fbpx

Mesaj pentru fratele meu

Și pentru că în fiecare an, în momentele speciale, NOI DOI am fost mereu împreună ( nici chiar cei 2000 de km nu ne-au putut despărți ), vreau și acum la aniversarea, a încă unui frumoas an, să fiu alături de tine, invocând o dragă amintire pe care o păstrez adânc în suflet și care îmi amintește de clipele acelea triste, în care am rămas doar noi TREI, clipe încercate, cu lipsuri și deznădejdea abandonului, în care Mica, din puținul care îi rămânea la fiecare salariu sau la avans, ne cumpăra o napolitană sau o tablă de glucoză ( în cel mai fericit caz ), una la amândoi, că doar de atât îi ajungeau banii. 
Ne-o împărțea frățește, ( numărând coscuțele glucozei, parcă și acum o văd … pentru a nu “prejudicia” pe niciunul dintre noi ), iar tu, frățiorul meu mai mic, o înfulecai lacom, cu poftă, până eu abia dacă desfăceam ambalajul. 
După ce înghițeai și ultima îmbucătură, te uitai “glonț” la mine cum încep să îmi savurez bucățica, în speranța că poate mai “pică” ceva și de la mine. 
Dacă speranțele îți erau spulberate, fugeai supărat și te plângeai:
– Mică, să știi că îmi face în ciudă cu bucata ei și nu mai îmi dă și mie …  
După ce Mica găsea mereu o soluție amiabilă să aplaneze “conflictul” și ne puneam seara în pat la culcare, după ce stingeam becul, în camera aceea micuță pe care, cu bucurie o împărțeam amândoi, parcă și acum te aud cum îți făceai și îmi făceai promisiuni:
– Meda, eu când o să fiu mare, o să câștig atâția bani că o să cumpăr toate ciocolățile din lume și o să le mâncăm numai NOI DOI!

Și te-ai ținut de promisiune: pe atunci ne bucuram de CIOCOLATA SCUFITA ROSIE, care, unii ar spune că e doar o ciocolata, dar pentru noi era cel mai smecher CEAS de mana!
Il legam cu sfoara si defilam mândri cu el pe la scoala. 
Iar astăzi am reușit să ne descurcăm în maniera în care ne purtăm cu bucurie ceasul Apple la încheietura mâinii, iar de dulciuri, ce să mai vorbim, că … din pacate dovada îndeplinirii promisiunii se vede pe NOI .

Vreau să știi că TE IUBESC și vei rămâne cel mai minunat FRATE pe care l-ar fi putut avea cineva vreodată. Un simplu La Mulți Ani!, este prea sărac pentru a exprima toată RECUNOȘTINȚA de-a te fi avut alături toți acești ani, însă exprimă DORINȚA de-a te avea FOREVER 

Pentru alte povestiri ne-medicale puteti accesa link-ul : https://www.medatalos.ro/category/povestiri-ne-medicale/

Te rugam, sa nu copiezi acest text!