fbpx

Povestiri ne-medicale

✅🔴👉 Atunci cand vezi postari ale unei persoane cu performante in orice domeniu, fie ca e vorba de rezultate in domeniul profesional sau rezultate sportive sau cu privire la lupta pentru scaderea in greutate, poate te gandesti de multe ori “iarasi se lauda asta” si in interiorul tau, partea aceea intunecata pe care cu totii o avem ( alb – negru, yin – yang, pozitiv – negativ ) declanseaza acea invidie care te face sa nu poti aprecia astfel de performante sau si mai grav sa nu mai urmaresti acea persoana pentru ca iti creeaza la propriu suferinta prin performantele ei ( laudaroseniile ei cum te gandesti in acel moment ). 

👉 Insa te provoc in acest moment sa stai cu mine si sa analizam de ce fac astfel de persoane astfel de postari. 

👉 In primul rand trebuie sa stii ca nu le fac pentru a-ti creea tie suferinta pe principiul “sa moara dusmanii”. Fii cinstit cu tine insuti si gandeste-te ca si tu cand obtii rezultate frumoase sau cat de mici victorii intr-o directie, simti nevoia sa impartasesti bucuria. Faci asta pentru ca esti persoana sociala asa cum suntem cu totii si vrei ca si altii sa se bucure pentru tine, nu sa te invidieze. 

👉 De asemenea, prin aprecierile celorlalti obtii si motivatia de a merge mai departe, iar prin afisarea rezultatelor tale printr-o munca perseverenta si continua speri sa motivezi la randul tau mai departe. 

👉 Toti ne dorim sa fim lumina pentru ceilalti, sa simtim ca viata noastra are un sens, chiar si atunci cand poate ai imbatranit, copiii s-au dus, ai ramas singur, insa simti ca mai ai de oferit si vrei sa daruiesti: motivatie si informatia despre cum ai reusit. 

👉 Nu este nimic condamnabil sau decadent cum afirma unii, sa vezi o persoana de 70+ ( asa cum e mama mea ) care posteaza rezultatele in pasi si km, bucurandu-se ca inca mai poate sa ii faca si chiar mai bine decat multi cu jumatate varsta ei. 

👉 Daca aceasta persoana la varsta a treia sau eu la 50+ facem astfel de postari, nu este ca sa te enervam pe tine, ci ca sa te motivam si desigur, daca ai fi capabil de putina admiratie ai putea sa ne motivezi si tu pe noi printr-o apreciere. 

👉 Saaaaauuuu ai putea la fel de bine sa te lasi provocat de performantele prezentate prin aceste postari si sa incepi propria ta batalie pentru o victorie. 

👉 Nu uita ca invidia e informație. Îți spune ce-ți dorești, ce admiri și ce nu-ți place la tine. Ai putea să înveți de la persoana pe care o invidiezi dacă nu ai fi orbit de resentimente. Transformă indivia în admirație și ceea ce admiri va face parte din viața ta. 

👉 Pe mine personal nu ma deranjeaza invidia nimanui pentru ca asa cum spunea si Arnold Schwarzenegger “Tuturor le e milă de cei slabi, invidia, în schimb, trebuie s-o câștigi.”

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

GIVEAWAY

👉 Pentru prima data se fac reduceri la KITURILE DE PRACTICA pentru punctii venoase. Vei primi FARA EXTRAGERE un cupon de 50 lei pe care il vei putea utiliza la achizitia unui KIT DE PRACTICA pentru punctii venoase. Detalii despre obținerea acestui cupon, accesand:👇👇👇

Giveaway - Cupon reducere kit practica
Te rugam, sa nu copiezi acest text!