fbpx

Povestiri ne-medicale

15.07.2019

Si pentru ca nativii din Zodia Racului sunt recunoscuti ca, fiind cei mai familisti din toate cele 12 zodii, trebuie sa recunosc ca dupa atatia ani de cand imi esti cumnata, ai reusit prin iubirea si devotamentul pentru fratele meu si cei doi minunati copii ai vostri, sa imi certifici aceasta trasatura a nativilor din Rac.

Desi imi lipsesc diminetile in care ne savuram cafeaua impreuna, atunci cand erai inca in tara, sau serile in care ne omoram impreuna sa reinstalam windowsul ( de pe nenorocita aia de discheta – pentru a cata oara – neavand, uneori, nici cea mai vaga idee ce facem acolo :)) … ), cu toate astea ma bucur ca TU ai reusit sa treci peste toate indoielile pe care le au toti cei care se decid sa plece de acasa, urmandu-si partenerul de viata, iar IMPREUNA ati reusit sa sa reconstruiti un ACASA la 2000 de km distanta.

Ma bucur ca fratiorul meu are alaturi un OM ca tine, plin de devotament si iubire, un OM care l-a urmat, desi pleca printre straini fara macar sa cunoasca limba si obiceiurile tarii unde urmau sa se stabileasca.

Astfel ca, azi, e un bun prilej sa iti arat toata stima si recunostinta mea pentru acesti peste 20 de ani de devotament si sa iti doresc toata SANATATEA si FERICIREA din lume pentru a putea sa ne mai incanti inca cel putin de cinci ori pe atat cu prezenta ta dinamica si plina de afectiune.

La multi si fericiti ani, draga cumnatica !

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Mesaj cumnatei mele 👉 din viata ascunsa a unui halat alb

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula
Te rugam, sa nu copiezi acest text!