fbpx

Tratarea ranilor – Tratamente la domiciliu – Pansamente – Arsura

🔴👉 Poate nu multa lume stie ca dupa tratarea unei arsuri, pielea nou formata necesita o atentie sporita si o ingrijire perseverenta pana la consolidare.
👉 Pe parcursul procesului terapeutic, in timp ce ne ocupam de plaga, vom avea grija si de celulele tinere de epitelizare.
👉 Cum facem aceasta, ce materiale folosim, ce produse de ingrijire si ce se poate intampla daca nu o facem, puteti afla in clipul video care arata cum se face aceasta ingrijire, un clip extras dintr-un Live despre fazele plagilor.
👉 Clipul este destinat ABONATILOR. Pentru abonamente accesati butonul rosu de mai jos.

🔴👉Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Tratarea ranilor - Tratamente la domiciliu - Pansamente - Cum fac 👉 ingrijirea pielii nou formate intr-o arsura?
Tratarea ranilor - Tratamente la domiciliu - Pansamente - Cum fac 👉 ingrijirea pielii nou formate intr-o arsura?

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

În săptămânile care urmează vom lucra la o îmbunătățire a structurii site-ului, motiv pentru care în luna iunie nu vom tine webinarii săptămânale, însă poți INVATA din EXPERIENTA MEA, accesând cele 650 de articole existente în site. Pentru accesul COMPLET la acestea ( cei care nu sunt INCA abonati ) 👉 click pe imaginea de mai jos și achiziționeză un abonament ! 👇👇👇

www.medatalos.ro - tratamente la domiciliu, subiecte medicale, punctia venoasa, administrarea intravenoasa, administrarea intramusculara, administrarea subcutanata, tratarea ranilor, pansamente

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!