fbpx

Tratarea ranilor – Tratamente la domiciliu – Pansamente

Pacientul din imagine, aflat la 630 km distanta de Cluj ( Medgidia ), m-a contactat pe facebook, prin intermediul unei prietene, membra pe acest grup de asistenți medicali, pentru ca dupa interventia pe care o vedeti in imaginea de jos, pielea suturata s-a necrozat si a inceput sa se suprainfecteze si sa miroasa fetid.

Mai jos, observați evoluția de la sutură și până la necroză care a evoluat astfel în 7 zile.

Tratarea ranilor - Tratamente la domiciliu - Pansamente - Cum am acordat suport unui caz 👉 la 630 km distanta?

Desigur, am rugat să îmi trimită o scroisoare medicală în care să îmi arate cum i s-a indicat să își îngrijească sutura, dar a spus că a primit aceste indicații verbal.

Nu reproduc aici cu ce i s-a indicat ( nu am nici o dovadă, iar aici nu este un tribunal ), cert este că evoluția a fost complet nefavorabilă, omul s-a simțit descumpănit ( nu discut nici motivele lui, de ce a solicita ajutor pe acest grup ), dar fiind asistenti medicali, când cineva DISPERAT strigă AJUTOR, indiferent de context, nu se poate să nu îl auzim și nici să nu îi oferim ajutorul. Am depus un jurământ în acest sens.

Pacientul, a urmat zi de zi și pas cu pas indicațiile, se pare că în mod corect aplicate, atâta vreme cât am ajuns în faza din imaginea de mai sus.

Articolul complet cu intreg protocolul de tratament si evolutia arata in imagini, este disponibil ABONAȚILOR. Pentru abonamente accesati butonul rosu de mai jos.

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

În săptămânile care urmează vom lucra la o îmbunătățire a structurii site-ului, motiv pentru care în luna iunie nu vom tine webinarii săptămânale, însă poți INVATA din EXPERIENTA MEA, accesând cele 650 de articole existente în site. Pentru accesul COMPLET la acestea ( cei care nu sunt INCA abonati ) 👉 click pe imaginea de mai jos și achiziționeză un abonament ! 👇👇👇

www.medatalos.ro - tratamente la domiciliu, subiecte medicale, punctia venoasa, administrarea intravenoasa, administrarea intramusculara, administrarea subcutanata, tratarea ranilor, pansamente

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!