logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️
✅ Ia atitudine‼️
Rămâi în viață‼️

Combinarea antibioticelor – Combinarea vitaminelor – Punctia venoasa 

♦️♦️♦️ Esti asistent medical si ai de administrat la domiciliu urmatoarea schema de tratatment care presupune atat combinarea antibioticelor, combinarea vitaminelor cat si a altor substante:

📌➡️ Cefuroxima 750 mg 3×1/zi – IV – 7 zile
📌➡️ Vitamina B1 ( 100mg/2ml ) – 2 fiole/zi – 7 zile
📌➡️ Vitamina B6 ( 250mg/5ml ) – 1 fiola/zi – 7 zile
📌➡️ Vitamina B12 ( 50microgr/ml ) – 1 fiola/zi – 7 zile
📌➡️ Vitamina C ( 750mg/5ml ) – 2 fiole/zi – 7 zile
📌➡️ Drotaverina ( 40mg/2ml ) – 1 fiola/zi – 7 zile
📌➡️ Metoclopramida ( 5mg/ml – fiola de 2ml ) – 1 fiola/zi – 7 zile
📌➡️ Tramadol ( 50mg/ml ) – 1 fiola/zi – 7 zile
📌➡️ Solutie Ringer 500 ml – 1 flacon/zi – 7 zile

🩸🩸🩸 Cum procedezi cu efectuarea tratamentului injectabil tinand cont de:

➡️ numarul de administrari pe zi ❗️
➡️ calea de administrare a fiecarui produs indicata de producator ❗️
➡️ compatibilitatea substantelor ❗️

… continuarea după ANUNȚUL de mai jos 👇👇👇

Îți pregătim o SURPRIZĂ !!!

👉 Vor fi lansate NOI kituri de practică produse în România, chiar în Cluj, marca Meda Taloș cu un design unic și un preț fără concurență. Continuă să urmărești site-ul și NU rata lansarea care va beneficia de prețuri promoționale 👇👇👇

Kituri punctie venoasa marca Meda Talos

Combinarea antibioticelor & Combinarea vitaminelor

♦️ Solutia Ringer a fost indicata de medic ( in acest exercitiu ) pentru ca este un bun SOLVENT pentru produsele medicamentoase mentionate in indicatie, prin urmare NU e nevoie sa ii mai adugati voi in plus aport lichidian pentru ca NU este necesar, ba dimpotriva in unele situatii s-ar putea sa INCARCATI PULMONAR in mod nejustificat pacientul si sa induceti anumite complicatii ( pneumonie de decubit datorita stazei pulmonare, dispnee etc )
 
♦️ Vitaminele NU se amesteca cu nimic pentru ca se INACTIVEAZA, insa se administreaza foarte bine in PEV ( perfuzia endovenoasa in Ringer ), si de asemenea se stie ca se fac in prima parte a zilei pentru ca dau energie si implicit agitatie la unii pacienti, asa ca le administram dimineata sau pranz, dar inainte de a se introduce acestea in Ringer vom extrage pentru diluare / dizolvare necesarul pentru administrarea celorlalte. Aci vreao DOAR sa atentionez la vitamina B12 care are mai multe forme: unele cu administrare strict IM, altele se poat atat IM cat si IV. Daca forma achizitionata de pacient este cu indicatie de administrare IM atunci aceasta NU se introduce in Ringer, ci se va administra separat IM nediluat.
♦️ Cum as proceda eu legat de combinatia acestor produse injectabile pentru a NU intepa pacientul de mai multe ori?
Raspunsul la aceste intrebari il gasiti in ARTICOLUL COMPLET destinat abonatilor. Pentru abonamente accesati butonul rosu de mai jos.
Un alt articol interesant cu aceeasi tematica despre combinarea vitaminelor puteti gasi accesand: Injectii vitamine – Cum si cand facem injectii cu vitamine B si C?
Iar un alt articol despre combinarea antibioticelor puteti gasi aici: Cum administrez 👉 injectii penicilina cu gentamicina si glucoza?

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Cumpără Kiturile de Practică  !!!

👉 Am lansat shop-ul NU rata reducerile intra accesând imaginea de mai jos👇👇👇

kit practica injectii

ATENȚIE:

  • NU UTILIZAȚI informația din site ( text sau video ) ca un sfat medical, aceasta nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !
  • Acest site NU oferă formare profesională, toate materialele sunt STRICT informaționale, reprezentând experiența unui asistent medical instructor
  • Cursurile, Webinariile video precum și materialele TEXT reprezintă o culegere de secrete dobândite din experiență și NU protocoale de proceduri ( pe acestea le găsiți în manualele de nursing sau în manualele de proceduri furnizate de OAMMR )
  • Mentorii sunt persoane care au parcurs programele de instruire ale site-ului, care și-au luat diplomele de instruire pe baza evaluărilor făcute și care au încheiat un contract de colaborare cu administratorul acestui site Suport Asistenti si Pacienti Meda Taloș, pentru a oferii servicii de mentorat legate de programele pe care ei deja le-au parcurs și s-au evaluat
  • Orice asemănare cu persoane, cazuri sau situații este PUR ÎNTÂMPLĂTOARE, acest site respectă protecția datelor personale și protejează identitatea pacienților chiar dacă sunt descrise prezentări de caz, acestea sunt elaborate, protejând datele personale
Te rugam, sa nu copiezi acest text!