logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Acest site contine imagini cu impact emotional si vizual sever !!

TERMENI SI CONDITII

actualizat azi 25.01.2024

1. Ce este și ce se vrea website-ul www.medatalos.ro:

 • www.medatalos.ro NU este un Site medical, este un Site pe care Administratorul postează povești cu tematică medicală, descrise din experiențe ale asistenților medicali ( fără a folosi date de identificare ale pacienților sau orice alt semn distinctiv ), cazurile sunt doar situații ipotetice cu care un asistent medical se poate confrunta la un moment dat, neavând legătură cu persoane din viața reală ), manopere medicale descrise conform practicilor medicale efectuate de-a lungul anilor din experiențe proprii asistentului medical, informații de orice natură dobândite în anii de activitate, informații ce au doar caracterul informativ și didactic pentru desfășurea îngrijirilor la domicilii, aceste informații nu substituie recomandările unui medic, iar folosirea lor de către Utilizator în îngrijirile pentru dobândirea sănătății este o opțiune a fiecărui individ pentru care Administratorul acestui Site nu își ia nici o responsabilitate. Utilizatorul în folosirea acestor informații înțelege și este de acord cu exonerarea de orice responsabilitate a Administratorului pentru utilizarea informației în orice scop dorește acesta să o utilizeze.

 • www.medatalos.ro NU își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de medatalos.ro, pentru că întotdeauna diagnosticul medical necesită consultarea în persoană a unui medic specialist. Informațiile de pe site și materialele afernete sunt oferite spre folosire “așa cum sunt” fără garanții de nici un fel. Informația prezentată poate include inacurateți de ordin tehnic sau erori de tastat. Informațiile acestui site va sunt oferite cu bună credință, din surse apreciate ca fiind de încredere.
 • www.medatalos.ro nu furnizeaza programe de formare profesionala, nu ofera cursuri de formare profesionala nici acreditate, nici neacreditate, seminariile si webinariile oferite sunt doar informatii generale din activitatea asistentului medical dobandite in anii de practica medicala a unui asistent medical si impartasirea experientei acestuia
 • utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile pe procedurile descrise, nici sa utilizeze informatia in desfasurarea practicii medicale, folosirea lor de către Utilizator în îngrijirile pentru dobândirea sănătății sau in practica medicala curenta este o opțiune a fiecărui individ pentru care Administratorul acestui Site nu își ia nici o responsabilitate. Utilizatorul în folosirea acestor informații înțelege și este de acord cu exonerarea de orice responsabilitate a Administratorului pentru utilizarea informației în orice scop dorește acesta să o utilizeze.
 • www.medatalos.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care vă consultă în persoană.

 • utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de www.medatalos.ro, pentru că întotdeauna diagnosticul medical necesită consultarea în persoană a unui medic specialist.

 • www.medatalos.ro încearcă să ofere informații profesioniste din domeniul asistenței medicale accesibile tuturor utilizatorilor interesați de sănătatea lor sau a aparținătorilor pe care îi au în îngrijire.

 • informația prezentată pe acest Site are un caracter suplimentar și în nici un caz nu poate substitui recomandările date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs.si nici nu substituie informatia dobandita din programa scolara a unui asistent medical, DOAR completeaza informatiile cu situatii intalnite in practica curenta de catre un asistent  medical

 • scopul acestui website este acela de a vă furniza informații medicale generale.

 • acest website trebuie utilizat doar în scopul obținerii de informații generale pentru înțelegerea cât mai bună a stării dvs. de sănătate.

 • toate materialele și sfaturile furnizate prin intermediul www.medatalos.ro trebuie văzute ca simple informații și nu ca analize și sfaturi medicale complete.

 • sfaturile și informațiile Administratorului postate în aceste articole sunt furnizate doar pe baza experienței acestuia ( administratorului ) care dorește împărtășirea experienței proprii, dar nu în scopul de a înlocui sfatul medicului prin consultul acestuia.

 • în toate cazurile, vă sfătuim să mergeți la medicul dumneavoastră de familie dacă vă îngrijorează starea dumneavoastră de sănătate.

 • informațiile oferite prin intermediul Site-ului sunt doar de natură educațională și informativă și nu pot fi considerate, în nici o situație, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

 • informația medicală prezentată pe site-ul www.medatalos.ro nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist.

 • www.medatalos.ro, Administratorul Site-ului, precum și toți eventualii colaboratori nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

2. Termeni generali:

 • Prezentul document conținând termenii și condițiile Site-ului www.medatalos.ro ( denumit în continuare “Termeni și Condiții” ), stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita, autentifica, abona ( cumpăra abonamente ), beneficia sau utiliza în orice mod informațiile furnizate prin intermediul acestui Site

 • În interesul Termenilor și Condițiilor definim următorii termeni:

  • Site” înseamnă în continuare site-ul de internet www.medatalos.ro,

  • Administratorul Site-ului” înseamnă în continuare PFA Taloș Meda Ioana, cu sediul în Cluj-Napoca, Aleea Clăbucet, Nr.4A, Bl.PX3, Sc.1, Etj.6, Ap.37

  • Informație” înseamnă orice tip de informație, sfat, descriere de manoperă, descriere de materiale, povești cu tematică.

  • Conținut” toată Informația existentă pe Site luată parțial sau total în funcție de necesitatea Utilizatorului.

  • Utilizatorul” înseamnă în continuare orice perosană care vizitează, accesează, creează cont, se autentifică, achiziționează abonamente, seminarii, module, orice produs fizic sau virtual de pe site, sau care utilizează în orice mod informațiile oferite de Site

 • Neacceptarea acestor Termeni și Condiții, sau a oricăror prevederi din acestea așa cum sunt ele formulate în prezentul act, prin nesemnarea acestui document la efecutuarea contului de Utilizator, nu va permite accesarea Site-ului, nu va permite efectuarea unui cont de Utilizator și/sau implicit accesarea vreunei pagini din cadrul acestui Site.

 • Dacă Utilizatorul semnează acest document denumit Termeni și Condiții fără a-l citi, iar ulterior constată că nu este de acord cu anumite aspecte impuse de document așa cum este el formulat, atrage obligația Utilizatorului de a înceta de îndată accesarea, vizitarea Site-ului sau a orcărei pagini din cadrul acestuia și/sau utilizarea contului de Utilizator pentru obținerea diferitelor Informații din cadrul acestui Site. Continuarea accesării, vizitării folosirii contului de Utilizator precum și a oricărei componente a acestui Site, constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a orcărei prevederi din acestea.

 • Utilizatorul înțelege și acceptă în mod expres, în întregime și necondiționat, prevederile acestor Termeni și Condiții ( Contractul dintre Utilizator și Administratorul Sitului ) și înțelege să utilizeze Informația Site-ului în conformitate cu acestea. Utilizatorii care au un cont creeat pe Site înțeleg și acceptă că utilizarea în continuare a contului lor, precum și orice accesare sau vizitare în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta, a oricărei componentă a acestuia și/sau însușirea și utilizarea Informației, constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a oricărei prevederi din acestea, neacceptarea Termenilor și Condițiilor de către utilizatorii menționați mai sus, atrage obligația acestora de a înceta de îndată accesarea Site-ului.

 • Dacă NU sunteți de acord cu prevederile acestor Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați însușirea Informației oferită de Site, accesarea contului de Utilizator dacă aveți deja unul și/sau vizitarea vreunei pagini și/sau componente a acestuia si nici achizitionarea vreunui produs a caror conditii si termeni nu sunt in asentimentul dvs.

 • Administratorul Site-ului poate cesiona oricând către un terț drepturile și obligațiile izvorâte din prevederile acestor Termeni și Condiții, inclusiv prin cesionarea către un terț a Contractului ( Termeni și Condiții ), iar utilizatorul consimte anticipat la această cesiune, conform dispozițiilor art.1315 și următoarele din Codul Civil. Pentru a înlătura orice îndoială, Utilizatorii www.medatalos.ro consimt anticipat substituirea PFA Talos Meda Ioana cu un terț în raporturile născute între acesta și Utilizatori în temeiul prevederilor acestor Termeni și Condiții.

3. Drepturile asupra conținutului Site-ului:

 • Conținutul și elementele de grafică ale Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, întreg conținutul în format text sau video și/sau orice alt material, transmis sub orice formă de și către Utilizator ( prin vizualizare directă pe Site, prin neweslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site ) aparțin Administratorului Site-ului și reprezintă conținutul Site-ului.

 • Prin derogare de la prevederea precedentă, nu aparțin Administratorului Site-ului acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt deținător sau o altă sursă.

 • În cazurile în care Conținutul Site-ului indiferent de zona în care se află și indiferent de tip este preluat de Administratorul Site-ului de la alți producători/emitenți de conținut sau materiale în format text, imagine, grafică, secvență video, dar fără a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizează cu respectarea prevederilor legale și regulilor incidente în asemenea cazuri.

 • Utilizatorii înțeleg și acceptă că Administratorul Site-ului este exonerat de orice răspundere privind materialele, datele și informațiile, dar fără a se limita la acestea, preluate de la orice surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate, având scopul și caracterul de “comunicate de presă”.

 • Utilizatorii înțeleg și acceptă că toate informațiile, datele, materialele postate pe Site, au doar caracter informativ, și orientativ și că Administratorul Site-ului nu poate fi tras la răspundere în nici un caz și în nici un mod pentru veridicitatea și validitatea Conținutului Site-ului sau pentru orice efect juridic, decurgând din utilizarea acestuia.

 • Utilizatorii se obligă să respecte toate drepturile de autor și drepturile conexe acestuia și orice alte drepturi de proprietate intelectuală pe care Administratorul Site-ului le deține asupra/în legătură cu Site-ul, Conținutul acestuia, Informația, orice modul sau componentă a acestora sau în legătură cu utilizarea acestora.

 • Utilizatorii înțeleg și acceptă că în cazul încălcării vreunei prevederi de mai sus în orice măsură, vor putea fi trași la răspundere față de autorii/proprietarii Conținutului Site-ului.

 • Conținutul Site-ului, indiferent de zona în care se află Site-ul și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fără nici o intenție directă sau indirectă privind obținerea de profituri sau câștiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare.

 • Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în orice alte scopuri decât cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al Administratorului Site-ului.

 • Utilizatorul intelege si este de acord ca ORICE produs achizitionat de pe site se poate vizualiza, citi, viziona STRICT in cadrul site-ului ( platformei www.medatalos.ro ) intrand in contul de client prin autentificarea pe baza credentialelor alese de client, iar descarcarea acestor materiale este IMPOSIBILA prin modalitatea de elaborare a acestora in vederea opririi distribuirii lor, avand caracter de proprietate intelectuala

 • Este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuirea totală sau parțială, integrală sau modificată a conținutului acestui Site sau a oricărei părți al acestuia efectuate, iar continutul materialelor se poate utiliza STRICT in scop personal

 • Utilizatorul intelege si este de acord ca aceste materiale NU se pot folosi nici macar direct de pe site, ca material didactic la orele de curs in scoli sanitare sau la orice alte cursuri, nici ca materiale pentru elaborarea lucrarilor de licenta pentru absolvirea scolilor sanitare, aceste materiale se pot utiliza STRICT cu scop informational si STRICT in scop personal

 • Administratorul Site-ului își rezervă dreptul de a acționa în instanță orice persoană și/sau entitate care încalcă în orice mod prevederile de mai sus.

 • Cererile de utilizare ale conținutului Site-ului în orice scopuri, altele decât cele personale, pot fi trimise pe adresa PFA Taloș Meda Ioana, cu sediul în Cluj-Napoca, Aleea Clăbucet, Nr.4A, Bl.PX3, Sc.1, Etj.6, Ap.37 sau prin oricare din modalitățile indicate la pagina de Contact a Site-ului.

4. Nota de informare privind protecția datelor personale și notificările prin serviciul de emailing:

 • Conform cerințelor legislației aplicabile LEGEA nr. 129 din 15 iunie 2018 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 102/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum şi pentru abrogarea Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, Administratorul Site-ului va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele persoanale furnizate de Utilizatori.

 • Vă informăm că datele persoanale pe care Utilizatorii le furnizează Administratorului Site-ului sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a Informației pe care doriți să o accesați, pentru imbunatatirea experientei clientilor pe acest site, pentru informarea cu privire la diferite oportunitati oferite de administratorul site-ului prin activitatea pe care o desfasoara cum ar fi: seminarii gratuite pentru clientii site-ului, articole nou lansate, produse fizice sau virtuale lansate, reduceri aniversare la produse etc.

 • Pentru informații detaliate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal vă rugăm să citiți și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, document care este parte integrantă din Termeni și Condiții.

 • Prin semnarea acestor Termeni și Condiții, Utiloizatorul înțelege și este de acord că la fiecare achiziție făcută, acesta are posibilitatea să bifeze căsuța de newsletter pentru pastrarea informării prin email despre noutăți, produse sau trimiterea link-urilor de acces pentru Seminariile GRATUITE oferite clienților site-ului ca bonus la achiziții.

 • Utilizatorul înțelege de asemnea și este de acord când semnează acești Termeni și Condiții că orice pltaformă online poate înregistra erori de procesare date prin urmare în caz că la achiziție Utilizatorul nu bifează acea opțiune, dar accidental se produce vreo eroare de înregistrare și va primi pe email vreo notificare de la adresa site-ului contact@medatalos.ro, acesta are posibilitatea prin serviciul de emailing folosit de administrator, mai precis Mailchimp, să acționeze cât mai rapid cu putință butonul UNSUBSCRIBE pentru a nu mai primi inormări de la administrator

 • De asemnea, Utilizatorul înțelege și este de acord cu faptul că deși inițial a bifat această opțiune de abonare la newsletter, el are posibilitatea oricând pe parcursul utilizării site-ului să se dezaboneze, folosind opțiunea UNSUBSCRIBE aflată în partea de jos a fiecărui email furnizat cu ajutorul serviciului de emailing numit Mailchimp

5. Tarife și plăți:

 • Având în vedere că anumite Informații disponibile prin intermediul Site-ului, sunt contra cost, Utilizatorul care dorește accesarea acestora se obligă să achite către Administratorul Site-ului tariful pentru Informațiile disponibile pe Site sub formă de abonamente, sub forma de produse virtuale cu acces pe termen determinat in functie de specificul produsului text sau video, conform afisarii lui pe Site sau a produselor fizice disponibile pe site spre comercializare.

 • Un Utilizator care va dori accesarea Informației protejată de încheierea unui abonament sau de plata unui produs video, va putea accesa acea informație disponibilă pe Site, doar după autentificare și plata abonamentului pe perioada dorită sau plata produsului video achizitionat

 • Utilizatorul nu poate cere rambursarea acestui tarif în nici o situație în care a încălcat oricare din prevederile prezentelor Termeni și Condiții.

 • Administratorul Site-ului își rezervă dreptul de a schimba tarifele produselor pentru oricare din Informațiile de pe Site și de a stabili noi tarife în orice moment, potrivit propriei sale obțiuni.

 • Orice modificare de tarife va deveni operantă imediat după notificarea în acest sens a Utilizatorului ( prin e-mail sau prin afișarea acesteia pe Site, potrivit opțiunii Administratorului Site-ului ).

 • În vederea transferului contravalorii produsului achizitionat, Utilizatorul va transfera în avans Administratorului Site-ului contravaloarea produsului ales, plata sumei fiind considerată efectuată doar în momentul în care contul bancar al Administratorului Site-ului va fi fost creditat cu suma respectivă, iar banca va fi confirmat operațiunea prin extras bancar sau alte documente bancare similare eliberate Administratorului Site-ului.

 • Utilizatorul înțelege și acceptă că rambursarea de către Administratorul Site-ului a sumelor plătite de acesta către Administratorul Site-ului pentru abonamentul încheiat în vederea accesului la Informația de pe Site, indiferent de motivul invocat sau de quantumul sumei, nu este posibilă.

 • Plata se va putea face cu cardul conform indicațiilor disponibile pe Site, sau prin transfer bancar, Utilizatorul înțelegând că este imperios necesar să se supună în întregime termenilor și condițiilor operatorului de plăți, PFA Taloș Meda Ioana, fiind absolvită în întregime de orice răspundere cu privire la orice probleme întâlnite în efectuarea plății.

 • Utilizatorul înțelege și este de acord să suporte toate taxele și impozitele aplicabile sau orice alte taxe impuse potrivit prevederilor legale în materie, precum și toate comisioanele sau spezele de orice fel în legătură cu efectuarea transferului de bani către Administratorul Site-ului în vederea achitării abonamentelor încheiate sau produselor achizitionate pentru accesul la Informația de pe Site sau pentru primirea produsului achizitionat.

 • Un Utilizator care va dori achizitionarea tichetelor de participare la webinarii informationale înțelege și este de acord ca la acestea vor mai fi si alti participanti cu care va interactiona, înțelege și este de acord ca Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a utiliza secvente din desfasurarea acestor webinarii in scop publicitar pentru promovarea lor
 • Dacă Utilizatorul semnează acest document denumit Termeni și Condiții fără a-l citi, iar ulterior constată că nu este de acord cu anumite aspecte impuse de document așa cum este el formulat, atrage obligația Utilizatorului de a înceta de îndată accesarea, vizitarea Site-ului, participarea la webinariile informationale sau a orcărei pagini din cadrul acestuia și/sau utilizarea contului de Utilizator pentru obținerea diferitelor Informații din cadrul acestui Site. Continuarea accesării, vizitării folosirii contului de Utilizator precum și a oricărei componente a acestui Site, constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a orcărei prevederi din acestea.
 • Un Utilizator care va dori achizitionarea tichetelor de participare la seminarii de lucru înțelege și este de acord ca Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a utiliza secvente din desfasurarea acestor seminarii in scop publicitar pentru promovarea lor
 • Dacă Utilizatorul semnează acest document denumit Termeni și Condiții fără a-l citi, iar ulterior constată că nu este de acord cu anumite aspecte impuse de document așa cum este el formulat, atrage obligația Utilizatorului de a înceta de îndată accesarea, vizitarea Site-ului, participarea la seminariile de lucru sau a orcărei pagini din cadrul acestuia și/sau utilizarea contului de Utilizator pentru obținerea diferitelor Informații din cadrul acestui Site. Continuarea accesării, vizitării folosirii contului de Utilizator precum și a oricărei componente a acestui Site, constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a orcărei prevederi din acestea.
 • Un Utilizator care va dori achizitionarea produsului Solutii personalizate sau Ore cu Meda, înțelege și este de acord că Administratorul Site-ului solicită detalii prin email sau whasapp despre cazul pe care Utilizatorul dorește să îl pună în discuție cu Administratorul Site-ului în mod privat, detalii reprezentând imagini sau acte medicale din care Utilizatorul are obligația de a îndepărta orice dată cu caracter personal, iar dacă trimite aceste imagini sau documente medicale fără a îndepărta aceste informații cu carater personal o face pe proprie răspundere, neputând ulterior să tragă la răspundere Administratorul Site-ului, însă poate solicita ștergerea acestora din orice spațiu de stocare al Administratorului
 • Un Utilizator care va dori achizitionarea produsului Solutii personalizate sau Ore cu Meda, înțelege și este de acord ca Administratorul Site-ului solicită detaliile despre un caz pe care Utilizatorul dorește să îl pună în discuție strict pentru a putea purta o discuție pertinentă și a-și exprima o părere cât mai exactă cu privire  la soluții din experiența sa proprie 
 • Un Utilizator care va dori achizitionarea produsului Solutii personalizate sau Ore cu Meda, înțelege și este de acord ca Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a utiliza idei din cazuistica discutata, imagini fara caracter personal si fara sa poata identifica persoane, institutii, situatii pentru creeare de continut in acest Site, ca prezentari de caz, cu scopul impartasirii informatiei publicului larg
 • Utilizatorul care achizitioneaza produsul Solutii personalizate sau Ore cu Meda, înțelege și este de acord că sesiunea de discuții va fi înregistrată în interesul ambelor părți: atât pentru utilizator ( pentru ca acesta să poată avea acces ulterior la înregistrare și să nu fie nevoit a lua notițe ) cât și pentru administrator ( ca un potențial material de discleimer în caz de neînțelegere cu clientul )
 • Utilizatorul care achizitioneaza produsul Solutii personalizate sau Ore cu Meda, înțelege și este de acord că sesiunea de discuții va fi înregistrată, apoi urcată în canalul youtube al administratorului ( în mod nelistat – lucru care va face inacesibil accesul publicului la acest material ), după care utilizatorul va primi un link de acces pentru vizionarea lui pe care înțelege că nu are permisiunea să îl înstrăineze și că este DOAR pentru uz personal
 • Utilizatorul care achizitioneaza produsul Solutii personalizate sau Ore cu Meda, înțelege și este de acord că sesiunea de discuții care a fost înregistrată și pentru care a primit link de acces, va fi disponibilă nelimitat pentru vizualizare, însă Administratorul își rezervă dreptul de a trece acest clip înregistrat în mod Privat ( care va face ca Utilizatorul să nu mai aibă acces la acesta ), în cazul în care Administratorul constată un trafic excesiv asupra acestui link care sugerează înstrăinarea lui
 • Dacă Utilizatorul semnează acest document denumit Termeni și Condiții fără a-l citi, iar ulterior constată că nu este de acord cu anumite aspecte impuse de document așa cum este el formulat, atrage obligația Utilizatorului de a înceta de îndată accesarea, vizitarea Site-ului, participarea la ORA cu Meda sau a orcărei pagini din cadrul acestuia și/sau utilizarea contului de Utilizator pentru obținerea diferitelor Informații din cadrul acestui Site. Continuarea accesării, vizitării folosirii contului de Utilizator precum și a oricărei componente a acestui Site, constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a orcărei prevederi din acestea.
 • Utilizatorul care achiziționează produse ce au mențiunea că după achiziționare, utilizatorul va putea beneficia de participarea gratuită la seminariile oferite de administratorul site-ului pentru clientii activi, înțelege și este de acord că îi revine lui obligația de a se informa cu privire la modul de desfășurare a acestor seminarii ( modalitate de acces precum și valabilitaea perioadei pentru care va avea acces la ele confrom perioadei de valabilitate a produsului achizițonat ), informații care îi sunt puse la dispoziție în descrierea fiecărui produs achiziționat

6. Legătura cu alte Site-uri:

 • Utilizatorii înțeleg și acceptă că Site-ul poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale, grupuri administrate de același Administrator al Site-ului, site-uri ale furnizorilor de materiale sanitare și/sau servicii medicale către care trimit banerele publicitare postate pe Site, dar fără a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile în legătură cu Conținutul Site-ului, dar acre nu se află sub controlul sau îndrumarea sa.

 • Administratorul Site-ului este absolvit de orice răspundere în ceea ce privește conținutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de pe internet mai sus menționate, precum și corectitudinea și exactitatea acestora, iar Utilizatorii înțeleg și acceptă că aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate controlate sau verificate în orice mod de către Administratorul Site-ului.

 • Utilizatorul înțelege și acceptă că în momentul în care accesează aceste site-uri de internet, o fac pe riscul lor, cunoscând că utilizarea serviciilor acestor site-uri este supusă condițiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

7. Limitarea răspunderii:

 • Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în Site.

 • Administratorul Site-ului nu poate fi făcut răspunzător pentru nici o pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricărei părți, scevență, modul al Conținutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizării acestuia, indiferent de cauza acesteia ori de interpretarea eronată a oricăror prevederi ale Conținutului Site-ului.

 • Utilizatorii înțeleg și acceptă că funcționalitatea Site-ului poate fi afectată de anumite condiții obiective, prin urmare aceste informații prin intermediul și funcționalitatea Site-ului sunt oferite potrivit principiului “așa cum sunt”, “așa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc acest Site și Informația din Conținutul acestuia pe riscul lor.

 • În consecință, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la răspundere nici cu privire la orice informații și date din Conținutul Site-ului, inclusiv, dar nu numai cele privind textul, imaginile, secvențele video, avatarurile, blogurile, grupurile, site-urile de pe internet spre care direcționează sau orice altă activitate legată de utilizare, precum și nici un alt efect juridic derivând din acestea.

 • Utilizatorii înțeleg și acceptă că Administratorul Site-ului este absolvit de orice răspundere în eventualitatea producerii oricărei opriri, întreruperi, îngreunări, disfuncționalități sau erori în funcționalitatea Site-ului, în situația unei erori tehnice de orice fel sau oricăror erori în furnizarea Conținutului, precum și în orice situație în care nu ar dovedi cert că orice erori sau probleme de natură tehnică din cele menționate mai sus se datorează în mod direct și exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

 • În mod expres, Utilizatorii înțeleg și acceptă că Administratorul Site-ului este absolvit de orice răspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzând dar fără a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Informației, Conținutului acestui Site în orice mod sau orice efecte juridice derivând din acestea.

 • Utilizatorii înțeleg și acceptă că Administratorul Site-ului este absolvit de orice răspundere pentru mesajele publictare postate pe Site precum și pentru bunurile sau serviciile furnizate de către autorii acestor mesaje publicitare.

 • În cazurile de forță majoră, Administratorul Site-ului și/sau operatorii și/sau reprezentanții acestuia sunt exonerați total de răspundere.

 • Cazurile de forță majoră includ, dar nu se limitează la acestea, erori de funcționare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefonie, virușii informatici, atacurile informatice de orice fel și interferarea cu programe informatice malițioase, accesul neautorizat în sistemele Site-ului, erorile de operare, grevă etc.

 • Utilizatorii sunt de acord să protejeze, să asigure și despăgubească integral Administratorul Site-ului și/sau operatorii și/sau reprezentații acestuia de și împotriva oricăror cereri, pretenții, acțiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri ( incluzând, fără nici un fel de limitare, onorariile avocaților, experților și consultanților sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare ), cheltuiei, judecăți, decizii, amenzi, regularizări sau alte obligații rezultate sau relaționate cu orice altă acțiune a Utilizatorului în legătură cu utilizarea Informației din Conținutul Site-ului sau orice alt aspect în legătură cu utilizarea Site-ului.

8. Legea aplicabilă. Litigii

 • Drepturile și obligațiile Utilizatorilor și Administratorului Site-ului, prevăzute de Termeni și Condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produc Termenii și Condițiile vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea română în vigoare.

 • Orice litigiu născut din sau în legătură cu Termenii și Condițiile va fi soluționat pe cale amiabilă.

 • În caz de imposibilitate de a se ajunge la un comun acord, litigiul va fi soluționat de către instanța judecătorească română competentă aflată în raza teritorială a municipiului Cluj-Napoca.

9. Modificarea Termenilor și Condițiilor:

 • Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile din Termeni și Condiții sau Termeni și Condiții în întregime, fără nici o notificare prealabilă și fără a fi obligat să îndeplinească vreo altă formalitate față de Utilizatori.

 • Orice modificare va fi considerată ca fiind acceptată deplin și necondiționat de către oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricărei facilități oferite de Site sau prin simpla accesare a Site-ului, intervenție oricând după operarea modificării, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligația respectivului Utilizator de a înceta de îndată accesarea Site-ului.

10. Condiții speciale referitoare la Conținut și Informație:

 • Administratorul Site-ului furnizează servicii de informare pe teme medicale, informații generale în legătură cu anumite afecțiuni de natură medicală ce nu trebuie interpretate în sensul în care ar reprezenta un consult medical de specialitate.

 • Administratorul Site-ului NU oferă consultații medicale cu privire la problemele de sănătate ale Utilizatorului sau ale oricărei alte persoane, nu oferă un diagnostic, nici indicații de tratament pentru vreo afecțiune.

 • Administratorul Site-ului oferă informații pe probleme medicale generale, probleme medicale particularizate prin diverse cazuistici care nu pot identifica vreun pacient sau să pună cazuistica respectivă în legătură cu identitatea unui individ, aceste cazuri sunt fictive și nu au nici un corespondent cu realitatea, fiind cazuri construite în interes didactic și/sau informativ pentru o mai bună înțelegere și păstrare a stării de sănătate a Utilizatorului.

 • Informațiile oferite prin intermediul acestui Site, au rol exclusiv educațional și informativ și nu pot fi considerate în nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate.

 • Având în vedere însuși modul în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, informațiile transmise pe această cale nu trebuie folosite ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de către un medic specialist.

 • Administratorul Site-ului nu oferă nici o garanție că informațiile și recomandările medicale oferite prin intermediul Conținutului acestui Site sunt adecvate stării de sănătate sau nevoilor Utilizatorului.

 • În consecință, Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe recomandările medicale furnizate prin intermediul Conținutului informațional al acestui Site pentru că întotdeauna diagnosticul medical necesită consultarea în persoană a unui medic specialist.

 • NU neglijați și amânați niciodată consultația medicală de specialitate din cauza informațiilor obținute prin intermediul acestui Site.

 • Utilizatorul certifică Administratorul Site-ului că are cel puțin 18 ani prin simpla acceptare a acestor Termeni și Condiții.

 • De asemenea, prin simpla acceptare a acestor Termeni și Condiții, Utilizatorul certifică că potrivit prevederior legale în materie are dreptul să utilizeze acest Site și Informațiile pe care le Conține și își asumă responsabilitate completă pentru alegerea și utilizarea Site-ului.

 • Utilizatorul înțelege și acceptă că dacă se hotărăște să folosesască informația de pe Site în dobândirea sau restabilirea sănătății sale sau a unei terțe persoane, o face pe proprie răspundere, iar Administratorul Site-ului nu poate fi tras la răspundere pentru aceasta, exonerându-se de orice responsabilitate a acțiunilor Utilizatorului.

 • În cazul în care considerați că simptomele dumneavoastră reprezintă o urgență medicală, contactați imediat medicul și/sau serviciul de ambulanță.

 • Administratorul Site-ului nu recomandă și nu susține nici un fel de teste, proceduri, medicații, opinii sau informații specifice furnizate prin intermediul Conținutului acestui Site, astfel că folosirea oricăror informații furnizate prin intermediul Conținutului acestui Site, va fi făcută de Utilizator în întregime pe propria răspundere. Utilizatorul care alege să achiziționeze oricare produs ce conține produsul numite Kit de practică sau Model de practică înțelege și este de acord că aceste dispozitive sunt destinate STRICT folosirii lor în scop educațional pentru familiarizarea, exersarea puncțiilor venoase, musculare sau montării branule pe un pad de antrenament. Uzul uman este STRICT INTERZIS! A NU se lăsa la îndemâna copiilor! A NU se utiliza ca dispozitiv medical! Este produs destinat exclusiv elevilor și studenților la asistență medicală care doresc să îți exerseze și perfecționeze tehnicile. Exercițiul pe aceste dispozitive nu asigură dobândirea competențelor necesare și nu înlocuiește formarea organizată de instituțiile cu rol în acest domeniu ( școli postliceale, facultăți de asistență medicală, licee sanitare etc ). Aceste tehnici și manopere trebuie realizate doar de personalul medical care a urmat cursurile de pregătire specializată. Conținutul acestor Kituri de practică sau Modele de practică este destinat exclusiv în scop educativ. Din punct de vedere legal Administratorul acestui site nu își asumă nici o responsabilitate pentru vătămarea și/sau pagubele aduse persoanelor sau proprietăților acestora, din perspectiva neglijenței sau a altor factori similari, sau derivate din utilizarea produselor numite kit de practică sau model de practică. Cumpărând aceste produse înțelegeți și sunteți de acord cu aceste condiții și cu termenii și condițiile conținute pe pagina de descriere a produsului și pe site-ul web. 

 • ATENTIE !!! Acest site include imagini si informatii cu impact vizual si emotional SEVER. Prin continuarea navigarii pe site dupa semnarea termenilor si conditiilor, va dati acordul si va asumati vizualizarea acestor imagini.

 • Administratorul site-ului nu isi asuma eventualele daune emotionale suferite dupa navigarea pe site.

 • Daca in orice moment va simtiti lezat emotional de caracterul imaginilor, va rugam apasati butonul ”Nu sunt de acord” si parasiti de urgenta site-ul

  11. Condiții speciale referitoare la Dreptul de Difuzare al continutului:

 • Acest site, contine materiale informative care pot fi utilizate DOAR in scop personal cu titlu informativ si trebuie luate ca atare
 • Materialele ca Suporturi de Curs, Webinarii destinate achizitiei de la sectiunea Seminarii precum si Articolele destinate Abonatilor, sunt materiale de uz personal, nu se pot utiliza pentru difuzarea publicului larg sau ca materiale didactice la orele de curs in scoli, NU se pot utiliza pentru uz comercial 
 • Toate aceste materiale sunt proprietate intelectuala si sunt aparate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
 • Prin semnarea acestor Termeni si Conditii inteleg si sunt de acord ca aceste materiale NU se pot difuza publicului larg, NU se pot utiliza ca material didactic, NU se pot utiliza penttru uz comercial, se pot doar utiliza in scop personal, informativ

12. Politica de retur: 

 • Politica de retur se aplică în cazul produselor oferite de acest site STRICT produselor fizice numite “imprimate pentru planificarea procedului de îngrijiri” precum și “kit de practică”, iar aceasta se desfășoară în conformitate cu lega în vigoare OUG 34/2014
 • Utilizatorul care a achiziționat ORICARE din produsele mai sus menționate asupra cărora se aplică această politică de retur este rugat să ia legătura cu Administratorul site-ului acționând butonul de whasapp din cadrul site-ului sau prin intermediul adresei de email contact@medatalos.ro pentru a stabili returnarea produsului precum și restituirea banilor pe baza unei Facturi Storno
 • Prin semnarea acestor Termeni și Condiții la achiziția produsului, Utilizatorul înțelege și este de acord că Taxa de expediere pentru retur este suportată de Utilizator, iar acesta va primi contravaloarea produsului în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la primirea produsului de către Administrator după ce se va verifica integritatea produsului
 • Utilizatorul înțelege și este de acord prin semnarea acestor Termeni și Condiții că nu se supune returnării sumelor un produs care este returnat în stare deteriorată

 

Te rugam, sa nu copiezi acest text!