fbpx

Subiecte medicale – Tratamente la domiciliu

Pacientii cu deficit auditiv, folosesc in comunicare modul de citire de pe buze, numit: LABIOLECTURĂ.

Cu acești pacienți cu deficit auditiv e foarte important să vorbești cu fața spre ei să poată să-ți citească cuvintele de pe buze.

Este IMPORTANT să nu mormăi, să vorbești rar, nu repede ca să aibă timp să citeasca și să proceseze informația pe care o transmiți.

Un alt aspect legat de pacienții cu deficit auditiv este faptul că sunt foarte suspicioși. În permanență au senzația că nu înțeleg, că cineva îi vorbește pe la spate, că cineva rade de ei, că nu au înțeles corect ce li se spune și devin ridicoli.

De aceea, cu acești pacienți întotdeauna trebuie să afișezi un zâmbet, să fii tolerant, să arăți foarte multă îngăduință, empatie față de ei și multă disponibilitate.

Haideti sa vedem ce anume face diferenta intre o buna si o proasta comunicare cu acest tip de pacient prin exemplele din clipul de mai jos.

🔴👉 Pentru urmarirea clipului acceseaza butonul PLAY din imaginea de mai jos 👇👇👇
Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

În săptămânile care urmează vom lucra la o îmbunătățire a structurii site-ului, motiv pentru care în luna iunie nu vom tine webinarii săptămânale, însă poți INVATA din EXPERIENTA MEA, accesând cele 650 de articole existente în site. Pentru accesul COMPLET la acestea ( cei care nu sunt INCA abonati ) 👉 click pe imaginea de mai jos și achiziționeză un abonament ! 👇👇👇

www.medatalos.ro - tratamente la domiciliu, subiecte medicale, punctia venoasa, administrarea intravenoasa, administrarea intramusculara, administrarea subcutanata, tratarea ranilor, pansamente

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!