fbpx

Analize de sange – Analize medicale – Recoltarea sangelui – Tratamente la domiciliu

Ca sa intelegeti ce reprezinta trebuie sa stiti ca atat Colesterolul cat si Trigliceridele sunt grasimi, insa Colesterolul reprezinta forma de grasimile circulante pe vasele de sange si care mentinute la valori crescute mult timp se vor depune pe vasele de sange, acestea se vor ingusta in timp, se vor forma ateromi, placi de grasimi, ducand in final la: AVC, Infarct, Ischemii de tot felul prin ruperea placilor de ateromi care se vor pune in circulatie etc.

Trigliceridele, insa, sunt un tip de grasimi pe care le produce ficatul ca si mecanism de autoaparare impotriva agresiunilor care i se aduc fie cu: alcool, droguri, prajeli, alte toxice, inclusiv medicamente in cantitati uriase. Aceste trigliceride se depun in timp, printre hepatocite, ducand la asa-zis-ul ficat gras sau steatoza hepatica ce poate sa aiba 4 grade, insa deja in gradul 4 vorbim de fibroza hepatica, iar de acolo pana la Ciroza cu ascita este doar un pas.

Analize de sange - Analize medicale - Recoltarea sangelui - Tratamente la domiciliu - Cum interpretez rezultatele crescute ale trigliceridelor?

Legat de analizele de sange de mai sus ce se poate face?
Acum o sa vorbesc doar de trigliceride, atata timp cat colesterolul nu s-a putut calcula la aceasta determinare.

Pentru corectarea trigliceridelor, acest pacient va trebui sa schimbe conduita de viata:
* fara toxice: droguri, alcool, etc
* fara grasimi in exces ( dar aici nu ne referim numai la carne si slanina, ci si: unt, branzeturi, lactate etc )
* consumul de oleaginoase ( seminte ) ajuta , dar in special produsele cu ulei de peste omega 3 si omega 6 in cantitate de min 1000mg/ cps, minim 2 chiar 3 cps/zi, min 3 luni si apoi repetata valoarea trigliceridelor ( nu pot sa va dau denumire de produse comerciale, dar cautati dupa substanta activa mentionata si veti gasi )

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

GIVEAWAY

👉 Pentru prima data se fac reduceri la KITURILE DE PRACTICA pentru punctii venoase. Vei primi FARA EXTRAGERE un cupon de 50 lei pe care il vei putea utiliza la achizitia unui KIT DE PRACTICA pentru punctii venoase. Detalii despre obținerea acestui cupon, accesand:👇👇👇

Giveaway - Cupon reducere kit practica

Informația din text nu reprezintă un sfat medical, pentru orice problemă medicală vă rog consultați medicul !

Te rugam, sa nu copiezi acest text!