fbpx

Categorii Articole

 

punctia venoasa

 

 

 

 

recoltarea sangelui

 

 

 

 

prezentari de caz

 

 

 

 

proceduri medicale

 

 

 

 

recuperare medicala

 

 

 

 

povestiri ne-medicale

 

 

 

 

administrarea injectabila

 

 

 

 

recoltari microbiologice

 

 

 

 

pansamente

 

 

 

 

materiale activitate

 

 

 

 

subiecte medicale

 

 

 

 

povestiri medicale

 

 

 

Doamna  Meda Talos, VA MULȚUMESC DIN SUFLET ca existati, pentru dedicarea si daruirea cu care va impartasiti experienta.

Datorita articolului dvs. de pe site, am reusit sa imi vindec un furuncul fara sa ajung la medic.

https://www.medatalos.ro/acid-fusidic-vs-ichtiol/

Cu siguranță, multi oameni gasesc suport si informații prețioase in articolele dvs. 

Multa sanatate si putere de munca va doresc sa aveti!  Sa continuati sa fiti “farul” (lumina) asistentilor care vor sa faca bine. Sunteți un om MINUNAT!

Marturie Raluca I - Before & After

Marturie Raluca I – Before & After

Raluca I.

Buna ziua grup! M-am hotarat sa fac aceasta postare pentru a-mi arata aprecierea si respectul fata de dna Meda Talos, care prin metodele ingenioase pentru practica,ne a invatat exersarea tehnicilor specific medicale si nu numai! Doamnele profesoare de la scoala mea sunt de asemenea extraordinare si ne invata lucruri care mie mi se par WOW, dar lipsa timpului isi spune cuvantul si atunci dna Meda Talos vine cu completari si adaugiri in sprijinul profesorilor si in avantajul nostru.

Spre exemplu saptamana aceasta impreuna cu dna noastra profesoara, am exersat punctia venoasa cu metoda dnei Meda Talos, cu balonul si manusa! A fost foarte placut sa ne construim singuri materialul de practica in clasa. Cu explicatiile practice ale dnei profesoare cat si cu filmuletele dnei Meda Talos pe care le am avut ca tema de vizionat acasa, am reusit sa invatam.

De asemenea am mai practicat si I.M cu portocala precum si celelalte metode. Ma bucur ca nu exista orgolii si ca aceasta colaborare tacita este in avantajul nostru, al elevilor si bineinteles al pacientului.

Marturie Ligia S.

Marturie Ligia S.

Ligia S.

Te rugam, sa nu copiezi acest text!