile.
🔴👉 Cat de jenant este sa debitezi prostii in fata pacientului, neavand cunostintele necesare si informatii pe care acesta ti le solicita?
🔴👉 Cat de rusinos este sa te faci de minune in fata unor colegi de la unitatea de primire a urgentelor, unde ai indrumat isteric pacientul si apartinatorii sa se prezinte, pentru o insuficienta venoasa ce a debutat in urma cu ani buni?
🔴👉 Haideti dragii mei sa intelegem cum apar aceste boli si care este conduita de urmat pentru a fi capabili sa oferim informatii pertinente pacientilor nostri.
🔴👉 Poti obtine informatii pe intelesul tau care sa te ajute in tratamentele pe care le acorzi pacientilor tai, vizionand acest clip special creeat in acest SCOP.
🔴👉 O mica lectie de anatomie care ne ajuta prin exemplificari sa intelegem circulatia arterio-venoasa si stadializarea insuficientei venoase CEAP, pentru a lua cele mai bune decezii in conduita de tratament.
🔴👉 Pentru urmarirea clipului ABSTRACT care va arate o succesiune de SECVENȚE a continutului acestui clip, acceseaza butonul PLAY din imaginea de mai jos 👇👇👇

🔴👉 Clipul integral este destinat ABONATILOR. Pentru abonamente accesati butonul rosu de mai jos.

🔴👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ în 16.05.21
(👇 click pe imagine👇 )

Webinar - Montarea unei branule
Te rugam, sa nu copiezi acest text!