fbpx

Subiecte medicale – Povestiri medicale

Dragii mei, azi am avut cea mai emotionanta zi din ultimul timp.
Am primit un colet pe care nu il comandasem eu, iar la deschidere am ramas MUTA de uimire.

Pe langa faptul ca m-a luat prin surprindere “Mosul” Danut Sony, cu acest cadou neasteptat, mesajul ei m-a impresionat pana la lacrimi, fapt pentru care vreau sa impartasesc cu voi aceasta tulburatoare experienta.

Subiecte medicale - Povestiri medicale - Devenind un bun asistent 👉 folosind informatia de pe grup

Cei care nu stiu, Danut Sony este o membra a acestui grup, din Arad, inca de la inceputul existentei grupului, care pe atunci era in anul II de scoala sanitara.

Am evoluat IMPREUNA pe parcursul acestor doi ani, timp in care ea m-a urmarit asiduu, s-a abonat la site si a citit fiecare articol, a achizitionat de pe site intreaga Colectie de Module Video dupa care a exersat zilnic acasa recoltarile de sange, a participat la toate Live-urile sustinute de mine, fiind una din cele mai active persoane de pe grup. Pe scurt: a investit TIMP si BANI in dezvoltarea ei profesionala.

Anul acesta a absolvit cu nota maxima Scoala Postliceala Sanitara si a fost cooptata in echipa de la Medlife din Arad, unde din prima saptamana de activitate deja a inceput sa faca recoltari de sange ( pe care le face la marea arta ), iar din a doua saptamana a inceput teren in cadrul medicinii muncii unde face recoltari la angajatii diverselor institutii.

Cu toate ca deja avea oarecare experienta in recoltari dupa 2 luni de activitate ( recoltand zilnic 30-40 poate chiar mai multe persoane pe zi ), totusi s-a inscris si la Seminarul Meu de recoltari sange, venind din Arad special pentru acest seminar.

Astfel a invatat sa recolteze si cu fluturas cu adaptor Luer, iar acum recoltarile pentru ea nu mai au nici o taina.

Vazandu-i activitatea de exceptie si munca ei perseverenta am cooptat-o si in echipa de administrare si moderare al acestui grup, munca de moderare pe care o face cu multa perseverenta si implicare.

Am vrut sa impartasec acest lucru cu voi pentru a va incuraja pe cei care sunteti la inceput de drum, sa MUNCITI din greu, sa exersati, sa cititi, sa puneti intrebari ( chiar daca unora poate li se vor parea tampite ), INTREBATI, doar asa veti evolua, doar asa veti ajunge o alta Sony.

Dintre toate, cel mai tare m-a impresionat faptul ca la mesajul meu de multumire adresat in privat pe whatsup, draga de Sony m-a numit “esti inventia zilelor noastre”. 😳😍

Subiecte medicale - Povestiri medicale - Devenind un bun asistent 👉 folosind informatia de pe grup

Faptul ca stiu ca am putut influenta in BINE cel putin o VIATA, imi da putere si curaj sa merg mai departe si sa perseverez in munca inceputa: de impartasire, de acordare de suport informational, iar astfel am convingerea ca trecerea mea pe acest pamant nu a fost complet inutila.

Te imbratisez draga mea Danut Sony si pe voi toti cei ce doriti sa o ajungeti din urma si sa ii egalati cel putin, performantele.
Un an nou cu multa intelepciune si putere de munca!
Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!