fbpx

Povestiri ne-medicale

Aniverarea a 4 ANI de la casatorie 12.11.2015-2019

Si pentru ca la fiecare aniversare imi place sa evoc amintiri din anii nostri trecuti, vreau acum sa dau putin timpul inapoi si sa trec in revista cateva momente care au consolidat relatia noastra de mama – copii.

  • Clipe frumoase: ca cinele noastre din noul vostru apartament, cu platourile cu sushi, cele mai frumoase si pretioase clipe pe care le pot trai ca mama, privindu-va cum va completati reciproc, cum va sfatuiti in tot ceea ce faceti, cum va iubiti si cum va place sa va faceti cadouri surpriza la care ma primiti si pe mine sa va fiu partasa, pentru a savura alaturi de voi momentul
  • Clipe de realizari : ca evolutiva voastra spectaculoasa din cadrul evenimentului de nunta la casa regala, mai precis Nunta Printului Nicolae si ulterior bucuria primirii cardurilor de multumire din partea lor, pentru implicarea voastra in cadrul evenimentului, de asemenea realizari in cadrul unor colaborari de exceptie cu firme de soft sau cu artisti de renume
  • Clipe mai putin vesele: ca momentul in care m-ati carat la propriu in spate, atunci cand mi-am luxat glezna, fiind partasi alaturi de mine la cea mai traumatizanta experienta din ultimul timp, experienta in care am fost nevoita sa fiu eu insami, pe post de pacient, intr-un sistem de sanatate bolnav, dar pentru ca ati fost alaturi de mine, parca totul a fost de un infinit de ori mai usor

As putea sa continuu la nesfarsit cu clipele noastre NEPRETUITE, insa ce vreau sa sublinizez azi, la aniversarea casatoriei voastre este faptul ca intr-o viata de om se intampla tot felul de lucruri rele:  boala, cearta, accidente, esec, pierdere – este infricosator uneori, insa instinctul de supravietuire te face sa mergi mai departe INTOTDEAUNA.

Daca insa, te retragi, nu mai lupti, pierzi lucrurile bune ale vietii.

Viata TREBUIE traita, indiferent de conjuncturi, nu trebuie pusa intr-un vas frumos pentru a detine astfel controlul asupra ei. Nu este posibil !

Un lucru pe care eu mi l-am insusit abia acum la 50 de ani, a fost ca: atunci cand viata iti ofera un lucru special trebuie sa il ACCEPTI.

Ei bine, am observant ca voi v-ati nascut cu acest concept, cu doza de intelepciune pentru care eu am muncit cu mine insami, o jumatate de secol ca sa o dobandesc. Am observat ca va traiti viata in cel mai frumos si mai spectaculos mod, lucru ce ma face sa ma simt cea mai implinita MAMA si SOACRA.

Asa ca la aniversarea casatoriei din acest an, va doresc MULTI si FERICITI ani impreuna calauziti de intelepciunea cu care v-ati nascut. Va iubesc si va imbratisez cu MARE drag !

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Ganduri pentru copiii mei 👉 din viata unui halat alb
Ganduri pentru copiii mei 👉 din viata unui halat alb
Ganduri pentru copiii mei 👉 din viata unui halat alb
Ganduri pentru copiii mei 👉 din viata unui halat alb

SFATURI de la MAMA la COPII 

Nu știam dacă să vă scriu aceste gânduri sau nu, dar apoi mi-am spus că dacă nu o voi face o să mi-o reproșez tot restul vieții.

Vă privesc pe voi acum la început de drum cum puneți prima “cărămidă” la căminul pe care doriți să îl clădiți împreună și parcă privirea mea transcende dincolo de timp și se oprește cu 28 ani în urmă când am încercat și noi să facem asta în felul acelor timpuri. Ne-am lăsat purtați de ambiții materiale, am pus cărămidă cu cărămidă, am construit o casă, am agonisit ceva bunuri materiale, însă am pierdut din vedere scopul: de a construi un “Acasă”. Am derapat apoi în toți acești ani fiecare, având alte preocupări,  care cu timpul au devenit tot mai divergente. Acum când puiul a zburat din cuib și ne-am trezit fără singura preocupare comună, am constatat cu tristețe că de fapt singurul “Acasă” pentru noi era doar Laura. Așa încât, acum ne-am trezit doi “homles” care după o viață de preocupări materiale am ajuns să simțim tot acest bagaj material “Casa” cu bunurile ei, ca fiind piatra de moară ce ne trage la fund. Constat cu tristețe că dacă nu ar fi casa asta nu aș pregeta o clipă să las totul în urmă și să plec, să caut în anii ce mi-au mai rămas un loc pe care să îl pot numi “Acasă”.

Din păcate în meseria mea observ zi de zi nenumărate exemple de acest gen: după ce te lupți o viață să clădești o casă, uitând adevăratul scop, neglijând lucrurile cu adevărat importante, la finele vieții realizezi ca toate astea nu contează, că sfârșești la același azil sau în aceleași nevoi ca toți ceilalți, privind din patul de muribund cum “șacalii” se bat pe bruma ta de viață ( agoniseală ), ca până la urmă, ironia sorții să ai parte de ceva “material” la greu: 2mc deasupra ta care sa te apese să simți ce importantă a fost “materia” în viața asta trupească.

Ganduri pentru copiii mei 👉 din viata unui halat alb

V-am spus toate astea, nu ca să vă întristez sau să vă descurajez în vreun fel, ci ca să vă fac atenți la SCOP!!!

Da, clădiți acea CASĂ, dar nu uitați să aduceți în ea și acel “ACASĂ”, o casă goală fără un “Acasă” nu are nici o valoare, iar “Acasă” nu se află în materie, ci în conexiunea dintre sufletele voastre. Munciți să păstrați viu interesul pentru viața voastra de cuplu, încercați să faceți ca preocupările voastre să fie convergente mereu și să vă dezvoltați în permanență. Cea mai mare bogăție a unui om este dezvoltarea personală continuă și păstrarea interesului pentru NOU.

Nu vă sacrificați tinerețea, viața, iubirea, scopul pentru reușitele materiale, vă jur: NU MERITĂ!!! ( Nu uitați că pe unde sunteți voi acum, eu am trecut, prin urmare cam știu despre ce vorbesc ).

Găsiți ECHILIBRUL între toate acestea !!!

Vă doresc din suflet să priviți viața cu ochi mirați de copii și să vă placă felul în care vă oglindiți unul în ochii celuilalt și peste 80 ani.

Vă iubesc și vă îmbrățișez pe amândoi pentru că de doi ani, am doi copii și îmi doresc pentru voi toată FERICIREA din lume.

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Ganduri pentru copiii mei 👉 din viata unui halat alb

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula
Te rugam, sa nu copiezi acest text!