fbpx

Povestiri ne-medicale 

Azi, draga Titus, este DESPRE TINE, așa că doream să fac apel la amintiri și să arăt celor care nu te cunosc foarte bine, ce se află în spatele DEGHIZĂRII tale în acest trup sportiv, tatuat, cu mers îndrăzneț care la prima privire te duce cu gândul la atitudinea unui “șmecheraș de cartier”. Nu vă lăsați înșelați dragi prieteni, nici pe departe nu este ceea ce vrea să pară. Exact ca tăurașul Ferdinand, în spatele aspectului masiv întâlnești esența altruismului. 

Povestiri ne-medicale - Mesaj aniversar 👉 La multi ani 👉 Titus Kinetoterapeut

Pe Titus, l-am descoperit în căutările mele disperate, atunci când, lucrând alături de Dr. Puia Sorin, aveam nevoie disperată de un kinetoterapeut și maseur BUN care să se ocupe de pacienții noștri la domiciliul acestora, pentru recuperările din diversele patologii invalidante. Nu, doar că a răspuns PREZENT ori de câte ori l-am solicitat, dar rezultatele au fost ULUITOARE. 

Îmi aduc și acum aminte de o pacientă pe care am preluat-o post externare, după un atac vascular cerebral, care era complet imobilizată la pat, ba mai mult, complet necomunicativă. Eu i-am administrat tratamentele medicamentoase necesare, iar legat de partea de kineto, l-am rugat pe Titus să se ocupe ulterior. Nu am mai aflat nimic despre starea ei o vreme, pentru că efectiv nu întrebasem de teama să nu aflu vești proaste ( singurele la care te puteai aștepta în starea în care era ). Ei bine, după câteva luni, îl sun pe Titus pentru un alt pacient, el îmi răspunde și când îl întreb ce face, zice cu cel mai natural și senin aer: “o plimb în jurul blocului pe pacienta noastră X … “. Nu îmi venea efectiv să cred, era aproape IMPOSIBIL … 

Povestiri ne-medicale - Mesaj aniversar 👉 La multi ani 👉 Titus Kinetoterapeut

Anul acesta, când am luat decizia să scap de kg în plus, după primele 7 kg am realizat că am disperată nevoie de Titus pentru a mă ajuta cu remodelarea corporală ( masaj anticelulitic, puțin drenaj limfatic ) deoarece după primele kg am realizat că până mai ieri “nu-mi încăpeam în piele”, iar acum începeam să mă “înec” în surplusul ei. Ei bine, din mai anul acesta am început ședințele cu Titus, iar azi, aproape nu îmi vine să cred că mi-am revenit la forma zilelor mele bune, pentru că nu e tocmai ușor să ajungi de la 83,5 kg la 65 kg fără un suport. Meritul lui Titus în tot acest proces nu a fost doar masajul de remodelare corporală, ci și încurajările și stimularea mentală. 

Povestiri ne-medicale - Mesaj aniversar 👉 La multi ani 👉 Titus Kinetoterapeut

Discuțiile cu el sunt din cele mai savuroase, adevărată PSIHOTERAPIE, care nu pot decât să îți modifice starea de spirit într-una pozitivă, iar de-aici până la obținerea unui tonus de sportiv, mai este doar un pas. 

👉 Hai bagă sport, nu te lenevi și să nu te mai prind că “violezi” frigiderul din nou!
👉 Cuuuummmm, nu ai făcut sport azi, ce vrei să ajungi iarăși o jumară?

👉 No, vezi, altă viață, înainte masam o slană, amu masez un sportiv … altceva … 

Așa că dragă Titus, iartă-mă că am desconspirat deghizarea ta, dar ar fi mare păcat să nu afle ceilalți despre OMUL minunat care se ascunde în spatele ei. Îți MULȚUMESC pentru tot sprijinul acordat, în toți anii de când ne cunoaștem, atât pacienților mei, cât și ajutorul în recuperarea MEA de anul acesta, doamne ferește să mai fie nevoie să o luăm de la capăt, dar contez pe TINE să îmi aplici “dușul rece” de trezire a conștiinței dacă cumva o să adoarmă din nou. 

La mulți și FERICIȚI ani !

👉 Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

GIVEAWAY

👉 Pentru prima data se fac reduceri la KITURILE DE PRACTICA pentru punctii venoase. Vei primi FARA EXTRAGERE un cupon de 50 lei pe care il vei putea utiliza la achizitia unui KIT DE PRACTICA pentru punctii venoase. Detalii despre obținerea acestui cupon, accesand:👇👇👇

Giveaway - Cupon reducere kit practica
Te rugam, sa nu copiezi acest text!