fbpx

Mesaj pentru ginerele meu

Pe vremuri, parintii unei fete erau cei care faceau alegerea cu privire la casatoria acesteia. 

Daca traiam in acele vremuri si ar fi trebuit sa fac eu alegerea in locul ei, a Laurei mele, nu as fi reusit sa fac o alegere mai inspirata.

Pot spune ca sunt cea mai fericita mama si soacra, iar TU dragul meu, esti cel mai PERFECT ginere ( copil dobandit )  pe care l-as fi putut avea vreodata.

Iti multumesc ca imi rasfeti fiica zi de zi, iar momentele inedite in care ii oferi bucurii, le imortalizezi si mi le trimiti si mie, pentru a-mi incanta sufletul cu fericirea ei.

( am atasat mai jos ca remember, cateva din aceste momente pe care mi le-ai trimis in semn de pretuire ).

Sunt extrem de fericita ca impreuna ati progresat atat de mult pe plan profesional, astfel ca, ati fost cooptati in echipa de filmare a printului Nicolae,

iar acum videografia de nunta ati adus-o la un nivel la care ati creeat un adevarat cult pentru detaliu si pentru acuratete ducandu-l spre PERFECTIUNE. ( click pe imagine )

Iti multumesc pentru tot suportul acordat in activitatea mea: sfaturi pertinente, filmari si idei de interrelationare. Toate au functionat la SUPERLATIV.

Esti cel mai inteligent om in viata, pe care eu il cunosc, fapt pentru care orice discutie cu tine este o INCANTARE.

Astfel ca, azi este ziua cea mai potrivita in care sa iti transmit toata dragostea mea, consideratia si respectul pentru felul in care Laura se reflecta in ochii tai.

La multi si FERICITI ani, dragul meu Ionuț ❤️❤️❤️

Pentru alte povestiri ne-medicale click pe: https://www.medatalos.ro/category/povestiri-ne-medicale/

Te rugam, sa nu copiezi acest text!