fbpx

Cand varsta senectutii iti limiteaza alegerile…

Dragii mei, astăzi e o zi de duminică, probabil ar fi o zi de relaxare. Mulți dintre voi probabil, sunteți ieșiți, probabil sunteți la diverse zile aniversare…

Eu de regulă de când fac meseria aceasta, nu prea agreez chermezele, aniversările, nunți, botezuri, congrese, sindrofii. Nu pentru că nu mi-aș putea găsi timp să particip la așa ceva, ci pentru că pur și simplu nu mă simt confortabil să dansez, să cant, atunci când știu că las în urma mea atâta suferință.

E adevărat veți spune mulți dintre voi, că totuși avem nevoie de o supapă pentru a refula și a ne detașa de toată această suferință. E adevărat , insa pentru mine această supapă sunt căței mei. Ieșirile cu câinii mei, în liniștea pădurii, aceasta reprezintă supapa de eliberare de toata suferință cu care mă încarcă zi de zi.

Ce vroiam să vă spun, însă este că, deși nu agreez sa merg la aniversări, cu toate acestea astăzi, voi participa la una.

Am fost invitata de un pacient drag, să îl onorez cu prezența, așa s-a exprimat el, la sărbătorirea frumoasei vârste de 90 de ani.

De ce am vrut să împărtășesc cu voi toate astea?

Pentru că m-a impresionat incredibil faptul că, atunci când mi-a facut invitatia, mi-a spus că ar dori ca cei 90 de ani, să-i aniverseze alături de toți cei care îl ajută în acest moment.

Prin urmare, m-a invitat pe mine, cea care ii acord suport medical de trei ani jumate aproape zi de zi, de multe ori și DOAR suport informațional familiei, consiliindu-i cu privire la îngrijirile pe care trebuie să i le acorde. De asemenea a invitat taximetristul care îi conduce pe el și familia lui de la un cabinet medical la altul sau în magazine să-și facă cumpărăturile, ajutându-l cu scaunul rulant. A chemat-o, de asemenea, pe femeia care vine la curățenie si ii ajuta cu ingrijirle treburilor casnice. L-a chemat pe asistentul medical de la urologie care este de legat de medicul urolog să-i vină tot la trei săptămâni să-i schimbe sonda sau ori de câte ori este necesar.

M-a impresionat extraordinar de tare că el și-a dorit ca la aniversarea celor 90 de ani să participe oameni care ii acordă lui, în acest moment, îngrijirile necesare.

… Trist, cand ai ajuns la varsta senectutii, toti din jurul tau au plecat deja, iar singurii care mai pot sa fie alaturi de tine la o zi aniversara sunt cei care iti acorda suport in ingrijiri …

🔴👉 Pentru urmarirea clipului acceseaza butonul PLAY din imaginea de mai jos 👇👇👇

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Pentru o discutie cu Meda Talos despre cazul tau, poti programa o ora, accesand imaginea de mai jos !

Seminar PRIVAT despre cazul TAU

Pentru detalii despre:
* webinariile ONLINE "Discuții la CLASĂ"
* seminar ONLINE UNU la UNU de invatare si exersare a punctiilor venoase
* discuție privată cu Meda despre cazul
acceseaza imaginea de mai jos !

Imagine promo seminarii GLOBAL

Informația din text nu se poate aplica fără indicația medicului. Pentru orice problemă de natură medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!