logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Administrarea medicamentelor – Tratamente la domiciliu – Subiecte medicale

La îngrijirile la domiciliu în acest moment ideal ar fi să explicăm aparținătorilor că trebuie să reducă contactul pacientului lor, cu orice persoană din exterior.

De exemplu, dacă are de făcut vitamine sau proteine pentru susținere așa cum se practică tot la 10 zile pe lună, ideal ar fi să le amâne.

Dacă avem un pacient care nu are deglutiție abolită și poate sa inghită, ideal ar fi să se treacă aceste tratamente din forma injectabila in forma per os ( pe pastile ), pentru a reduce contactul cu orice persoana din exterior, astfel reducând la minim riscul de infectare.

🔴➡️ Acest subiect este disponibil atat in format TEXT cat si VIDEO. Pentru vizualizarea clipului  accesati butonul PLAY din imaginea de mai jos. 👇👇👇 Pentru continuarea citirii articolului text derulati peste imaginea clipului 👇👇👇

Dacă aparținătorul nu știe cu ce se poate înlocui acest tratament, desigur trebuie sfătuit să sune medicul cu care să se sfătuiască cu ce tip de produs farmaceutic de susținere pe cale orală poate să-l înlocuiască.

Există vitamine care se pot administra pe cale orală atât sub formă de capsule, drajeuri, comprimate sau chiar sub formă de picături atunci când deglutiția este disfuncțională, cand pacientul inghite cu dificultate.

Tot la fel, tratamentul cu proteină din creier de porc poate fi amânat, înlocuindu-se pe această perioadă cu un alt tratament de susținere pe care vi-l poate indica neurologul.

Desigur, nu exista inocuitor pentru acel hidrolizat din creier de portc ( fix aceeasi substanta activa facuta de un alt producator ), însă sunt variante de produse de susținere pe care medicul neurolog le mai indicată de multe ori alternativ cu acest hidrolizat.

De asemenea, si pentru vitamina B12 este variantă de administrare per os, înlocuind forma injectabila.

Rolul nostru ca asistenti este sa CONSILIEM apartinatorii sa invete sa puna in balanta BENEFICIU – RISC, cand aleg sa faca astfel de tratamente injectabile.

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Ești PACIENT și ai nevoie de AJUTOR?
Sunt AICI pentru TINE ?

👉 Sunt DOAR la un click distanță și mă poți contacta de ORIUNDE din lume, accesând link-ul din imaginea de mai jos 👇👇👇

Model de practica IV

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!