fbpx

Subiecte medicale

Încep cu un DISCLEIMER: “Iertati-ne domnilor colegi medici rezidenti sau asistenți, dar avem DOAR o singura viață, prin urmare ținem la ea și ne permitem, astfel, sa va verificam corectitudinea datelor medicale scrise în actele medicale pe care le redactați”

Nu o sa pot înțelege niciodată în ce se transforma lumea în care trăim.
Zeci de pacienți, membri ai familiei, colegi dragi au pățit în ultimii ani una din următoarele situații ( văzute de mine în actele medicale, nu din auzite și nu din relatări fantasmagorice ):
* femeie care face ECO abdominal primește rezultat ecografic care descrie colecist fără probleme în contextul în care pacienta era colecistectomizata ( scos colecistul de ani buni )
* pacient oncologic de sex masculin, nedeplasabili, are nevoie de o evaluare CT, pe care și-l plătește pentru ca evident nu sunt fonduri, este transportat de familie cu ambulantă privata ( 250 lei dus și tot atât întors ), coborât și urcat cu targa pana la etj 3, primește rezultat CT în care ii este descris UTERUL și ANEXELE …
* pacienta de 15 ani căruia nu ii apăruse menarha ( primul ciclu ) o duce mama la investigații, i se face ECO pelvin, descris tot aparatul genital cu uter și anexe normale, apoi face CT, la fel se descriu toate în parametri, primește tratament cu contraceptive și după îndelungi alte căutări și investigații imagistice afla pana la urma ca s-a născut fără aparatul genital, având doar himen ( fără vagin, uter și anexe )
* pacient cardiac ( fara a avea modificari glicemice vreodata ), merge la un celebru institut unde i se prescrie tratament de diabet ( și nu orice tratament, unul pentru pacienții care nu răspund la tratamentele obișnuite, unul care se asociază insulinei ) sub parafa de medic cardiolog care efectiv nu are autoritatea sa prescrie așa ceva

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Suporturi de CURS pentru cei care doresc aflarea SECRETELOR care duc la reusita procedurii, dincolo de protocoale. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇

Suporturi video de seminarii

Aș putea sa continuu la nesfârșit cu exemplele, însă scopul postării NU este sa prezint zecile de cazuri, ci sa încerc sa ii responsabilizez pe colegii care redactează aceste acte medicale pentru ca eu personal sunt convinsă ( chiar știu sigur ) ca actele sunt redactate de rezidenți sau asistenți, însă parafele sunt ale medicilor care efectiv nu mai au timp sa ii urmărească pe toți.

Nu va gândiți dragi colegi sau viitori colegi la gravele prejudicii pe care le aduceți stării de sănătate ale pacienților prin indolenta, neatenția și incompetenta de care dati dovada?

Cum va simțiți când pacientul care are acces la informație în era tehnologizată în care ne aflam se întoarce și te trage de mâneca pe tine ca medic rezident sau asistent sa iti arate greșeala?

De ce mereu trebuie sa verificam dacă cei cu care interacționăm isi fac treaba cum trebuie?

De ce nu se poate ca fiecare sa aibă conștiință muncii bine făcute mai ales ca aici vorbim de sănătatea și viață oamenilor?

Exersează ACASĂ !!!

👉 Acum poti achizitiona Kitul de practica pentru punctii venoase impreuna cu suportul de curs al procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇

Kit de practică + Suport video seminar

De ce nu va gândiți ca poate fi mama, tatal, copilul vostru sau chiar voi insiva? Sau chiar va credeți infailibili? Chiar credeți ca boala vă va ocoli tot restul vieții voastre?

Si chiar dacă ulterior remediati greșeala, ce se întreabă pacientul: dacă a greșit aici, oare câte alte greșeli mai sunt pe care nu le-am descoperit? S-a subminat GRAV increderea în actul medical !!!

Și dacă pacientul e conștient și valid intelectual sa te verifice pe tine, are o șansă la supraviețuire, dar când nu mai este valid, e prea bolnav sa fie vigilent… ce se întâmplă cu el?

Oare nu aceasta este una din cauzele miilor de cazuri nesoluționate “depășite terapeutic” din spitalele noastre din ultimul an de pandemie când auzeam doar cifrele deceselor crezând ca sunt doar victime ale Covid-ului ? Te poți întreba asta dupa toate gafele pe care le faceți.

Medicii care isi pun parafele pe actele alea medicale NU pot sa “stea cu ochii pe voi ca pe butelie” sa nu faceți gafe, medicii aia sunt și ei copleșiti, iar voi ar trebui sa fiți sprijinul, ochii și urechile lor atunci când nu sunt în preajma …

Haideți dragilor colegi medici rezidenți și asistenți TREZITI-VA !!! Noi, în postura de pacient avem DOAR o viață, nu va mai permitem sa ne-o compromiteți cu incompetenta !!!

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

GIVEAWAY

👉 Pentru prima data se fac reduceri la KITURILE DE PRACTICA pentru punctii venoase. Vei primi FARA EXTRAGERE un cupon de 50 lei pe care il vei putea utiliza la achizitia unui KIT DE PRACTICA pentru punctii venoase. Detalii despre obținerea acestui cupon, accesand:👇👇👇

Giveaway - Cupon reducere kit practica

Această povestire este o ficțiune, orice asemănare cu persoane sau situații din viața reală este pur întâmplătoare !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!