logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Tratarea ranilor – Tratamente la domiciliu – Pansamente

📌 Ai un pacient imobilizat la pat
📌 Observi ca se fac pe zonele de presiune pete rosii – violacee
📌 Stii ca asa incep ESCARELE DE DECUBIT / PRESIUNE ( Leziuni care apar la suprafața pielii ca urmare a unei presiuni foarte mari care se manifestă într-o anumită parte a corpului pe o perioada îndelungată (săptămâni, luni). Astfel, se resimte o compresie intensă, care diminuează semnificativ fluxul de sânge în zona respectivă, ceea ce duce la moartea țesuturilor, la apariția ulcerațiilor şi a plăgilor deschise și foarte dureroase )
📌 Stii ca PROFILAXIA ( prevenirea ) escarelor se face prin mobilizarea pacientului la fiecare 2 ore si schimbarea pozitiei
📌 Totusi ai vrea pe langa aceasta profilaxie sa folosesti si ceva produse farmaceutice care ar ajuta in acest sens

1️⃣ Ce produse folosesti pentru aceasta ❓❓❓
2️⃣ Ce proprietati are fiecare din produsele pe care le folosesti coroborat cu SCOPUL urmarit ❓❓❓

🔷🔷🔷 ATENTIE: stim ca orice problema medicala se rezolva la medic, acesta este doar un exercitiu de imaginatie in care ne testam cunostintele si impartasim experienta, vrem doar sa vedem care sunt cunostintele noastre legat de anuminte semne si simptome si desigur de conduita pe care o putem adopta ❗️❗️❗️

… continuarea după ANUNȚUL de mai jos 👇👇👇

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru tratarea plagilor in faza de NECROZA. Din cele 10 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇

Webinar - Plăgi în fază de NECROZĂ - Poză produs

🔴👉  Raspuns:

👉 Aparitia petelor rosiatice indica faptul ca sangele a stagnat in zona respectiva si s-a coagulat. Pentru fluidizarea sangelui as folosi un gel cu heparina ( spre exemplu as folosi gelul care contine 100000 UI de heparina ). Heparina are rolul de a fluidiza sangele.
👉 In plus, as mai folosi vitamina A uleioasa pentru a asigura integritatea tegumentelor. Vitamina A uleioasa este cunoscuta pentru beneficiile sale asupra tegumentelor dar si a mucoaselor. Astfel, vitamina A asigura refacerea tesuturilor, oferind pielii vitalitate si imbunatatind-ui aspectul.
👉 O alternativa ceva mai scumpa a vitaminei A uleioase care poate fi folosita in acest caz este Panthenolul ( NU este echivalentul vitaminei A, insa ajuta la pastrarea integrității și elasticitaii pielii ).
👉 Pe langa toate acestea este foarte importanta mobilizarea pacientului cat de des se poate ( asa cum este mentionat si in datele “problemei” ) precum si ingrijirea zilnica a tegumentelor prin mentinerea unei igiene locale cu apa si sapun.

🔴👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Ești PACIENT și ai nevoie de AJUTOR?
Sunt AICI pentru TINE ?

👉 Sunt DOAR la un click distanță și mă poți contacta de ORIUNDE din lume, accesând link-ul din imaginea de mai jos 👇👇👇

Model de practica IV

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!