logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️
✅ Ia atitudine‼️
Rămâi în viață‼️

Cursuri Injectii

Ai acum la dispoziție un 👉 Program COMPLET de instruire în 10 Lecții !

ATENȚIE: Dacă dorești pachete de ore cu Meda Taloș în vederea exersării tehnicilor ÎMPREUNĂ, UNU la UNU în mediul ONLINE te sfătuim ca:

 

Înainte de a achiziționa pachete de ore ar fi de dorit să parcurgi Programul de instruire in 10 Lecții ( link în butonul de mai jos ) și să îți achiziționezi un kit de practică pentru exersarea injecțiilor pe care îl poți accesa din butonul de Shop de mai jos.

 

Abia după ce ai parcurs o parte din lecțiile programului, ai achiziționat un kit de practică și ai o listă de întrebări și nelămuri în ceea ce privesc procedurile, accesează pachete de ore, astfel vei economisi bani prin faptul că parcurgând materialele oferite de Meda Taloș în Programul de Instruire, deja vei avea un bagaj de cunoștințe, iar orele achiziționate le vei utiliza STRIC pentru a-ți clarifica lucrurile care nu ți-au fost prea clare.

 

 

Dacă însă dorești alte Soluții ca Asistent Medical, estimează timpul necesar pentru dicuții și alege pachetul de ore care ți se potrivește din magazinul de mai jos și apoi planifică-ți orele accesând calendarul pus la dispoziție.

Program de instruire Shop Kituri injectii

Ore ONLINE cu Meda pentru un viitor asistent medical generalist

Programează sesiune de mentorat de 30 minute

Alege un Mentor

Intră pe zoom cu mentorul tău și discutați punctual aspectele pe care dorești să ți le clarifici legate de Lecția ( procedura ) la care lucrezi spre învățare. Dă click pe poza mentorului ales și află detalii despre acesta, apoi vizualizează link-ul calendarului său de programări și alege-ți ora potrivită.

Marturii

O Doamne!

Pai experienta mea alături de doamna Meda este următoarea:

În prima faza, cu toate ca eu am început cu “stangul” din cauza unor probleme “personale și tehnice” , draga femeie a stat vreo 40-50 de min bonus sa facă și consiliere tehnologica din cauza minunii mele de web care nu dorea sub nicio forma sa se porneasca🤣

După ce am rezolvat aceasta problema efectiv simțeam ca visez frumos. Asa repede au trecut încă vreo 4 ore și un pic, informațiile mult dorite si așteptate curgeau pe banda rulanta, frumos explicate si organizate atât de bine Dna Meda sunteti exact ce mi-am dorit, presimt ca veți fi mentorul meu de-a lungul carierei mele de AM, va promit ca o sa cresc frumos în aceasta meserie și nu o sa va dezamagesc🙏❤

Atenția dvs și faptul ca ne-am prelungit cu timpul pana am învățat recoltarea atât cu ac cât și cu holder, sunt de neprețuit pentru mine Va iubesc

Marturie seminar punctii - Aida M.

Marturie seminar punctii – Aida M.

 

Aida M.

Dragă Meda,

Doresc in primul rând să îți mulțumesc pentru răbdarea de care dai dovadă de fiecare dată când îmi împărtășești din experiența ta. Esti un ajutor nespus de mare pentru societatea românească și faci un mare favor si țărlor străine pe unde suntem mulți dintre noi împrăștiați. Deși am absolvit acum in 2018 școala postliceală șii începând munca de asistent doar in anul 2020 , am pierdut din dexteritate și practic , prin intermediul seminariilor tale , am realizat cat de putin cunoastem atunci cand devenim asistenti medicali. Seminariile tale se desfășoară intr-un mediu foarte familiar, cald, deschis si prietenesc, lucru care face ca informatiile pe care mi-i le-ai dat să fie stocate unde trebuie. Este deosebit de importantă corectia ta in timpul procedurii, faptul ca corectezi fiecare miscare executata gresit si aplauzi fiecare miscare corecta. Pentru mine , seminariile tale sunt FOARTE NECESARE si PRODUCTIVE, intrucat la finalul seminarului , reusesc cu brio efectuaria corecta a tehnicilor discutate. Recomand cu incredere TUTUROR si garantez un viitor medical infloritor si cum trebuie.

Îți multumesc si Dumnezeu sa te binecuvinteze!

Marturie seminar punctii - Alexandra F.

Marturie seminar punctii – Alexandra F.

Alexandra F.

Acum aproximativ un an , imi doream enorm de mult sa particip la un seminar al doamnei Meda . Problema era distanta . Imi era foarte greu sa ajung la Cluj Napoca la seminar , neavand permis de conducere.

Dar in scurt timp urmarind pagina doamnei Meda am observat aparitia unui nou seminar care era online . Nu am ezitat si am cumparat seminarul de punctii venoase si recoltare cu microperfuzor si holder .

O experienta unica . Timp de cateva ore, doamna Meda a stat si mi-a explicat absolut tot , in asa fel incat si o persoana simpla care nu are studii in domeniul medicinei poate intelege tot procesul si tehnicile punctiei venoase . De cand am participat la acest seminar nu mai am absolut nici o retinere cand e vorba de o injectie intravenoasa sau de recoltare . Recomand din tot sufletul acest seminar tuturor  . Si inca ceva foarte important . Achizitionand acest seminar primesti acasa chitul de punctii venoase , care iti ramane tie si de ori cate ori simti nevoia de a exersa , iti montezi chitul de exercitii si fara presiunea nimanui poti exersa ori cat vrei . Si asta nu e tot , achizitionand acest seminar toata inregistrarea live o sa ramana salvata pe o pagina , acest live il poti revedea de ori cate ori vrei .

Marturie Seminar punctii - Daniel F

Marturie Seminar punctii – Daniel F

Daniel F.

O să încep prin a-i mulțumi d-nei Meda, pentru răbdare, dăruire și cuvintele de incurajare. Ca viitor asistent medical, care din păcate, ca și mulți alți colegi de generație nu am reușit să facem practică în ultimii doi ani din cauza acestei pandemii, webinarul cu Meda a fost ca o gură de oxigen. Sub îndrumarea ei, am reușit să stăpânesc destul de repede metoda de recoltare. Îți mulțumesc încă odată pentru îndrumare, și susținere Meda.

Andreia R. - Marturie seminar punctii

Andreia R. – Marturie seminar punctii

Andreia R.

Bună ziua,

Vreau să încep prin a-mi exprima mulțumirile și aprecierea doamnei Meda Talos!Din ziua când am comandat seminarul de recoltare sange,cu ac și holder,a fost de o promptitudine uimitoare,în sensul că :dimineața am achitat (finalizat comanda),dansa a predat coletul curierului și am primit dovada,iar a doua zi am primit pachetul +suportul de curs,care este de un real ajutor.

     Legat de seminar:informații pe care nu le explică nimeni în altă parte atât de, detaliat ,ceea ce este extraordinar,practic am început de la a ține corect seringa în mână și a folosi toate materialele corect!Atmosfera a fost…puțin spus plăcută,mai de grabă uimitor de relaxată și minunată!!!Am râs,am glumit…Ooo și un spirit de observație extraordinar:cea mai mică mișcare a acului a fost observată 😅😂și repetam și o luam de la capăt. Banii nu sunt irosiți…merită pachetul +suportul de curs +seminar,cu siguranță voi reveni  pt alte cursuri și seminarii !

 Abia aștept să ne revedem,doamna Meda,sunteți o minune pt cei care doresc să învețe și să practice meseria!Vă mulțumesc din suflet!🙏👏👏👏

Marturie Ramona B.

Marturie Ramona B.

 

Ramona B.

Marturie Corina M.

Marturie Corina M.

Corina M.

Marturie Corina M.

Marturie Corina M.

Corina M.

Acest curs care s-a desfășurat online a fost foarte util pentru mine deoarece am putut exersa in  fata camerei îndrumata de d-na Meda Talos tehnica montării branulei. Am reusit într-un interval de câteva ore sa stăpânesc tehnica de montare a branulei. A fost un curs reusit si util,  am reusit sa învăț in scurt timp aceasta metoda care imi parea dificilă, este un profesionist desăvârșit si dăruit.

  Ii multumesc din suflet pentru tot ceea ce face, ideea cursurilor online sunt foarte utile si de mare ajutor.

   Am participat chiar si la primul curs practic de recoltare și tratamente intravenoase.

Recomand tuturor cu incredere cursurile online tinute de d-na Meda Talos

Martuire Seminar punctii - Daniela P.

Martuire Seminar punctii – Daniela P.

Daniela P.

Pedagogia este cheia oricărei meserii. Degeaba știi, dacă nu știi să sădești elevului plăcerea de a descoperi, curiozitatea și dorința de a-și depăși dascălul. Picătură cu picătură să adaugă material nou la cel vechi, se consolidează și se înglobează treptat informația prin trucuri de memorare și asociere, până la sedimentarea definitivă. Este material didactic suficient pentru teorie, dar astfel de metodă pe care ați înițiat-o Dv – Meda Talos, este un sistem inovativ care încântă, provoacă și determină continuitatea formării într-un mod facil, plăcut și adaptat modului de asimilare bazat pe vizual mai mult decât pe memorare automată. Școala TALOS este un fenoment în derulare pe care nici nu ați anticipat că va avea așa un impact și perpetuare. Eu și toți cei de aici vă mulțumim și vă datorăm setea de cunoaștere și bucuria lucrului făcut cu întreaga măsură!

Izabela G.

Nu știu cum au fost alții, dar eu când am început postliceala sanitară, pe lângă că am ajuns cumva “din greseala” să mă înscriu, eu mergând decisă să mă înscriu la asistent de  farmacie, îmi închipuiam că o să fie ceva gen “Grey’s Anthony” și după cum bine știm toți, mare mi-a fost surpriza sa vad că e ceva total opus. Nu mă plâng, am avut niste cadre didactice minunate și niște modele spre norocul meu, care ne-au insuflat dragostea față de meseria aceasta, care pe cât de grea pe atât de frumoasă este. Dar timpul alocat fiecărei materii este destul de puțin, plus una este teoria alta este practica… Drept este, cine vrea să învețe învață oriunde, și când îți dorești cauți din răsputeri să iei orice informație găsești.

Pe perioada practicii mi-am învins cele mai mari temeri și am ajuns exact pe secțiile de care îmi era teama, chirurgia și urgențele. Îmi amintesc și acum atacul de panica avut la prima injecție intramusculara…și stăteam cu seringa in mână îmi repetam exact definițiile și localizarea “cadranului”, unde nu vreau sa ajung și mă gândeam “o bag, sau mă dau la o parte?” Nu mai eram pe manechinul de cauciuc din sala de clasa…Dar din nou am dat de niste oameni dispuși să mă învete, să mă încurajeze și așa am ajuns sa iubesc secțiile astea 2. Am incercat sa asimilez că un burete orice informație și orice chicita vedeam la asistentele cu experiență.

Dar….meseria asta este o meserie ce evoluează continuu, o meserie in care trebuie sa cresti sau sa te dai la o parte, pentru că în orice zi pe mana ta poate să ajungă mama, tatăl tău, soțul, sau copiii…eu cel puțin, așa îmi fac meseria…cu gândul că omul din fața mea e unul de al meu….

După o perioadă de voluntariat, după încă ceva ani, am ajuns sa lucrez pe o secție de chirurgie, unde mi-am dat seama de faptul că am lacune destul de mari in ceea ce privește pansatul, pansam,știam ce să fac, mi s-au spus soluțiile, dar până la a înțelege de ce fac așa, țesutul, fazele de vindecare ale unei plăgi, de ce pun una, și nu alta era cale lungă… O data angajata nu mai sta nimeni să îți explice, iar în timpul școlii așa detaliat nu se baga nimeni, pentru că se presupune că o să vezi când îți alegi specialitatea pe care lucrezi…așa că e cumva un paradox…

Așa am ajuns sa caut mai multe informații, trebuia să știu… Desi lucrez cu o doamna doctor minunata, timpul nu îi permite să stea să dea “mura-n gura” și nici nu pot avea pretenție, timpul în care mie mi se despica firul in patru e timp luat de la pacient, iar el are nevoie mai mult de asta… Și așa din căutare în căutare (sau din search în search, vorba romanului) am ajuns întâi la grupul de Facebook al d-nei Meda Talos, ca apoi sa intru pe site.

Am stat o vreme și am urmărit clipurile gratuite și informația mi se părea minunată, explicată simplu, încât orice începător să priceapă…

După am decis sa intru sa vad preturile unui abonament, voiam mai mult, mai multă informație, mai multa cunoaștere… Drept va spun că am intrat cu teama…adică abia ce începusem să iau și eu primele salarii și mă așteptam să trebuiască să dau jumate din el…. Toate cursurile costa… Ei bine, am intrat și a trebuit să citesc de câteva ori până să pricep că prețul e pe 6 luni și costă cât o ieșire în oraș sau 3 pachete de țigări….

Și prima noapte m-a prins ora 3 și încă nu eram sătulă, dar m-am trimis soțul la culcare că urma schimbul 1, când a aflat că defapt am acces 6luni🤣🤣🤣🤣

Dar era atât de multă informație, atât de frumos explicată…și primul clip văzut era o arsura vindecata intr-un an…și mă uitam și nu îmi venea a crede… Adică informația asta, pentru mine era aur…

Am descoperit toate fazele de vindecare a unei plăgi, am descoperit ce sa fac, sau ce sa nu fac…explicat pas cu pas, inclusiv ce nu a mers bine, fara sa băgăm nici o mâță sub preș, fara sa ne ascundem, fara orgolii de “numai eu știu”… Am descoperit variante accesibile pacienților, nu doar pansamente minune de mii de lei… Și vreau să vă zic că funcționează… Desi suna aiurea, dar abia așteptam primul pacient sa pot incerca…și a mers… Tot ce am aplicat a funcționat la modul magic…

Am decis ca m-ar ajuta pe lângă toate studiile de caz văzute și un webinar și a fost decizia cea mai buna.

Și dacă tot vorbeam de orgolii, sa revin la ele…că și egoiță al meu mai face scandal…🤣🤣🤣 Nu am acordat atenție clipurilor de montare a branulei…adică eu pot, eu pun branula din prima, rareori a doua încercare, fara nici o falsă modestie….ei na, mare mi-a fost mirarea când într-o noapte fara somn la ora 1 am descoperit că defapt mai am ce învața….

Și am luat la rand clipurile… Și brusc și dintr-o dată am găsit metode de a mă mișca mai repede, mai precis și cu mai multă finețe…așa că și ce credeam că stăpânesc, defapt mai era de perfecționat…dar cum ziceam, sunt om și câte o data și pe mine mă bate orgoliul 🤣🤣🤣 așa că mi-am înghiți toată ideea de a mă crede bună și următorul curs cumpărat o sa fie cel de montarea branulei…pentru că degeaba o nimeresc daca nu o înțeleg….

Despre clipurile despre administrarea substanțelor nici nu are rost sa mai zic, acolo era clar că trebuie să aprofundez, să cunosc, să știu ce cu ce merge combinat și care nu se “pupă” înainte de a-mi precipita in seringa…. Cate o data nici prospectele nu sunt complete și chiar daca le citesc, nu are de unde visa producătorul schema terapeutica care cate o data îți vine schițată ce cu ce și câte o data primești denumirile și atât.

Eu mi-am propus sa cresc constant, să aflu cat de mult, îmi iubesc meseria și a fost o alegere sa fac asta…așa că o să încerc să mă perfectionez continuu iar pentru mine site-ul, seminariile sunt o sursa de informații extraordinară, cu aplicabilitate, pentru că până la urmă asta este important…aplicabilitatea pe care o informație o are, degeaba teoretic merge într-un fel pentru că de cele mai multe ori în practică trebuie sa ne adaptam la o multime de factori care în teorie nu sunt puși în calcul.

Așa că nu pot zice decâ mulțumesc! Și sper ca râul asta de informație să curgă continuu și la fel de limpede și abundent că până acum.

Beca R.

📣 🔴 𝓟𝓸𝓿𝓮𝓼𝓽𝓮𝓪 𝓞𝓻𝓮𝓵𝓸𝓻 𝓹𝓮𝓷𝓽𝓻𝓾 𝓮𝓵𝓮𝓿𝓲 🔴

👉 A venit apoi rândul elevilor sau asistenților medicali care:

➡️ m-au abordat în privat pentru a-mi pune întrebări legate de anumite noțiuni pe care nu le-au înțeles în școli și cu privire la modul de susținere al lucrărilor de diplomă

➡️ m-au abordat pentru nevoiea de a-și clarifica unele noțiuni specifice pe un anumit sector, urmând să susțină un examen de ocuparea unui post de asistent medical

➡️ m-au abordat pentru discutarea problemelor legislative cu privire la desfășurarea activității de asistent medical în mod independent

👉 Desigur că mi-aș fi dorit să pot să stau în privat de povești cu fiecare să pot răspunde gratuit tuturor, însă când la un moment dat numărul acestor solicitări a crescut am realizat că efectiv nu mai aveam timp să creez conținut la site ( articole, cursuri sau seminarii ), iar la sfărșit de lună proprietarul îmi cere chiria pe care nu acceptă să o achit doar cu altruismul și cu mulțumirile pe care le primeam în urma răspunsurile gratuite

👉 Astfel, datorită nenumăratelor solicitări, am decis să creez un produs numit „Ore cu Meda” destinate elevilor, asistenților debutanți sau oricui are nevoie de puțin suport oferit din experiența mea în acest domeniu

👉 Și pentru ca să mă pliez pe nevoile mai multor elevi sau asistenți am creeat pachete de ore în funcție de nevoia fiecăruia

👉 Și pentru că TOTUL a fost creeat pentru VOI, în sprijinul celor aflați la început de drum, în meseria noastră MINUNATĂ, mereu în luna decembrie, 𝒊̂𝒏𝒄𝒆𝒑𝒂̂𝒏𝒅 𝒄𝒖 𝟏𝟎.𝟏𝟐 𝒑𝒂̂𝒏𝒂̆ 𝒊̂𝒏 𝟑𝟏.𝟏𝟐 𝒕𝒐𝒂𝒕𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒅𝒖𝒔𝒆𝒍𝒆 𝒅𝒊𝒏 𝒔𝒊𝒕𝒆 𝒗𝒐𝒓 𝒃𝒆𝒏𝒆𝒇𝒊𝒄𝒊𝒂 𝒅𝒆 𝒓𝒆𝒅𝒖𝒄𝒆𝒓𝒊 𝒂𝒏𝒊𝒗𝒆𝒓𝒔𝒂𝒓𝒆.

Te rugam, sa nu copiezi acest text!