fbpx

Cum am acordat suport unui caz la 630 km distanta?

sutura, plaga, necroza, before&after

Pacientul din imagine, aflat la 630 km distanta de Cluj ( Medgidia ), m-a contactat pe facebook, prin intermediul unei prietene, membra pe acest grup de asistenți medicali, pentru ca dupa interventia pe care o vedeti in imaginea de jos, pielea suturata s-a necrozat si a inceput sa se suprainfecteze si sa miroasa fetid.

Mai jos, observați evoluția de la sutură și până la necroză care a evoluat astfel în 7 zile.

Desigur, am rugat să îmi trimită o scroisoare medicală în care să îmi arate cum i s-a indicat să își îngrijească sutura, dar a spus că a primit aceste indicații verbal.

Nu reproduc aici cu ce i s-a indicat ( nu am nici o dovadă, iar aici nu este un tribunal ), cert este că evoluția a fost complet nefavorabilă, omul s-a simțit descumpănit ( nu discut nici motivele lui, de ce a solicita ajutor pe acest grup ), dar fiind asistenti medicali, când cineva DISPERAT strigă AJUTOR, indiferent de context, nu se poate să nu îl auzim și nici să nu îi oferim ajutorul. Am depus un jurământ în acest sens.

Pacientul, a urmat zi de zi și pas cu pas indicațiile, se pare că în mod corect aplicate, atâta vreme cât am ajuns în faza din imaginea de mai sus.

Articolul complet cu intreg protocolul de tratament si evolutia arata in imagini, este disponibil ABONAȚILOR. Pentru abonamente accesati butonul rosu de mai jos.

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Pentru o discutie cu Meda Talos despre cazul tau, poti programa o ora, accesand imaginea de mai jos !

Seminar PRIVAT despre cazul TAU

Pentru detalii despre:
* webinariile ONLINE "Discuții la CLASĂ"
* seminar ONLINE UNU la UNU de invatare si exersare a punctiilor venoase
* discuție privată cu Meda despre cazul
acceseaza imaginea de mai jos !

Imagine promo seminarii GLOBAL
Te rugam, sa nu copiezi acest text!