fbpx

Mesaj pentru mama mea

09.01.2020

Fiecare zi de 9 ianuarie a fiecarui an, ma proiecteaza in trecut, in anii copilariei, ani care mi-au fost luminati de chipul senin si preocuparea TA permanenta de a ne face OAMENI.

Imi aduc aminte si azi secvente care acum ma fac sa zambesc, dar care si-au pus amprenta si au modelat caracterele noastre, devenind ceea ce suntem AZI, devenind OAMENII de care esti atat de mandra.

  • Secventa in care Seby, dragul meu fratior, s-a intors de la scoala cu o minge gasita in banca, iar dumneata l-ai certat amarnic si l-ai trimis in acea clipa inapoi la scoala sa o puna de unde a luat-o. Cu toate vociferarile lui cum ca “e a lui nimeni 🤪” si ca “daca o lasa acolo o ia altii”, dumneata ai replicat: “Nu ai voie sa iti insusesti lucruri care nu iti apartin pentru ca cine fura azi un ou, maine va fura un bou” si astfel ai reusit sa ne inveti ca NIMIC nu poti dobandi fara munca. MULTUMIM ❤️
  • Secventa in care, nesocotind ora stabilita de intors acasa mi-ai spus: “Daca se mai intampla vei gasi usa blocata si vei dormi pe presul din fata usii, langa sticla de lapte”, astfel ne-ai invatat ca in viata asta, indiferent unde te-ai afla exista REGULI, iar regulile trebuie respectate ! MULTUMIM ❤️

Dar cel mai important lucru a fost faptul ca din TOATA educatia pe care ne-ai oferit-o am aflat ca “chintesenta celor 7 ani de-acasa se rezuma la trei expresii importante: te rog, iarta-ma si multumesc”, astfel ca azi, la aniversarea zilei TALE de nastere TE ROG sa MA IERTI pentru toate micile neplaceri creeate de-a lungul anului, poate nu intotdeauna am fost cea mai rabdatoare fiica, poate in zile in care obosita de vederea atat de multa suferinta nu eram cea mai placuta companie si bine-nteles iti MULTUMESC pentru tot ajutorul acordat, esti singurul OM pe care ori de cate ori il solicit raspunde PREZENT si pe care stiu ca pot conta indiferent de situatie.

Te iubesc cu toata fiinta mea.

Multi si Sanatosi ani inainte !❤️

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

09.01.2019

Dacă ar fi să adun toată recunoștința pacienților mei, toată agoniseala mea de până acum și ți le-aș dărui azi, de ziua TA, în semn de mulțumire, tot nu ar fi suficient pentru felul în care mi-ai condus pașii până aici. Ceea ce sunt azi, ți se datorează ȚIE, draga mea mămică, fără TINE nu aș fi ajuns OMUL care sunt. Și pentru că nu este pe lume un cadou atât de prețios precum l-ai merita, îți spun un simplu și din SUFLET mulțumesc pentru eforturile tale SOLITARE și lupta tenace de-a lungul anilor pe care ai dus-o singură, pentru NOI, aidoma leoaicei care-și apără și îndrumă puii. La mulți ani și Te iubesc cu toată ființa mea!

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Te rugam, sa nu copiezi acest text!