fbpx

Subiecte medicale 

✅🔴👉Am fost întrebată deunăzi: 

“Te-ai gândit vreodată când ai început acum patru ani să scrii și să împărtășești din meseria ta, că vei ajunge așa cunoscută pe domeniul tau? Un “influencer” pentru asistenții medicali? Cum te simți acum, având acest statut?” 

👉 Influencer? Ce înseamnă de fapt? Poate fi și “vedetă”, “celebritate”, dar până la urmă este doar un simplu cuvânt ca “față” sau  “videoclip”. 

👉 Ceea ce contează în final, însă este ceea ce facem cu el, cu acest cuvânt sau statut pe care îl obținem la un moment dat prin munca sustinută de zi cu zi.

👉 Și ce poți face cu el? 

🔴➡️ Acest subiect este disponibil atat in format TEXT cat si VIDEO. Pentru vizualizarea clipului accesati butonul PLAY din imaginea de mai jos. 👇👇👇 Pentru continuarea citirii articolului text derulati peste imaginea clipului 👇👇👇

👉 Poți influența pozitiv vieți, mentalități, atitudini, poți oferi modalități pozitive de a gândi și a exprima sentimente. 

👉 Poți să te dezbraci de inhibiții și să areți celor vanitoși că orice om are și defecte sau slăbiciuni, iar a le expune nu înseamnă rușine și umilință, ci acceptare și împăcarea cu tine însuți. 

👉 Poți aduce speranță acolo unde aparent nu există. Poți disemina încredere și să areți fiecărui om că este un adevărat tezaur și că poate străluci, trebuie doar să își propună asta, pentru că fiecare om poate deveni lumină pentru cei din jur, iar oamenii sunt atrași de lumină și nu de întuneric. 

👉 Poți arăta că pentru a iubi orice suflet și vietate de pe pământ, înseamnă în primul rând a te ierta și a te iubi pe tine însuți, doar astfel vei putea dărui iubire altora. 

👉 Știu că poate pentru mulți toate astea înseamnă “bulshit-uri” motivaționale sau a vorbi despre iubire față de oameni înseamnă “dulcegării ieftine”, însă în timp, când ajungi la apogeu, când tinerețea rămâne doar o frumoasă amintire, când ai trecut deja de metereze și partea declivă a vieții te face să prinzi viteză în coborarea spre finalul pantei, începi să întelegi căror aspecte ale vieții merită să le dai atenție și valoare. 

👉 Începi să vezi și cum arată fața mai puțin plăcută a vârstei senectuții, mai ales când practici o meserie ca a mea și ești mereu față în față cu partea aceea a vieții de care tinerii nu vor să afle: îmbătrânirea și boala. 

👉 Astfel ca te poți folosi de acest statut pentru a arăta că avem o datorie față de bătrâni, față de cei în neputință și că deși sistemul e păgubos, NOI putem să fim un substitut al acestuia, să fim lumina care călăuzește ultimul drum și panta decliva a celor trecuți. 

👉 Iar daca prin ceea ce scriu și ceea ce fac reușesc să influențez în BINE cel puțin o viață și tot a meritat efortul. Și așa cum spunea și Nicolae Iorga “chiar dacă nici candelă nu voi fi, cel puțin stiu că m-am străduit să aprind lumina”. 

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Reducerea SĂPTĂMÂNII !!!

👉 Webinarul - Plăgi în fază de NECROZĂ îl puteți achiziționa la REDUCERE doar pentru o săptămână ( până în 03.10.22 ). Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇

seminar punctii

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Această povestire este o ficțiune, orice asemănare cu persoane sau situații din viața reală este pur întâmplătoare !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!