fbpx

Tratarea ranilor – Tratamente la domiciliu – Pansamente

🔴👉 Ai o plaga fesiera de dimensiunile celei din imagini.
👉 Reusesti prin tratamente clasice sa o cureti de tot tesutul sfacelat si sa o aduci in faza de granulatie.
👉 Doresti sa folosesti apoi un plasture hidrocoloidal adaptat pentru aceasta faza, dar nu stii cum se monteaza pentru a se pastra pe plaga timpul optim necesar.
👉 Urmarind acest clip poti afla modul corect de montare si fixare. Poate vi se pare banal un asemenea subiect, insa va garantez ca fixarea optima a acestui plasture are un mic SECRET care exploatat in procedura de montare va face pastrarea pe plaga o perioada cat mai indelungata de timp. Cei care au incercat fixarea lui, dar fara succes, pentru ca dupa montare la cateva ore se dezlipea, inteleg ce vreau sa spun !!!
👉 Un caz de escara sacrala, cu un final fericit. Pacienta tanara 50 ani, in urma unei spitalizari de 20 de zile s-a ales prin imobilizare cu aceasta escara sacrala suprainfectata. De la momentul preluarii pana la momentul efectuarii clipului de montare de plasture hidrocolidal, au trecut 43 de zile.

🔴👉 Clipul este destinat ABONATILOR. Pentru abonamente accesati butonul rosu de mai jos.
👉 Pentru urmarirea clipului ABSTRACT acceseaza butonul PLAY din imaginea de mai jos 👇👇👇
Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

În săptămânile care urmează vom lucra la o îmbunătățire a structurii site-ului, motiv pentru care în luna iunie nu vom tine webinarii săptămânale, însă poți INVATA din EXPERIENTA MEA, accesând cele 650 de articole existente în site. Pentru accesul COMPLET la acestea ( cei care nu sunt INCA abonati ) 👉 click pe imaginea de mai jos și achiziționeză un abonament ! 👇👇👇

www.medatalos.ro - tratamente la domiciliu, subiecte medicale, punctia venoasa, administrarea intravenoasa, administrarea intramusculara, administrarea subcutanata, tratarea ranilor, pansamente

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!