logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️
✅ Ia atitudine‼️
Rămâi în viață‼️

Categorii articole ABONAMENT

 

cursuri video

 

 

 

 

punctia venoasa

 

 

 

 

recoltarea sangelui

 

 

 

 

prezentari de caz

 

 

 

 

proceduri medicale

 

 

 

 

metoda celor “5 de ce?”

 

 

 

 

webinarii video

 

 

 

 

administrarea injectabila

 

 

 

 

recoltari microbiologice

 

 

 

 

pansamente

 

 

 

 

materiale activitate

 

 

 

 

subiecte medicale

 

 

 

Buna dimineata! Sunt Ileana, am 40 de ani si va citesc postarile cu mare drag desi nu sunt in breasla medicala ci functionar intr-o institutie publica. V-am ,,descoperit” in urma cu vreo 3 ani si ma bucur enorm pentru acest lucru. Nu va urmaresc pentru ca-mi doresc sa stiu cum se monteaza o branula ori cum se face o recoltare ci pentru a sti cum se face un act medical corect. Va urmaresc pentru a sti cum sa ingrijesc o rana daca viata ma va pune in fata unei astfel de situatii. Va urmaresc pentru a-mi cladi increderea ca mai exista oameni profesionisti in domeniul medical si nu numai. Am invatat multe de la dumneavoastra ca om si ca asistent medical, asa ca va scriu pentru a va asigura ca faceti o treaba minunata. Convinsa fiind ca sunteti un adevarat reazem, simt ca-mi pot pune sperantele si toate dorintele de bine pe care le nutresc pentru oamenii bolnavi in mainile dumneavoastra. Ma simt mai in siguranta in lumea aceasta stiind ca existati. Va imbratisez virtual si va doresc numai bine!

Ileana S.

Mărturii

Doamna  Meda Talos, VA MULȚUMESC DIN SUFLET ca existati, pentru dedicarea si daruirea cu care va impartasiti experienta.

Datorita articolului dvs. de pe site, am reusit sa imi vindec un furuncul fara sa ajung la medic.

https://www.medatalos.ro/acid-fusidic-vs-ichtiol/

Cu siguranță, multi oameni gasesc suport si informații prețioase in articolele dvs. 

Multa sanatate si putere de munca va doresc sa aveti!  Sa continuati sa fiti “farul” (lumina) asistentilor care vor sa faca bine. Sunteți un om MINUNAT!

Marturie Raluca I - Before & After

Marturie Raluca I – Before & After

Raluca I.

Buna ziua grup! M-am hotarat sa fac aceasta postare pentru a-mi arata aprecierea si respectul fata de dna Meda Talos, care prin metodele ingenioase pentru practica,ne a invatat exersarea tehnicilor specific medicale si nu numai! Doamnele profesoare de la scoala mea sunt de asemenea extraordinare si ne invata lucruri care mie mi se par WOW, dar lipsa timpului isi spune cuvantul si atunci dna Meda Talos vine cu completari si adaugiri in sprijinul profesorilor si in avantajul nostru.

Spre exemplu saptamana aceasta impreuna cu dna noastra profesoara, am exersat punctia venoasa cu metoda dnei Meda Talos, cu balonul si manusa! A fost foarte placut sa ne construim singuri materialul de practica in clasa. Cu explicatiile practice ale dnei profesoare cat si cu filmuletele dnei Meda Talos pe care le am avut ca tema de vizionat acasa, am reusit sa invatam.

De asemenea am mai practicat si I.M cu portocala precum si celelalte metode. Ma bucur ca nu exista orgolii si ca aceasta colaborare tacita este in avantajul nostru, al elevilor si bineinteles al pacientului.

Marturie Ligia S.

Marturie Ligia S.

Ligia S.

Buna dimineata, Meda.

Ii multumesc lui D-zeu ca ai vrut sa ma cunosti intr-o zi si mai invatat atatea lucruri si nu numai pe mine. Inca ne inveti in fiecare zi, sa ai multa sanatate si sa te tina D-zeu multi ani de acum incolo.

Cand te-am cunoscut nu stiam diferenta dintre crema si unguient, nu stiam  daca o plaga miroase, nu stiam ca trebuie sa fac anamneza pac inainte de inceperea unui tratament, nu stiam nimic. Asta nu inseamna ca astazi stiu f multe, dar macar incerc zilnic sa acumulez cat de mult pot.

Aseara cand cineva m-a laudat pt ca inaintea mea nici o asistenta de 4, 5 ani in care pac facea trat pt diabet, HTA, trat cu anticoagulante, nu a intrebat apartinatorii nimic, doar administra ce indicau medicii. Pt prima data m-am simtit “speciala”, deoarece nu mai sunt doar un robot, am inceput sa imi folosesc si mintea, datorita tie.

Sunt o particica din tine, infima, iubesc aceasta meserie si inca odata iti spun cat de fericita sunt pt ca ai aparut, din neant, in viata mea.

Acolo sus cineva ma iubeste.

O zi frumoasa, tie si familiei tale frumoase!

Olimpia R.

Buna dimineața🌞, este ora 7 dimineața, dar nu am mai avut răbdare să-ți scriu, iartă-ma 🤗

Ștefania mă numesc, am 47 de ani ( aproape ) si să nu razi de mine, dar m-am hotărât că la anul sa incep cursurile unei postliceale sanitare. Este visul meu de o viață, dar până acum au fost tot timpul alte priorități ( copii, lipsa banilor, lipsa timpului, știi și tu..).

Stiu că este un pic cam târziu, dar mă simt așa de pregătită la vârsta asta și în fiecare zi învăț care puțin. Sper să țin pasul cu cei tineri..🤓

Iti mulțumesc pt tot ce ne înveți, pt răbdare și pentru că existi 🤗 Iartă mă pt msj ăsta matinal, dar așa am simțit. Te îmbrățișez virtual și-ți doresc o zi frumoasa, suflet bun ❤️

Stefania

Te rugam, sa nu copiezi acest text!