fbpx

Bruxism – Injectare botox

Dupa cum stiti am apelat la dr. Yusef Sallum medic de chirurgie plastica si reparatorie care activeaza in cadrul centrului medical Anastasios din Cluj, pentru a ma ajuta cu cateva problema medicale pe care doream sa mi le tratez si corectez. 

Intai a fost intalnirea pentru injectarea de toxina botulinica in vederea contracturilor musculare ale muschilor fetei care au condus la expresia dura a fetei si adancirea ridurilor din zona muschilor Procerus si Corugatori, precum si a celor periorbitali.

Apoi injectarea de acid hialuronic ca agent de umplere in vederea corectarii buzelor, pe care efectiv le pierdusem in ultimii ani si a ridurilor dintre sprancene.

Acum am avut o noua sedinta cu dansul pentru a-mi injectat in muschii maseteri, muschii din zona maxilara, a toxinei botulinice cu scopul tratarii bruxismului de zi pe care il aveam si care ma chinuia cumplit din cauza contracturilor 

Aceste contracturi apareau peste zi atunci cand munceam si ma concentram intens asupra a ceea ce aveam de facut. Pana seara aveam deja febra musculara la acesti muschi si pentru a adormi trebuia sa imi fac masaj ca sa imi cedeze durerea. 

Este o tehnica inovatoare si minim invaziva pe care o puteti vedea in clipul pe care l-am putut filma pentru voi cu bunavointa dlui doctor.

Reducerea SĂPTĂMÂNII !!!

👉 Webinarul - Plăgi în fază de NECROZĂ îl puteți achiziționa la REDUCERE doar pentru o săptămână ( până în 03.10.22 ). Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇

seminar punctii

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!