logositemeda

✅ Păstrează-te informat‼️      ✅ Ia atitudine‼️      Rămâi în viață‼️

Subiecte medicale – Povestiri medicale

🔴👉 Din ciclul “Sistemul medical de coșmar” din care Meda tot prezintă bucățele, vă spun și eu ultima MEA experiență .

👉 În ultima perioadă am avut probleme medicale destul de grave ce tin de o afectare cardiaca mai veche și de peste o jumătate de an încerc o rezolvare. Ultima internare a durat peste o lună și am “reușit ” să pierd 11 kilograme în două săptămâni. A fost o trauma fizica și emoțională, aceasta experiența a restabilirii stării mele de santatea în timpul internarii la spitalul din Vaslui, în mare parte datorită complexitatii situatiei mele. Nu reproșez nimic personalului de acolo sau medicilor spitalului.

👉 Ce vreau să expun e faptul că la externare am primit o programare pentru luna Mai pe 20 ( adică la aproape o luna de la externare ) pentru spitalul “Parhon” din Iași, secția cardiologie, unde speram eu sa se soluționeze problema, deoarece la Vaslui, au stabilizat oarecum situația, însă nu era rezolvată nici pe departe.

👉 În 20 Mai pentru ca starea mea de santate nu prea permitea un drum atât de lung cu trenul, apelez la cineva cu mașină sa mă transporta pana la Iași aproape 100 km. Consultația a fost făcută NU de medicul specialist, ci de un rezident, dar nu m-a deranjat asta, fiindcă și medicul curant s-a uita și a parafat indicația medicala data de rezident.

👉 Pentru că tocmai se reduseseră măsurile de siguranță pentru COVID, au spus că e prea aglomerat și nu pot rezolva ce ar trebui rezolvat în acea programare, astfel ca m-au reprogramat pentru 28 în luna iunie. Pe scrisoarea medicală scrie: “se prezintă pentru internare, coronarografie și alte tratamente necesare”. Totuși, medicul rezident a menționat ca pana atunci ar fi de luat un nou medicament care ar putea ameliora putin simptomatologia mea. Menționez ca la acea data umblam în cârje datorita unui atac uricemic ( gutos ) sever care a fost condiționat de afectarea renală și care a complicat ulterior situația, cu o creatinina sărită din schema și valori crescute la Na și K.

… continuarea după ANUNȚUL de mai jos 👇👇👇

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Prin achizitiona unui abonament poti afla SECRETE argumentate dezvaluite in prezentarile de caz sau clipuri demonstrative cu proceduri. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇

Abonamente site www.medatalos.ro

👉 Adevărat, acel medicament în aceasta perioada mi-a adus o ameliorare substanțială, însă medicul rezident a uitat sa rezolve și partea legislativă al acestui medicament pentru a putea fi prescris de medicul de familie ( din nou aceleași PROTOCOALE idioate care ne bage în pământ ), astfel ca în următoarele doua luni a trebuit sa îl achit la prețul lui integral de 200 lei lunar ( și dacă ar fi doar acesta, dar … ).

👉 Vine și data de 28 iunie. De data asta ma cred “voinicul ALIOȘA – care nu răcește, doar se călește” și purced la drum cu trenul, cu atât mai mult cu cât era vorba de “internare, coronarografie, investigații amănunțite pe care datorită aglomerării le-au sărit data trecută”.
👉 Ajung acolo la prima oră. Am prezentat actele, am vorbit cu asistenta medicală, am efectuat un mic triaj și … să așteptăm. Am fost chemat, mi s-a recoltat sânge, iar apoi îl întreb pe domnul doctor ce trebuie să fac mai departe. “Așteptați pe hol, vine cineva mai târziu să vă explice ce și cum “.

👉 După alte ore, în care ASTEPT și ASTEPT pe banca stingheră de pe hol ( noroc ca mai am internet pe telefon și prieteni care mai îmi scriu pe facebook ) a venit un medic rezident, cu rezultatele analizelor și cu următorul discurs : “vom ține legătura cu dumneavoastră prin medicul din localitatea dumneavoastră, acum nu sunt condițiile necesare pentru intervenții“
Am spus: “Dar era vorba de o coronarografie, internare și de o evaluare”
Răspuns: “Le vom face la o altă dată. Țineți legătura cu medicul dumneavoastră și vă anunțăm”

👉 A fost un mod subtil de a fi scos pe ușă afară cu un șut în fund. Fără multe explicații, fără nimic clar, fără o dată la care să revin, fără nici o altă scrisoarea medicală. Asta îți creează o stare de iritare, de zăpăceală, de deziluzie. Devii conștient de faptul că ești un număr pe o hârtie, o chestie neglijabilă.

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Ești PACIENT și ai nevoie de AJUTOR?
Sunt AICI pentru TINE ?

👉 Sunt DOAR la un click distanță și mă poți contacta de ORIUNDE din lume, accesând link-ul din imaginea de mai jos 👇👇👇

Model de practica IV

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!