fbpx

Povestiri ne-medicale

Când îți pleacă cineva DRAG la îngeri, realizezi privind retrospectiv că pentru EL e mult mai bine acolo. Mai ales când a trecut printr-o lungă suferință care l-a depreciat zi cu zi, ca în final să nu mai semene deloc cu cel pe care il știai tu. Abia când privești amintirile TRECUTE imortalizate în imagini de neprețuit, abia atunci realizezi cum a fost cândva și ce a însemnat boala pentru el.

Vazându-l zilnic, nu conștientizezi deprecierea. Are zile bune, altele mai puțin bune și când obții o mică victorie în starea lui de sănătate, te agheți de speranța că va fi bine, însa undeva în adancul sufletului tău știi că nu îl poți ține cu tine o sută de ani. Știi că tot ce începe se sfârșește atunci când s-a consumat, atunci când și-a împlinit SCOPUL pentru care a fost aici pe PAMANT, pentru care a făcut parte din viața ta.

Cu toate acestea regretele pe care le simțim sunt incomensurabile, dar de fapt acestea vin datorită conștientizării TRECERII TIMPULUI. Conștientizăm ACUT în aceste momente că TIMPUL devine NEMILOS cu cât ne apropiem mai mult de partea declivă a TIMPULUI nostru. De fapt asta e durerea pe care o simțim. 

Simțim că am pierdut ani frumoși din viața noastră, am pierdut suflete dragi care au făcut parte chiar si METEORIC din viața noastră, dar care ne-au înfrumusețat-o, care și-au lăsat amprenta chiar și cu o labuță. 

Dacă nu am permite atașamente, desigur că nu am simți această durere, însă asta înseamnă să nu trăiești, iar VIAȚA ne este dată să o trăim și prin toate trairile și ațiunile noastre să putem face sufletul lumii mai bun. 

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

GIVEAWAY

👉 Pentru prima data se fac reduceri la KITURILE DE PRACTICA pentru punctii venoase. Vei primi FARA EXTRAGERE un cupon de 50 lei pe care il vei putea utiliza la achizitia unui KIT DE PRACTICA pentru punctii venoase. Detalii despre obținerea acestui cupon, accesand:👇👇👇

Giveaway - Cupon reducere kit practica

Această povestire este o ficțiune, orice asemănare cu persoane sau situații din viața reală este pur întâmplătoare !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!