fbpx

Cum interpretez rezultatele crescute ale trigliceridelor?

Ca sa intelegeti ce reprezinta trebuie sa stiti ca atat Colesterolul cat si Trigliceridele sunt grasimi, insa Colesterolul reprezinta grasimile circulante pe vasele de sange si care mentinute la vaolri crescute mult timp se vor depune pe vasele de sange, acestea se vor ingusta in timp, se vor forma ateromi, placi de grasimi, ducand in final la: AVC, Infarct, Ischemii de tot felul, ruperea placilor de ateromi care se vor pune in circulatie etc.

Trigliceridele, insa, sunt un tip de grasimi pe care le produce ficatul ca si mecanism de autoaparare impotriva agresiunilor care i se aduc fie cu: alcool, droguri, prajeli, alte toxice, inclusiv medicamente in cantitati uriase. Aceste trigliceride se depun in timp, printre hepatocite, ducand la asa-zis-ul ficat gras sau steatoza hepatica ce poate sa aiba 4 grade, insa deja in gradul 4 vorbim de fibroza hepatica, iar de acolo pana la Ciroza cu ascita este doar un pas.

Ce se poate face?

Acum o sa vorbesc de trigliceride, atata timp cat colesterolul nu s-a putut calcula.

Pentru trigliceride trebui sa schimbati conduita de viata:
* fara toxice: droguri, alcool, etc
* fara grasimi in exces ( dar aici nu ne referim numai la carne si slanina, ci si: unt, branzeturi, lactate etc )
* consumul de oleaginoase ( seminte ) ajuta , dar in special produsele cu ulei de peste omega 3 si omega 6 in cantitate de min 1000mg/ cps, minim 2 chiar 3 cps/zi, min 3 luni si apoi repetata valoarea trigliceridelor

( nu pot sa va dau denumire de produse comerciale, dar cautati dupa substanta activa mentionata si veti gasi )

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

 

Interpretare rezultate trigliceride crescute

Pentru o discutie cu Meda Talos despre cazul tau, poti programa o ora, accesand imaginea de mai jos !

Seminar PRIVAT despre cazul TAU

Pentru detalii si inscriere la un seminar de invatare si exersare a punctiilor venoase cu Meda Talos, acceseaza imaginea de mai jos !

Punctia venoasa - Seminar recoltare sange

Informația din text nu se poate aplica fără indicația medicului. Pentru orice problemă de natură medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!