fbpx

Tratarea ranilor – Tratamente la domiciliu – Pansamente

🔴👉 Ai o plaga fesiera de dimensiunile celei din imagini.
👉 Reusesti prin tratamente clasice sa o cureti de tot tesutul sfacelat si sa o aduci in faza de granulatie.
👉 Doresti sa folosesti apoi un plasture hidrocoloidal adaptat pentru aceasta faza, dar nu stii cum se monteaza pentru a se pastra pe plaga timpul optim necesar.
👉 Urmarind acest clip poti afla modul corect de montare si fixare. Poate vi se pare banal un asemenea subiect, insa va garantez ca fixarea optima a acestui plasture are un mic SECRET care exploatat in procedura de montare va face pastrarea pe plaga o perioada cat mai indelungata de timp. Cei care au incercat fixarea lui, dar fara succes, pentru ca dupa montare la cateva ore se dezlipea, inteleg ce vreau sa spun !!!
👉 Un caz de escara sacrala, cu un final fericit. Pacienta tanara 50 ani, in urma unei spitalizari de 20 de zile s-a ales prin imobilizare cu aceasta escara sacrala suprainfectata. De la momentul preluarii pana la momentul efectuarii clipului de montare de plasture hidrocolidal, au trecut 43 de zile.

🔴👉 Clipul este destinat ABONATILOR. Pentru abonamente accesati butonul rosu de mai jos.
👉 Pentru urmarirea clipului ABSTRACT acceseaza butonul PLAY din imaginea de mai jos 👇👇👇
Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!