fbpx

Povestiri medicale

Dragi colegi, din inter-relaționarea mea cu medicii colaboratori.

Eu: 

“Buna seara, dl doctor, am un pacient cu stimulator cardiac, care are multiple ulcere la picioare. As avea nevoie sa il asez pe o saltea antiescara actionata de compresor. Puteti sa imi spuneti daca aceasta influenteaza stimulatorul? Mi-e teama sa nu fac vreo “pozna” . Scuzati-ma de deranj, dar chiar nu stiam pe cine sa intreb. Mii de multumiri. ”

El:

“Dacă nu conectaţi pacientul direct la compresor nu estimez să aveţi probleme :))”

Eu:

“Abia dupa ce mi-ati raspuns, am realizat că era o intrebare de “blonda tipica”, dar cu riscul de a rade in continuare de mine, voi persevera in a va pune intrebari, ori de cate ori nu am siguranta ca fac ceea ce trebuie. Viata pacientilor mei este mai presus de jena de a fi luata “in tărbacă”. Ce pot să vă promit, însă, este că fiecare lecție va fi temeinic însușită, așa că nu veți suporta aceeași prostie de două ori, vor fi tot altele, să nu vă plictisiți.

Vă mulțumesc încă o dată pentru disponibilitate și chiar dacă râdeți de mine, tot vă îmbrățișez cu drag în semn de adâncă recunoștință ”

El:

“Îmi pare rău, dar pe telefonul meu nu pot să vizualizez emoticoanele aşa că nu pot savura la maximum dialogul. Aştept de fiecare dată mesajele dvs cu nerăbdare şi îmi cer scuze pentru răspunsurile uşor sarcastice însă îmi permit pentru că ştiu că sunteţi o persoană plină de umor.”

Eu:

“Multumesc din suflet, si eu savurez la maxim raspunsurile dvs, si ma bucur ca apreciati simtul umorului !

De azi, fara emoticoane pana cand veti intra in rand cu “lumea”. Ce telefon e ala fara emoticoane OMG,  e mai grav decat faptul ca eu sunt “blonda” :)))))” 

Povestiri medicale - Situatie HAZLIE din inter-relationarea mea cu medicii

De ce am postat această conversație hilară? 

Pentru colegele și colegii care cred că între noi și medici ar trebui continuat la nesfârșit acest “război” al orgoliilor. 

Nu, o atitudine ca cea de mai sus, e cea mai prolifică în echipa medicală. Suntem în aceeași barcă, a face glumițe pe seama noastră și a avea simțul umorului fără să ne simțim ofensați, este cel mai benefic lucru, atât pentru noi cât și pentru pacient!!!

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Ziua internațională a asistentului medical

👉 Cuponul de reducere de 50 lei poate fi utilizat în perioada 12-15.05.2022 aplicând codul de cupon "asistent22" și se aplică oricărui produs virtual de pe site: abonamente, suporturi video de curs sau webinarii👇👇👇

👉 Abonamente : https://www.medatalos.ro/pachete/
👉 Webinarii : https://www.medatalos.ro/achizitioneaza-webinar/
👉 Suporturi video de curs : https://www.medatalos.ro/module-video/

Cupon asistent22

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!