fbpx

Subiecte medicale – Interviu asistent medical

De multe ori, multi asistenti medicali se gandesc si vad o anumita specialitate in mod foarte romantat, idilic de-a dreptul ( cat de frumos e sa salvezi oameni ), dar nu realizeaza in spatele acestui act, ce sacrificiu imens se ascunde.

Din aceasta Mini-Serie de Live-uri in care voi aduce saptamanal invitati de pe diverse specialitati, veti putea afla ce presupune munca de asistent medical in acea specialitate.

Veti putea pune intrebari in direct si veti putea afla raspunsuri pe care nu vi le impartaseste NIMENI.

Astfel, elevi ai scolilor sanitare, fiind, veti putea sa decideti in cunostinta de cauza daca veti vrea sau nu sa va angajati in specialitatea respectiva.

Asistenti medicali, fiind deja, veti putea afla cu ce se confrunta un astfel de coleg si nu veti mai judeca poate asa usor activitatea lui, crezand ca isi castiga prea usor banii.

Marți 21.01.2020 ora 20:00 l-am avut ca invitat special pe asistentul medical Gabriel Cristian Hermeniuc, asistent de medicina scolara.

Haideti sa urmarim acest clip si astfel sa aflati si voi ce face un asistent de medicina scolara, cum gestioneaza starea de sanatate si de urgenta medicala a puilor nostri atunci cand noi nu suntem cu ei.

🔴👉 Pentru urmarirea clipului acceseaza butonul PLAY din imaginea de mai jos 👇👇👇 deruleaza pe bara de timeline pana la momentul inceperii clipului
Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!