logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Marturii PACIENTI și ASISTENTI

Bună ziua! Sunt medic ginecolog, ma numesc Alexandra C. si urmăresc pagina dumneavoastră de ceva timp. Va scriu doar pentru a va spune ca faceți o treaba EXTRAORDINARA! Sunteți foarte, foarte bine pregătită, nu folosiți limbaj de lemn, transmiteți informații cu adevărat importanta, cu aplicații practice. Personal, am avut de învățat foarte multe lucruri de la dumneavoastră, lucruri pe care nu le-am învățat în facultate sau nici măcar în practica zilnica. Foarte, foarte frumos prezentați, cu profesionalism și dedicație. Mi-aș dori ca în viata mea ca medic dar și ca pacient sa colaborez doar cu asistenți ca dumneavoastră. Încă o data, va felicit!!

Alexandra C.

Marturie Ioana M Before & After.

Marturie Ioana M Before & After.

✅🔴👉 Ioana M. 👉 Doresc să împărtășesc experiența noastră incredibilă și miraculoasă cu doamna Meda Talos. Acesta este un om care ne-a adus speranța și vindecarea într-o perioadă în care paream condamnați la pierdere. Să mă exprim prin cuvintele unei fiice recunoscătoare este dificil, dar sper că această mărturie va transmite cât de mult a însemnat doamna Meda pentru noi.

Tatăl meu a fost diagnosticat cu ACO care a necesitat amputarea halucelui. Inițial, medicii ne-au sfătuit să pansăm rana cu betadină și să menținem piciorul uscat. Din păcate, acest lucru nu a funcționat și am ajuns în fața unei amputări majore, care ar fi însemnat pierderea întregului membru de la nivelul coapsei. Era greu de acceptat, dar eu și tatăl meu am fost determinați să găsim o altă cale.

Știind că doamna Meda are experiență în îngrijirea plagilor cronice, am decis să o contactez. Aceasta a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată. Doamna Meda nu doar că a adus cunoștințe și experiență în echipa noastră, dar și-a oferit inima și pasiunea în fiecare etapă a procesului de vindecare.

Lupta noastră a durat 10 luni și a fost un drum cu multe obstacole, dar doamna Meda nu s-a dat bătută niciodată. Ea a fost o prezență constantă și încurajatoare pentru tatăl meu și pentru mine. Am lucrat împreună pentru a dezvolta un plan de tratament personalizat, și ea a adaptat protocolul de îngrijire ori de câte ori a fost necesar pentru a ne asigura că rana se vindeca corect.

Rezultatele au fost cu adevărat miraculoase. La control, medicii au fost uimiți de progresul pe care l-am făcut. Cu toate acestea, noi știm că singurul miracol a fost doamna Meda Talos. Pasiunea ei pentru îngrijirea medicală și angajamentul față de pacienți au fost cu adevărat remarcabile.

Aș dori să recomand cu căldură serviciile doamnei Meda tuturor celor care se confruntă cu probleme similare. Dacă aveți nevoie de cineva care să nu renunțe niciodată, care să vă ofere speranță și să lupte pentru vindecarea voastră cu devotament, atunci doamna Meda Talos este persoana potrivită. Ea este o adevărată eroină pentru noi și suntem veșnic recunoscători că am avut onoarea de a o avea în viața noastră.

Cu dragoste și recunoștință,

Ioana M. & Tăticul meu

Pedagogia este cheia oricărei meserii. Degeaba știi, dacă nu știi să sădești elevului plăcerea de a descoperi, curiozitatea și dorința de a-și depăși dascălul. Picătură cu picătură să adaugă material nou la cel vechi, se consolidează și se înglobează treptat informația prin trucuri de memorare și asociere, până la sedimentarea definitivă. Este material didactic suficient pentru teorie, dar astfel de metodă pe care ați înițiat-o Dv – Meda Talos, este un sistem inovativ care încântă, provoacă și determină continuitatea formării într-un mod facil, plăcut și adaptat modului de asimilare bazat pe vizual mai mult decât pe memorare automată. Școala TALOS este un fenoment în derulare pe care nici nu ați anticipat că va avea așa un impact și perpetuare. Eu și toți cei de aici vă mulțumim și vă datorăm setea de cunoaștere și bucuria lucrului făcut cu întreaga măsură!

Izabela G.

O Doamne! 

Pai experienta mea alături de doamna Meda este următoarea:

În prima faza, cu toate ca eu am început cu “stangul” din cauza unor probleme “personale și tehnice” , draga femeie a stat vreo 40-50 de min bonus sa facă și consiliere tehnologica din cauza minunii mele de web care nu dorea sub nicio forma sa se porneasca🤣 

După ce am rezolvat aceasta problema efectiv simțeam ca visez frumos. Asa repede au trecut încă vreo 4 ore și un pic, informațiile mult dorite si așteptate curgeau pe banda rulanta, frumos explicate si organizate atât de bine Dna Meda sunteti exact ce mi-am dorit, presimt ca veți fi mentorul meu de-a lungul carierei mele de AM, va promit ca o sa cresc frumos în aceasta meserie și nu o sa va dezamagesc🙏❤

Atenția dvs și faptul ca ne-am prelungit cu timpul pana am învățat recoltarea atât cu ac cât și cu holder, sunt de neprețuit pentru mine Va iubesc

Marturie seminar punctii - Aida M.

Marturie seminar punctii – Aida M.

Aida M.

Bună ziua, doamna Meda!

Vreau doar să vă felicit și atât!

Și eu sunt un medic rezident pe MF care vă urmăreșe cu mult interes și vă recimand cu căldură pagina și altor colegi medici și asistenți! Explicațiil, articolele și video-urile pe care le creați sunt cu adevărat lucrări demne de a fi numite seminarii medicale, din păcate în facultate nu primim explicații prețioase de acest gen. Pot afirma că lansarea mea în practicarea unor manevre practice a debutat după ce mi-am confirmat tehnicile studiindu-vă lucrările care mă interesau la acel moment.

Sunteți deosebită, excelent de informată și practică!

Să nu vă opriți, vă rog, noi avem nevoie de oameni ca dumneavoastră!

Succes și nu vă împiedicați în pietrele care apar! 🤗✌️👩🏼‍⚕️🏥💉

Anca C.

Marturie Magdalena - Before & After

Marturie Magdalena – Before & After

Am luat legatura cu dvs in urma unei recomandari de pe Grupul Asistentilor medicali din Romania si de pretutindeni.

V-am scris intr-o situatie de criza prin care a trecut familia mea.

Mama, tata, bunica si fratele meu au fost testati pozitiv cu Covid 19 in data de 20.10.2021.Toti au manifestat simptome ale Covid 19, bunica fiind internata si intubata in data de 21.10.2021.

In aceiasi zi la locul de munca tata a suferit un accident de munca, el s-a ars pe toata fata si pe ambele maini cu flacara de freon.

In urma accidentului a fost condus la un consult medical la UPU Sibiu. De aici a primit Kanamicina si Dermazin si sfatul de a se spala cu apa si sapun.

Dupa o zi cu tratamentul respectiv lucrurile evoluau negativ, drept dovanda prima poza. Atunci am luat legatura cu dumneavoastra si dumneavostra ati discutat cu mama si ne-ati ghidat pas cu pas, pe toata durata tratamentului pentru arsura cat si spre un tratament corect ptr simptomele Covid 19. In urma indicatiilor medicale oferite de dvs starea tatal meu a evoluat pozitiv. Mama a fost remontata moral de discutiile cu dvs si a apreciat enorm calitatea lor.

Dupa 10 zile, azi 31 Oct 2021 o arsura de gradul 2A, tratata la domiciliu cu ajutorul ghidajului dvs s-a vindecat fara cicatrici.

Parintii mei alaturi de mine si fratii mei dorim sa va multumim pentru serviciile de calitate si umanitatea de care ati dat dovada.

In calitate de absolvent de Iuliu Hatieganu sunt mandra ca la Cluj exista profesionisti ca dumneavostra si va doresc mult succes in tot ceea ce faceti.

Va multumesc

Magdalena

În sufletul fiecărui tânăr sălășluiesc atâtea gânduri, dorinţe, vise…Există în viață momente cheie, care ne marcheazǎ nu numai prezentul, dar mai ales viitorul. Pe drumul devenirii noastre, Dumnezeu ne dă șansa de a întâlni OAMENI ce pot să încline decisiv balanţa spre succes. Și ce binecuvântare pentru mine, că am avut marea șansă de a vă întâlnii pe dumneavoastră, o persoanǎ nemaipomenită, care m-a călăuzit cu atâta pricepere, dragoste și răbdare pentru a-mi îndeplini  un vis!

Într-o lume agitată și controversată, când parcă fiecare își vede strict de ale lui, cu bune, cu rele, când mulţi își fac meseria doar că așa trebuie și ,,cât” trebuie, dumneavoastră mi-ați dăruit mult mai mult  din  timpul achiziționat (oră  cu Meda) ajutându-mă acolo unde nu m-aș fi putut descurca singură. Cu modestie, m-aţi ajutat să mă pregătesc temeinic, să devin mai puternică, m-ați susținut și încurajat și, da, cu ”pregătire online ”, azi, sunt  fericită pentru că profesez acolo unde mi-am dorit.

Melisa A.

Marturie Ofibia P - Before & After

Marturie Ofibia P – Before & After

“În ziua de 20August 2021 ,am suferit un incident neplăcut,  fiind muscata de un ciobanesc mioritic , câinele din curtea casei mele .In urma muscaturii am ajuns la UPU Hd,pentru a mi se acorda primul ajutor , iar medicul de gardă, a hotărât să- mi sutureze plaga .Pentru îngrijirea plăgii am fost ajutată dr către medici și asistente din orașul meu .Ingrijirea plăgii a decurs bine ,dar foarte anevoios si la un moment dat băteam pasul pe loc ,ceea ce m- a determinat sa – i cer ajutorul online dnei Meda .In data de 13 09 2021 am contactat – o pe whatsapp   pe dna Meda  si la îndrumările  dansei lucrurile au început să funcționeze foarte bine si de la o zi la alta se vedeau rezultatele .Pe această cale vreau sa – i multumesc dnei Meda pentru răbdarea și sprijinul acordat online ,deoarece distanță dintre noi nu ne permitea colaborarea fata in fata , adică fizic .Mai jos atașeze următoarele imagini cu evoluția plăgii.”

Ofibia P.

Am găsit-o pe doamna Meda în încercările mele disperate de a închide o plagă în urma unei intervenții de augmentare mamara. Fusesem cusută de 4 ori și deși de fiecare dată sutura arăta bine, la scurt timp pielea parcă se dezintegra și se rupea din nou. Eram la capătul răbdarilor și ar fi trebuit să sufăr o nouă intervenție.

In urma consultului online la dumneaei, am primit un protocol de pansare mai grijuliu cu țesutul proaspăt format și rezultatele au fost cele dorite, plaga s-a închis!

Mi-a plăcut că a fost atentă la fiecare detaliu din lunga mea recuperare de aproape 5 luni, până să o întâlnesc, apoi mi-a explicat fără să se grăbească cum și de ce să respect întocmai pașii indicați și mi-a oferit suport în îngrijirea acasă repede, pe whatsapp. Pe lângă asta, am mai apreciat că a înțeles disperarea mea și urgența unui consult și am stabilit o programare într-un timp foarte scurt.

O recomand din suflet și îi mulțumesc încă o dată pentru timpul dedicat! Chiar dacă medicina a avansat atât de mult în zilele noastre, e greu să găsești un cadru medical care are o logică medicală în îngrijirea plăgilor și în cunoașterea materialelor de pansare, inclusiv a cremelor. Uneori nu e suficient doar să aplici protocolul standard pentru că fiecare corp are particularitățile lui, ca în cazul meu.

Raluca G.

Dragă Meda,

Doresc in primul rând să îți mulțumesc pentru răbdarea de care dai dovadă de fiecare dată când îmi împărtășești din experiența ta. Esti un ajutor nespus de mare pentru societatea românească și faci un mare favor si țărlor străine pe unde suntem mulți dintre noi împrăștiați. Deși am absolvit acum in 2018 școala postliceală șii începând munca de asistent doar in anul 2020 , am pierdut din dexteritate și practic , prin intermediul seminariilor tale , am realizat cat de putin cunoastem atunci cand devenim asistenti medicali. Seminariile tale se desfășoară intr-un mediu foarte familiar, cald, deschis si prietenesc, lucru care face ca informatiile pe care mi-i le-ai dat să fie stocate unde trebuie. Este deosebit de importantă corectia ta in timpul procedurii, faptul ca corectezi fiecare miscare executata gresit si aplauzi fiecare miscare corecta. Pentru mine , seminariile tale sunt FOARTE NECESARE si PRODUCTIVE, intrucat la finalul seminarului , reusesc cu brio efectuaria corecta a tehnicilor discutate. Recomand cu incredere TUTUROR si garantez un viitor medical infloritor si cum trebuie.

Îți multumesc si Dumnezeu sa te binecuvinteze!

Marturie seminar punctii - Alexandra F.

Marturie seminar punctii – Alexandra F.

Alexandra F.

Buna seara doamna Meda . Imi cer scuze ca va scriu asa tarziu , dar acum am vazut postarea cu vacutainerele . Si mi-am adus aminte , ca atunci cand am achizitionat cursul de montarea cateterului iv , v-am promis ca o sa ajung asistent . Cu bucurie enorma in suflet va spun , ca sunt asistent in devenire .  M-am tot gandit daca sa incep sau nu anul acesta . Am zis musai ca i-am promis la doamna Meda , ma incurajat si un paramedic … dar decizia finala a fost  cand am aflat ca bunicu este in metastaze , faza terminala . Pana cand nu a fost afectat si la nivel cerebral , mi-a zis o data ca de ce vreau sa il duc la spital ca tot eu l-am tratat ,  de ce nu pot sa il ajut tot eu . Poate se bucura ca am facut acest pas . Ori cum, pentru mine , clar este cea mai buna decizie . Inca o data , va multumesc pentru tot . Daca nu aiti  fi fost dumneavoastra , nu cred ca faceam acest pas pentru ca , cel mai probabil nu as fi avut incredere in mine .  🙏🏻🤗

David F.

Marturie Ramona P. - Before & After

Marturie Ramona P. – Before & After

Marturie Ramona P. - Before & After

Marturie Ramona P. – Before & After

“Am apelat la serviicile Doamnei As.Meda Talos, în doua situații diferite. Din păcate de fiecare data a fost vorba de niște arsuri în doua accidente casnice nefericite. Serviciul online prin care dansa oferă suport în îngrijirea pacientului la domiciliu oferă o facilitate incredibila acum în situația pandemiei în care ne aflam când efectiv nu ai acces la serviciile medicale. Eu personal de fiecare data am fost foarte multumita de colaborarea cu dansa și de felul cum se desfășoară ONLINE aceasta îndrumare în îngrijire. Am primit îndrumări explicate pe înțelesul meu de om fără studii medicale, cu privire la modul în care trebuie sa îmi fac spălarea plăgilor, cum sa utilizez materialele în mod corect, ce se poate întâmplă dacă nu procedez corect și mai ales la ce trebuie sa fiu atenta pentru a observa modificări nefavorabile ale plăgii. Ori de câte ori ceva mi se părea suspect ii trimiteam dânsei poze prin whasapp și dansa îmi oferea suport. După cum vedeți și în imaginile de mai jos lucrurile au decurs EXCEPTIONAL în contextul în care pansamentele au fost efectuate de mine și nu de un cadru medical, DOAR la indicațiile dânsei, care de fiecare data a dat dovada de foarte mult profesionalism si mult, mult devotament fata de pacient si starea lui. Ii multumesc foarte, foarte frumos. Multa stima si recunostinta. Multumesc Meda”

Ramona P.

Buna ziua dna Meda!

Va dau o veste buna!

Am adoptat modul LEU si am reusit.Am depus CV uri la locurile de munca pe care le doream si in final am fost angajata la spitalul privat Euromaterna pe sectia de neonatologie,unde voi incepe activitatea de pe 1 Noiembrie!

La interviu s a pus accentul pe calitatea umana in primul rand. Au cautat persoane ca mine si sunt extraordinar de bucuroasa si increzatoare ca lucrurile se vor schimba in bine pe viitor. Colegii mei care se afla in situatia in care m am gasit eu sa nu dispere! Speranta este la privat! Va multumesc inca o data pentru tot mai ales postarea cu modul LEU m-a ajutat foarte mult si asa am reusit! 😘😘😘

Ligia S.

Marturie Richard A. - Arsura Before & After

Marturie Richard A. – Arsura Before & After

“Am contact-o pe doamna Meda Talos, dupa multiple controale medicale la spital care nu au ajutat la recuperare. Pentru a ajunge in starea prezentata in imagine, a fost nevoie de o vizita la domiciliu si de ghidaj din partea dumneaei. Acest ghidaj a fost facut online, fara a mai fi nevoie de alte vizite. Pasii de urmat pentru a mari rata recuperarii au fost clar explicati de dumneaei, impreuna cu multiple variante de farmaceutice de utilizat in functie de starea financiara. Ajustarea tratementului, la nevoie, a fost facut de asemenea online. Raspunsurile dumneaei (si convorbirile) au fost: prompte, competente si empatice.”

Richard A.

Marturie Ramona B.

Marturie Ramona B.

Bună ziua,

Vreau să încep prin a-mi exprima mulțumirile și aprecierea doamnei Meda Talos!Din ziua când am comandat seminarul de recoltare sange,cu ac și holder,a fost de o promptitudine uimitoare,în sensul că :dimineața am achitat (finalizat comanda),dansa a predat coletul curierului și am primit dovada,iar a doua zi am primit pachetul +suportul de curs,care este de un real ajutor.

     Legat de seminar:informații pe care nu le explică nimeni în altă parte atât de, detaliat ,ceea ce este extraordinar,practic am început de la a ține corect seringa în mână și a folosi toate materialele corect!Atmosfera a fost…puțin spus plăcută,mai de grabă uimitor de relaxată și minunată!!!Am râs,am glumit…Ooo și un spirit de observație extraordinar:cea mai mică mișcare a acului a fost observată 😅😂și repetam și o luam de la capăt. Banii nu sunt irosiți…merită pachetul +suportul de curs +seminar,cu siguranță voi reveni  pt alte cursuri și seminarii !

 Abia aștept să ne revedem,doamna Meda,sunteți o minune pt cei care doresc să învețe și să practice meseria!Vă mulțumesc din suflet!🙏👏👏👏

Ramona B.

Mărturie AnaMaria F. - Before & After

Mărturie AnaMaria F. – Before & After

💕  BUNIC    DRAG….de peste 75 ani , cu boala autoimuna (tratat zilnic  cu un cortizonic ….cu efectele lui secundare in ani  )si Parkinson.

   La o cazatura in casa (chiar dacă a folosit si cadru ptr deplasare) s-a ales cu un hematom imens al coapsei   si mai  ingrijorator….-2  răni  mari    cu lipsa de substanta  pe o piele f f fragilă….subtire …sensibila (efect sec cortizon).  Cum sa faci tratament in conditiile actuale, speciale ??? 

   Eu stiam de profesionalismul,dăruirea, experienta practica a Doamnei MEDA Talos….am urmarit si lecțiile dansei…pe internet. Am rugat-o  sa vina la domiciliu ….ptr o consultație si indicatii de tratament…….dar totul a decurs  on-line  , cu camera video pe whatsapp.   Am fost surprinsă  ca am primit pe  you tube înregistrarea  consultații on -line ( ceea ce este deosebit de util ), am primit lista cu materialele necesare ,reteta magistrală si farmacia (cu nr telefon, adresa , persoana de contact) unde se putea prepara crema ,  totul  cu explicatii  logice  , foarte  clare.

Pe parcurs am tinut legatura ptr a adapta tratamentul cu evoluția plagii (prin poze aproape zilnice   …si cu raspuns foarte prompt….fara nicio obligație materială din partea noastră….decat ….multumiri.).

Si asa…..on-line…..totul s-a terminat cu bine …s-a terminat repede….cu vindecare …miraculoasa.

 Am dorit să împărtășesc această experiență….ptr a fi de ajutor altora ….si sa ajunga sa se bucurie …ca si noi …..de un bunic vindecat……

     Multumim din suflet si va purtam in gand …..cu mult mult drag ….DOAMNA   MEDA TALOS.

AnaMaria F.

Buna dimineata! Sunt Ileana, am 40 de ani si va citesc postarile cu mare drag desi nu sunt in breasla medicala ci functionar intr-o institutie publica. V-am ,,descoperit” in urma cu vreo 3 ani si ma bucur enorm pentru acest lucru. Nu va urmaresc pentru ca-mi doresc sa stiu cum se monteaza o branula ori cum se face o recoltare ci pentru a sti cum se face un act medical corect. Va urmaresc pentru a sti cum sa ingrijesc o rana daca viata ma va pune in fata unei astfel de situatii. Va urmaresc pentru a-mi cladi increderea ca mai exista oameni profesionisti in domeniul medical si nu numai. Am invatat multe de la dumneavoastra ca om si ca asistent medical, asa ca va scriu pentru a va asigura ca faceti o treaba minunata. Convinsa fiind ca sunteti un adevarat reazem, simt ca-mi pot pune sperantele si toate dorintele de bine pe care le nutresc pentru oamenii bolnavi in mainile dumneavoastra. Ma simt mai in siguranta in lumea aceasta stiind ca existati. Va imbratisez virtual si va doresc numai bine!

Ileana S.

Doamna  Meda Talos, VA MULȚUMESC DIN SUFLET ca existati, pentru dedicarea si daruirea cu care va impartasiti experienta.

Datorita articolului dvs. de pe site, am reusit sa imi vindec un furuncul fara sa ajung la medic.

https://www.medatalos.ro/acid-fusidic-vs-ichtiol/

Cu siguranță, multi oameni gasesc suport si informații prețioase in articolele dvs. 

Multa sanatate si putere de munca va doresc sa aveti!  Sa continuati sa fiti “farul” (lumina) asistentilor care vor sa faca bine. Sunteți un om MINUNAT!

Marturie Raluca I - Before & After

Marturie Raluca I – Before & After

Raluca I.

Buna ziua, Dna Meda !
Sunt abonata de un an la site-ul d-voastră.
Pana acum, Maica Tereza era idealul meu. ( Dar fiind atât de imposibil de atins, orice încercare de asemănare a murit in fașa ).
Acum ca v-am cunoscut, știu ce pot face concret, ați devenit modelul meu. Singura problema e ca nu am ascultat de bunica mea(moașa ) și am ales matematica in locul asistentei medicale, apoi viața cu tăvălugul nu mi-a dat timp, decât la 50 ani sa imi urmez inima. Dar am reușit, sunt asistenta medicală ❤️.
Mulțumesc vieții ca existați, ca v-am descoperit și ca aveți capacitatea intelectuala și fizica de a deveni un model pentru atâtea generații !

Cu nespus de mult respect, admiratie și dragoste, Maria D.

Mihaela M. D.

Andreia R. - Marturie seminar punctii

Andreia R. – Marturie seminar punctii

O să încep prin a-i mulțumi d-nei Meda, pentru răbdare, dăruire și cuvintele de incurajare. Ca viitor asistent medical, care din păcate, ca și mulți alți colegi de generație nu am reușit să facem practică în ultimii doi ani din cauza acestei pandemii, webinarul cu Meda a fost ca o gură de oxigen. Sub îndrumarea ei, am reușit să stăpânesc destul de repede metoda de recoltare. Îți mulțumesc încă odată pentru îndrumare, și susținere Meda.

Andreia R.

Marturie Carmen M. Before & After

Marturie Carmen M. Before & After

Bună! Numele meu este Carmen. În urma unui accident casnic, mama mea a suferit arsuri termica multiple, cea mai gravă fiind pe o zonă extinsă la nivelul sânului. După 2 săptămâni de spitalizare, a fost externată cu un prognostic nefericit : necesitatea unei grefe. Din acel moment, a început calvarul. Am căutat ajutor, cu disperare, ajungând, astfel, pe un site care promitea multe. Inițial sceptică, am decis să intru în contact cu această doamnă. Din acel moment, visul a devenit realitate. Am cunoscut un om, un înger pe Pământ. Doamna Meda mi-a demonstrat că într-o lume rea, încă mai există speranță. A răspuns strigătului meu de ajutor mult mai repede decât speram, iar atunci am știut că totul va fi bine. Cu deosebită atenție și mult profesionalism, mi-a fost călăuză timp de aproximativ 3 luni. Rezultatele au fost promițătoare încă din prima săptămână, motiv pentru care, cuvintele sunt de prisos pentru a-mi arăta recunoștința. În urma colaborării cu acest om deosebit, ceaa ce părea imposibil, a devenit realitate. Coșmarul necesității unei grefe a dispărut, plaga vindecându-se miraculos.
Recomand cu multă căldură colaborarea, în caz de necesitate, cu această doamnă minunată, care mi-a arătat că totul este posibil!
Carmen M.

Buna ziua grup! M-am hotarat sa fac aceasta postare pentru a-mi arata aprecierea si respectul fata de dna Meda Talos, care prin metodele ingenioase pentru practica,ne a invatat exersarea tehnicilor specific medicale si nu numai! Doamnele profesoare de la scoala mea sunt de asemenea extraordinare si ne invata lucruri care mie mi se par WOW, dar lipsa timpului isi spune cuvantul si atunci dna Meda Talos vine cu completari si adaugiri in sprijinul profesorilor si in avantajul nostru.

Spre exemplu saptamana aceasta impreuna cu dna noastra profesoara, am exersat punctia venoasa cu metoda dnei Meda Talos, cu balonul si manusa! A fost foarte placut sa ne construim singuri materialul de practica in clasa. Cu explicatiile practice ale dnei profesoare cat si cu filmuletele dnei Meda Talos pe care le am avut ca tema de vizionat acasa, am reusit sa invatam.

De asemenea am mai practicat si I.M cu portocala precum si celelalte metode. Ma bucur ca nu exista orgolii si ca aceasta colaborare tacita este in avantajul nostru, al elevilor si bineinteles al pacientului.

Marturie Ligia S.

Marturie Ligia S.

Ligia S.

Nu știu cum au fost alții, dar eu când am început postliceala sanitară, pe lângă că am ajuns cumva “din greseala” să mă înscriu, eu mergând decisă să mă înscriu la asistent de  farmacie, îmi închipuiam că o să fie ceva gen “Grey’s Anthony” și după cum bine știm toți, mare mi-a fost surpriza sa vad că e ceva total opus. Nu mă plâng, am avut niste cadre didactice minunate și niște modele spre norocul meu, care ne-au insuflat dragostea față de meseria aceasta, care pe cât de grea pe atât de frumoasă este. Dar timpul alocat fiecărei materii este destul de puțin, plus una este teoria alta este practica… Drept este, cine vrea să învețe învață oriunde, și când îți dorești cauți din răsputeri să iei orice informație găsești. 

Pe perioada practicii mi-am învins cele mai mari temeri și am ajuns exact pe secțiile de care îmi era teama, chirurgia și urgențele. Îmi amintesc și acum atacul de panica avut la prima injecție intramusculara…și stăteam cu seringa in mână îmi repetam exact definițiile și localizarea “cadranului”, unde nu vreau sa ajung și mă gândeam “o bag, sau mă dau la o parte?” Nu mai eram pe manechinul de cauciuc din sala de clasa…Dar din nou am dat de niste oameni dispuși să mă învete, să mă încurajeze și așa am ajuns sa iubesc secțiile astea 2. Am incercat sa asimilez că un burete orice informație și orice chicita vedeam la asistentele cu experiență. 

Dar….meseria asta este o meserie ce evoluează continuu, o meserie in care trebuie sa cresti sau sa te dai la o parte, pentru că în orice zi pe mana ta poate să ajungă mama, tatăl tău, soțul, sau copiii…eu cel puțin, așa îmi fac meseria…cu gândul că omul din fața mea e unul de al meu….

După o perioadă de voluntariat, după încă ceva ani, am ajuns sa lucrez pe o secție de chirurgie, unde mi-am dat seama de faptul că am lacune destul de mari in ceea ce privește pansatul, pansam,știam ce să fac, mi s-au spus soluțiile, dar până la a înțelege de ce fac așa, țesutul, fazele de vindecare ale unei plăgi, de ce pun una, și nu alta era cale lungă… O data angajata nu mai sta nimeni să îți explice, iar în timpul școlii așa detaliat nu se baga nimeni, pentru că se presupune că o să vezi când îți alegi specialitatea pe care lucrezi…așa că e cumva un paradox… 

Așa am ajuns sa caut mai multe informații, trebuia să știu… Desi lucrez cu o doamna doctor minunata, timpul nu îi permite să stea să dea “mura-n gura” și nici nu pot avea pretenție, timpul în care mie mi se despica firul in patru e timp luat de la pacient, iar el are nevoie mai mult de asta… Și așa din căutare în căutare (sau din search în search, vorba romanului) am ajuns întâi la grupul de Facebook al d-nei Meda Talos, ca apoi sa intru pe site. 

Am stat o vreme și am urmărit clipurile gratuite și informația mi se părea minunată, explicată simplu, încât orice începător să priceapă… 

După am decis sa intru sa vad preturile unui abonament, voiam mai mult, mai multă informație, mai multa cunoaștere… Drept va spun că am intrat cu teama…adică abia ce începusem să iau și eu primele salarii și mă așteptam să trebuiască să dau jumate din el…. Toate cursurile costa… Ei bine, am intrat și a trebuit să citesc de câteva ori până să pricep că prețul e pe 6 luni și costă cât o ieșire în oraș sau 3 pachete de țigări…. 

Și prima noapte m-a prins ora 3 și încă nu eram sătulă, dar m-am trimis soțul la culcare că urma schimbul 1, când a aflat că defapt am acces 6luni🤣🤣🤣🤣

Dar era atât de multă informație, atât de frumos explicată…și primul clip văzut era o arsura vindecata intr-un an…și mă uitam și nu îmi venea a crede… Adică informația asta, pentru mine era aur… 

Am descoperit toate fazele de vindecare a unei plăgi, am descoperit ce sa fac, sau ce sa nu fac…explicat pas cu pas, inclusiv ce nu a mers bine, fara sa băgăm nici o mâță sub preș, fara sa ne ascundem, fara orgolii de “numai eu știu”… Am descoperit variante accesibile pacienților, nu doar pansamente minune de mii de lei… Și vreau să vă zic că funcționează… Desi suna aiurea, dar abia așteptam primul pacient sa pot incerca…și a mers… Tot ce am aplicat a funcționat la modul magic… 

Am decis ca m-ar ajuta pe lângă toate studiile de caz văzute și un webinar și a fost decizia cea mai buna. 

Și dacă tot vorbeam de orgolii, sa revin la ele…că și egoiță al meu mai face scandal…🤣🤣🤣 Nu am acordat atenție clipurilor de montare a branulei…adică eu pot, eu pun branula din prima, rareori a doua încercare, fara nici o falsă modestie….ei na, mare mi-a fost mirarea când într-o noapte fara somn la ora 1 am descoperit că defapt mai am ce învața…. 

Și am luat la rand clipurile… Și brusc și dintr-o dată am găsit metode de a mă mișca mai repede, mai precis și cu mai multă finețe…așa că și ce credeam că stăpânesc, defapt mai era de perfecționat…dar cum ziceam, sunt om și câte o data și pe mine mă bate orgoliul 🤣🤣🤣 așa că mi-am înghiți toată ideea de a mă crede bună și următorul curs cumpărat o sa fie cel de montarea branulei…pentru că degeaba o nimeresc daca nu o înțeleg…. 

Despre clipurile despre administrarea substanțelor nici nu are rost sa mai zic, acolo era clar că trebuie să aprofundez, să cunosc, să știu ce cu ce merge combinat și care nu se “pupă” înainte de a-mi precipita in seringa…. Cate o data nici prospectele nu sunt complete și chiar daca le citesc, nu are de unde visa producătorul schema terapeutica care cate o data îți vine schițată ce cu ce și câte o data primești denumirile și atât. 

Eu mi-am propus sa cresc constant, să aflu cat de mult, îmi iubesc meseria și a fost o alegere sa fac asta…așa că o să încerc să mă perfectionez continuu iar pentru mine site-ul, seminariile sunt o sursa de informații extraordinară, cu aplicabilitate, pentru că până la urmă asta este important…aplicabilitatea pe care o informație o are, degeaba teoretic merge într-un fel pentru că de cele mai multe ori în practică trebuie sa ne adaptam la o multime de factori care în teorie nu sunt puși în calcul. 

Așa că nu pot zice decâ mulțumesc! Și sper ca râul asta de informație să curgă continuu și la fel de limpede și abundent că până acum. 

Beca R.

Mărturie Simona M. Before & After

Mărturie Simona M. Before & After

Ma bucur foarte mult ca am ajuns sa va cunosc si va multumesc din suflet pentru ajutorul acordat. Cand toate imi erau date peste cap am reusit sa iau legatura cu dumneavoastra. Plaga arata foarte urat, aproape ca nu mai aveam nici o speranta ca se va mai putea vindeca. Am incercat saptamani la rand si nici un rezultat. De cand am respectat indicatiile oferite de dumneavoastra, au inceput sa se vada imbunatatiri, cu rezultate foarte rapide. Va recomand cu cel mai mare drag. Nu am destule cuvinte ca sa pot sa va multumesc indeajuns.😘🤗❤️💐

Simona M.

Buna dimineata, Meda.

Ii multumesc lui D-zeu ca ai vrut sa ma cunosti intr-o zi si mai invatat atatea lucruri si nu numai pe mine. Inca ne inveti in fiecare zi, sa ai multa sanatate si sa te tina D-zeu multi ani de acum incolo.

Cand te-am cunoscut nu stiam diferenta dintre crema si unguient, nu stiam  daca o plaga miroase, nu stiam ca trebuie sa fac anamneza pac inainte de inceperea unui tratament, nu stiam nimic. Asta nu inseamna ca astazi stiu f multe, dar macar incerc zilnic sa acumulez cat de mult pot.

Aseara cand cineva m-a laudat pt ca inaintea mea nici o asistenta de 4, 5 ani in care pac facea trat pt diabet, HTA, trat cu anticoagulante, nu a intrebat apartinatorii nimic, doar administra ce indicau medicii. Pt prima data m-am simtit “speciala”, deoarece nu mai sunt doar un robot, am inceput sa imi folosesc si mintea, datorita tie.

Sunt o particica din tine, infima, iubesc aceasta meserie si inca odata iti spun cat de fericita sunt pt ca ai aparut, din neant, in viata mea.

Acolo sus cineva ma iubeste.

O zi frumoasa, tie si familiei tale frumoase!

Olimpia R.

Marturie Cerasela M. - Before & After

Marturie Cerasela M. – Before & After

Marturie Cerasela M. - Before & After

Marturie Cerasela M. – Before & After

“Buna tuturor

Ma numesc Cerasela M. ,sunt o mamă care am trecut prin emoții teribile si dezamăgire în urma unei intervenții chirurgicale plastice a fiicei mele. Medicul chirurg care a facut aceasta intervenție a lasat_o pe fiica mea cu niște traume de nedescris..fata era deja în depresie…rănile în urma intervenției s_au necrozat, dar nici măcar nu a spus cand a văzut acele hematoame ca ar trebui sa facem ceva..era mai ușor de prevenit si tratat daca se făceau niste anticuagulante sau măcar crema cu heparina…asta aflasem ulterior de la doamna Meda….noi nu știam ce se petrece…eram devastate…eu ca mama incercam sa o liniștesc pe fiica mea…dar ea plângea într-una ca e mutilata si ca acum poate se va si infecta…credeți-mă am avut o perioada de coșmar.

Am încercat sa ma informez pe net în prima fază…nu ne_am întâlnit inca cu asa ceva…dar țin sa menționez ca nu mai aveam încredere nici în medici…istoricul familiei are câteva erori medicale…si din nou a trebuit sa trecem prin asa ceva.

Si cum va spuneam căutând..am vazut pe YouTube un clip..o doamnă care era în asentiment cu mine…dădea sfaturi despre tratarea necrozelor .a rănilor în general și mi_a inspirat încredere ptr ca era și dânsa nemulțumită de incopetenta unora care lucrau în mediul sanitar și nenorocesc oamenii, în loc sa_i vindece.Urgent am luat legătura, doamna Meda Talos si foarte binevoitoare si vizibil implicată..am simțit asta din prima întâlnire, ne_a ajutat pas cu pas sa rezolvam acele rani care în momentele acelea păreau niste cratere de carne…si imi era imposibil sa_mi imaginez cum se vor vindeca.

Am început tratamentul acasă bineînțeles cu atenta supraveghere a doamnei Meda…am cumpărat toate materialele ce trebuiau pentru bandajarea rănilor…si in primele zile pansam si de trei ori pe zi …sufletul meu era sfâșiat de deprimarea fiicei mele…am discutat cu doamna Meda în 02.08 2021   a doua zi am început tratamentul…azi 02.10 2021..avem rezultate spectaculoase si sunt foarte fericita…ma gândeam ca va dura mai mult, am făcut o socoteala aproximativă..în 2 luni am cheltuit 1300 lei….pentru materiale….oare cât as fi cheltuit sa o duc la pansat de 2 sau 3 ori pe zi…o asistenta?..care hai sa fim serioși…nu stiu daca făcea așa…multi pacienți au venit de la ele și mai rău.

Deci ,cred ca cheltuiam cel puțin vreo 200 lei pe zi ..plus materialele..pfu!!!nu cred ca făceam față.

Tin sa_i multumesc din suflet doamnei Meda..este un om cu coloana vertebrală si onestă…interesul cel mai mare al dânsei, este sa se vindece toata lumea..cu condiția sa faci exact ce spune…am mai făcut și eu de capul meu..m_a urecheat asa puțin,,si am mers pe mana ei…dar cu mana pe inimă va spun ca știe ce zice și ce face.

Acestea sunt doar cuvinte..dar priviți va rog imaginile și ve_ti vedea…cum au arătat rănile in urma cu doua luni și cum arata acum…as putea spune ca aproape vindecate complet…mai sunt mici ajustări, dar fiica mea e liniștită acum..doamna Meda a si consiliat_o…a avut încredere și uite rezultatul.

Nu am cuvinte si nici nu cred ca exista vreo metoda sa imi exprim recunostinta, stiu ca ajuta foarte multe persoane …dar cel mai important e ca o face din suflet cu pasiune și se vede. Omul potrivit în locul potrivit!Noi o iubim foarte mult!🤗♥️”

Cerasela M.

Marturie Corina M.

Marturie Corina M.

Corina M.

Tratament escare - Marturie Crina H. - Before & After

Tratament escare – Marturie Crina H. – Before & After

Tratament escare - Marturie Crina H. - Before & After

Tratament escare – Marturie Crina H. – Before & After

✅🔴👉 Crina H. 👉 Deși sunt asistent medical, asistent de pediatrie, nimeni nu te pregătește, nici școala și nici secția pe care lucrezi, pentru lumea reală, din păcate.

👉 Mi-am dat seama de acest lucru abia când tatăl meu a suferit un AVC și în urma unei spitalizări pe secția de neurologie a fost externat cu escară fesieră și calcaneeană

👉 Am încercat în fel și chip, am apelat la colegi medici și asistenți, din păcate soluția a venit de unde mă așteptam cel mai puțin: din ONLINE de la o doamnă asistent medical instructor formator de care am aflat accidental și care mi-a fost alături din martie până acum, deși ne despart 160 km

👉 Nu pot să îi mulțumesc îndeajuns doamnei Meda Taloș pentru felul în care m-a purtat de mână spre vindecarea tatălui meu, începând de la prima întâlnire online, întâlnire avută cu dânsa într-o cameră chat privată în care mi-a explicat mai bine de o oră de la ce anume ne propunem, ce vom folosi și la ce să mă aștept, ce materiale ar fi de dorit să folosim și ce alte opțiuni sunt, până la felul cum trebuie să manipulez compresele pentru a nu contamina plaga și modul în care păstrăm substanțele și materialele folosite

👉 Ulterior, în următoarele 5 luni ne-am mai întâlnit doar de încă 3 ori la întâlnirile de monitorizare ca să discutăm evoluția și cum să îmbunătățim și cum putem accelera vindecarea

👉 Abia acum când cineva drag mie, a căzut la pat, am înțeles de ce doamna Meda este atât de vehementă împotriva sistemului medical actual care lasă oamenii acasă neasistați medical și ce dimensiuni incomensurabile au aceste situații

👉 Acum am înțeles și eu cât de aberant este construit acest sistem care investește atât de mult în medicina de urgență și atât de puțin spre NIMIC în îngrijirile de pe frontul de ACASĂ unde dacă nu era doamna Meda, sincer nu știu dacă azi, după 5 luni tatăl meu ar fi fost aici, aproape de recuperarea completă

👉 Ca asistent medical mă gândesc cu mare tristețe la cei ce se mai află așa ca tatăl meu în situație ( și din păcate nu sunt puțini aceștia ) pentru că dacă a fost greu pentru mine care de bine de rău am cunoștințe medicale, cum poate să fie o astfel de situație pentru cineva care nu are nici cele mai vagi noțiuni despre cum să îngrijești un bolnav

👉 Însă acum, după ce am găsit-o pe doamna Meda, parcă mă simt mai în siguranță, știind că în lumea asta mai există oameni empatici și mai presus de toate, un OM așa ca dânsa care are cunoștințe atât de temeinice cu privire la îngrijirile plăgilor și cele holistice legate de un pacient cu astfel de nevoi

Crina H.

Buna dimineața🌞, este ora 7 dimineața, dar nu am mai avut răbdare să-ți scriu, iartă-ma 🤗

Ștefania mă numesc, am 47 de ani ( aproape ) si să nu razi de mine, dar m-am hotărât că la anul sa incep cursurile unei postliceale sanitare. Este visul meu de o viață, dar până acum au fost tot timpul alte priorități ( copii, lipsa banilor, lipsa timpului, știi și tu..).

Stiu că este un pic cam târziu, dar mă simt așa de pregătită la vârsta asta și în fiecare zi învăț care puțin. Sper să țin pasul cu cei tineri..🤓

Iti mulțumesc pt tot ce ne înveți, pt răbdare și pentru că existi 🤗 Iartă mă pt msj ăsta matinal, dar așa am simțit. Te îmbrățișez virtual și-ți doresc o zi frumoasa, suflet bun ❤️

Stefania

Marturie Speranta N - Before & After

Marturie Speranta N – Before & After

Draga Meda

Multumesc din suflet pentru profesioanalismul, daruirea si intelegerea de care ai dat dovada.

Am fost disperata cand i au aparut escarele mamei mele, care la 92 ani, dupa un AVC a ramas la pat.

De la agonie la extaz. De la mijlocul lui noiembrie pana saptamana trecuta, umar la umar am rezolvat problema, in sfarsit s au vindecat.

nu am crezut ca voi reusi, la cum aratau acum doua luni.

E clar ca aceste escare nu se pot trata dupa ureche, dupa sfaturile vecinei sau ale farmacistului. Este necesara implicarea unui specialist, pe care nu l gasesti prea usor.

Fiecare situatie e deosebita. Si datorita instruirilor facute cu tine am invatat foarte multe despre substante, unguente, creme, tipuri de pasamente, mod de pansare curatare rana. Impreuna am alcatuit o echipa care a reusit sa rezolve problema.

Instruire, aplicare pansamente, monitorizare pe Whatsap cu poze si discutii, zi de zi sau la 3-4 zile, cam acesta a fost maratonul nostru.

Te imbratisam cu mult drag Speranta&family. Pozele atasate sunt mai buna dovada.

Speranta N.

Acest curs care s-a desfășurat online a fost foarte util pentru mine deoarece am putut exersa in  fata camerei îndrumata de d-na Meda Talos tehnica montării branulei. Am reusit într-un interval de câteva ore sa stăpânesc tehnica de montare a branulei. A fost un curs reusit si util,  am reusit sa învăț in scurt timp aceasta metoda care imi parea dificilă, este un profesionist desăvârșit si dăruit.

  Ii multumesc din suflet pentru tot ceea ce face, ideea cursurilor online sunt foarte utile si de mare ajutor.

   Am participat chiar si la primul curs practic de recoltare și tratamente intravenoase.

Recomand tuturor cu incredere cursurile online tinute de d-na Meda Talos

Martuire Seminar punctii - Daniela P.

Martuire Seminar punctii – Daniela P.

Daniela P.

Marturie Corina M.

Marturie Corina M.

Corina M.

Mărturie Tunde S. Before & After

Mărturie Tunde S. Before & After

Cosmarul nostru a inceput in data de 15.11.2021, cand am fost sunati de la UPU ca tata a fost lovit de o masina…

Dupa 32 de zile de spitalizare, majoritatea zilelor la terapie intensiva si trei operatii majore ( proteza sold stang, placa cu surub umar si placa cu suruburi la tibie picior drept ) in data de vineri 17.12.2021 vineri ni l-au adus acasa cu ambulanta.

Neavand nici cea mai mica idee despre ce rani are, dar vazand multiple bandaje, am cautat in disperare pe cineva sa ne poata ajuta cu ce ar trebui sa facem, cum sa il tratam acasa …

O buna prietena C.M. mi-a recomandat-o pe dna Meda Talos, cu care am luat legatura dar mi-a spus ca nu poate veni acasa, in schimb imi poate oferi consultatie online.

Sincer, neavand nici o pregatire medicala, mi-a fost frica sa scot eu bandajele si sa vad ce este dedesupt, asa ca am continuat cautarea si tot prin cunostinte, am reusit sa gasesc pe cineva care avand cunostinte medicale, a fost de acord sa vina sambata si sa-i scoata bandajele sa vedem si noi despre ce rani e vorba. 

Am facut poze la rani si am decis sa iau legatura online cu dna Meda Talos. I-am trimis pozele si biletul de iesire ( avea 25 pagini ) si am achitat pentru 2 ore de consiliere,  eram sigura ca o sa am nevoie, avand in vedere ca erau multe de discutat.

Chiar sambata 18.12.2021 dupamasa am avut intalnirea online, cu metodele de tratament pentru fiecare rana in parte, ce materiale sa folosim, ce unguent/crema si in general cum sa-l ingrijim ( spalat, ingrijirea corpului, a gurii, sa fim atenti la scaun ), cu multa rabdare profesionalism si pe intelesul nostru ( fara termeni medicali ),  ne-a explicat tot ce era nevoie sa stim pentru a-l trata corespunzator pe tata. 

Fiind foarte multe informatii in cele 2 ore, a inregistrat discutia, ca sa o putem revedea si sa invatam incet toate procedurile, lucru care ne-a ajutat foarte mult. Ne-a trimis si lista cu materialele necesare si de a doua zi am inceput sa-l tratez eu pe tata conform instructiunilor primite de la dna Meda Talos. Zilnic ii tratam ranile si faceam poze pe care le trimitem d-nei Meda Talos si ea prompt imi spunea cum sa continui tratamentul, daca observa ceva ca nu merge bine, schimbam tratamentul.

Am mai avut o sedinta online cu dna Meda, cand am constatat la calcaiul drept ca sub pielea necrozata era o rana destul de adanca. Sub indrumarea dansei, am taiat toata pielea necrozata si am inceput tratamentul escarei.

Va reamintesc ca nu am nici o pregatire medicala, numai cu ajutorul si incurajarile dansei am reusit incet, dar sigur, sa scapam de majoritatea escarelor ( ne mai luptam cu cea de pe calcaiul drept, dar si aceasta este spre vindecare ).

Am recomandat-o si o sa o recomand tuturor celor care au nevoie de indrumari !  

Multumim din tot sufletul ca ati fost alaturi de noi ne-ati indrumat pasii in toata perioada asta ! 🙏🥰

Multumesc lui Dumnezeu ca existati ! 😇

Tunde S.

Acum aproximativ un an , imi doream enorm de mult sa particip la un seminar al doamnei Meda . Problema era distanta . Imi era foarte greu sa ajung la Cluj Napoca la seminar , neavand permis de conducere. 

Dar in scurt timp urmarind pagina doamnei Meda am observat aparitia unui nou seminar care era online . Nu am ezitat si am cumparat seminarul de punctii venoase si recoltare cu microperfuzor si holder . 

O experienta unica . Timp de cateva ore, doamna Meda a stat si mi-a explicat absolut tot , in asa fel incat si o persoana simpla care nu are studii in domeniul medicinei poate intelege tot procesul si tehnicile punctiei venoase . De cand am participat la acest seminar nu mai am absolut nici o retinere cand e vorba de o injectie intravenoasa sau de recoltare . Recomand din tot sufletul acest seminar tuturor  . Si inca ceva foarte important . Achizitionand acest seminar primesti acasa chitul de punctii venoase , care iti ramane tie si de ori cate ori simti nevoia de a exersa , iti montezi chitul de exercitii si fara presiunea nimanui poti exersa ori cat vrei . Si asta nu e tot , achizitionand acest seminar toata inregistrarea live o sa ramana salvata pe o pagina , acest live il poti revedea de ori cate ori vrei .

Marturie Seminar punctii - Daniel F

Marturie Seminar punctii – Daniel F

Daniel F.

Te rugam, sa nu copiezi acest text!