fbpx

Subiecte medicale

Zilele astea, vorbeam cu un prieten, venit în vizita tocmai de la Vaslui, cât de IMPORTANTA este partea motivațională în pregătirea continuă și totuși cât de INUTILA fără ACȚIUNE. Iar cel mai relevenat citat care pe mine m-a inspirat și m-a ghidat în viață aceasta a fost și este următorul:

“ Mai presus de cel ce nu știe este cel ce știe sa CITEASCĂ.
Mai presus de cel ce știe este cel care CITEȘTE.
Mai presus de cel care citește este cel care ÎNȚELGE.
Mai presus de cel care înțelege este cel care APLICĂ.
Mai presus de cel care aplică este cel care OBȚINE REZULTATE.
Mai presus de cel care obține rezultate este cel care PERSEVEREAZĂ și obține ABSOLUTUL.”

Eu personal, ador sa mă uit la filme motivaționale, sa citesc cărți motivaționale, sa privesc biografii ale oamenilor celebri, însă fără să APLICI, fără să ÎNCERCI, fără să PERSEVEREZI și fără sa CAZI pentru ca apoi să TE RIDICI și să perseverezi căutând NOI și NOI soluții, nu vei putea obține ABSOLUTUL.

Deviza mea zilnică: “Unde este FOCUSUL acolo va merge și ENERGIA.” Nu uitați CREATIVITATEA și CRESTEREA ne dau plus de energie, și ne ajuta sa stralucim, împrăștiind LUMINA în jurul nostru. 

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

GIVEAWAY

👉 Pentru prima data se fac reduceri la KITURILE DE PRACTICA pentru punctii venoase. Vei primi FARA EXTRAGERE un cupon de 50 lei pe care il vei putea utiliza la achizitia unui KIT DE PRACTICA pentru punctii venoase. Detalii despre obținerea acestui cupon, accesand:👇👇👇

Giveaway - Cupon reducere kit practica

Această povestire este o ficțiune, orice asemănare cu persoane sau situații din viața reală este pur întâmplătoare !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!