✅ Păstrează-te informat‼️
✅ Ia atitudine‼️
Rămâi în viață‼️

Povestiri ne-medicale

Când îți pleacă cineva DRAG la îngeri, realizezi privind retrospectiv că pentru EL e mult mai bine acolo. Mai ales când a trecut printr-o lungă suferință care l-a depreciat zi cu zi, ca în final să nu mai semene deloc cu cel pe care il știai tu. Abia când privești amintirile TRECUTE imortalizate în imagini de neprețuit, abia atunci realizezi cum a fost cândva și ce a însemnat boala pentru el.

Vazându-l zilnic, nu conștientizezi deprecierea. Are zile bune, altele mai puțin bune și când obții o mică victorie în starea lui de sănătate, te agheți de speranța că va fi bine, însa undeva în adancul sufletului tău știi că nu îl poți ține cu tine o sută de ani. Știi că tot ce începe se sfârșește atunci când s-a consumat, atunci când și-a împlinit SCOPUL pentru care a fost aici pe PAMANT, pentru care a făcut parte din viața ta.

Cu toate acestea regretele pe care le simțim sunt incomensurabile, dar de fapt acestea vin datorită conștientizării TRECERII TIMPULUI. Conștientizăm ACUT în aceste momente că TIMPUL devine NEMILOS cu cât ne apropiem mai mult de partea declivă a TIMPULUI nostru. De fapt asta e durerea pe care o simțim. 

Simțim că am pierdut ani frumoși din viața noastră, am pierdut suflete dragi care au făcut parte chiar si METEORIC din viața noastră, dar care ne-au înfrumusețat-o, care și-au lăsat amprenta chiar și cu o labuță. 

Dacă nu am permite atașamente, desigur că nu am simți această durere, însă asta înseamnă să nu trăiești, iar VIAȚA ne este dată să o trăim și prin toate trairile și ațiunile noastre să putem face sufletul lumii mai bun. 

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Cumpără Kiturile de Practică  !!!

👉 Am lansat shop-ul NU rata reducerile intra accesând imaginea de mai jos👇👇👇

kit practica injectii

ATENȚIE:

  • NU UTILIZAȚI informația din site ( text sau video ) ca un sfat medical, aceasta nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !
  • Acest site NU oferă formare profesională, toate materialele sunt STRICT informaționale, reprezentând experiența unui asistent medical instructor
  • Cursurile, Webinariile video precum și materialele TEXT reprezintă o culegere de secrete dobândite din experiență și NU protocoale de proceduri ( pe acestea le găsiți în manualele de nursing sau în manualele de proceduri furnizate de OAMMR )
  • Mentorii sunt persoane care au parcurs programele de instruire ale site-ului, care și-au luat diplomele de instruire pe baza evaluărilor făcute și care au încheiat un contract de colaborare cu administratorul acestui site Suport Asistenti si Pacienti Meda Taloș, pentru a oferii servicii de mentorat legate de programele pe care ei deja le-au parcurs și s-au evaluat
  • Orice asemănare cu persoane, cazuri sau situații este PUR ÎNTÂMPLĂTOARE, acest site respectă protecția datelor personale și protejează identitatea pacienților chiar dacă sunt descrise prezentări de caz, acestea sunt elaborate, protejând datele personale
Te rugam, sa nu copiezi acest text!