fbpx

Aripile frante ale unui elev de scoala sanitara

Textul de mai jos este facut public cu permisiunea persoanei care mi l-a trimis in privat si careia ii multumesc cu stima pentru aprecieri si cu tristete pentru dezamagirile crunte prin care trece si aripile frante atat de timpuriu!

Buna ziua si felicitari cu admiratie! Ma inclin!
Sunt anul 3 la AMG. Am pornit foarte hotarata si sunt neplacut surprinsa.
Putem apela la atat de multe metode de invatare si totusi ne-am oprit in timp.
Scris de mana!
Un sistem defect care descurajeaza pana si persoanele hotarate sa faca din meseria de asistent medical o pasiune sau vice-versa.
La cursuri prea putini profesori/doctori determinati sa intelegem….mai toti axati pe dictarea materiei si parcurgerea unitatilor de invatare.
In stagii…umilinta de la brancardieri pana la asistente…si nu intru in detalii, cred ca le stiti. Fiecare se descurca cum poate, cu noroc intri la pansat…ce sa mai vorbesc de alte proceduri sau investigatii.
In scoala cerem teme discutate pe videoproiector…degeaba…un singur profesor de virusologie a venit cu temele facute, jos palaria!
Unde vreau sa ajung…
1. Urmaresc postarile, citesc comentariile, ma informez de oriunde pot…nu scoala ma face un cadru medical pregatit…scoala imi arata ca s-au schimbat prea putine in ultimii zeci de ani…ca si in spitale de altfel…
2. Sunt asa satula de atitudinea ” mergi pe burta sa nu te zgarii pe spate” incat ma tem ca nu voi practica aceasta meserie tocmai din vina neregulilor….
Sper sa fiti vocea cadrelor ce vor asumare si schimbare si a elevilor ce nu mai vor sa plece din tara! Sper mult! 🤗
Sunteti minunata!

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Pentru o discutie cu Meda Talos despre cazul tau, poti programa o ora, accesand imaginea de mai jos !

Seminar PRIVAT despre cazul TAU

Pentru detalii si inscriere la un seminar de invatare si exersare a punctiilor venoase cu Meda Talos, acceseaza imaginea de mai jos !

Punctia venoasa - Seminar recoltare sange

Această povestire este o ficțiune, orice asemănare cu persoane sau situații din viața reală este pur întâmplătoare !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!