fbpx

Povestiri ne-medicale

31 Decembriei 2020

Cu toate ca am parcurs un an dificil in care cu TOTII am avut nenumarate momente de deznadeje si RENUNTARE, totusi speranta ne sopteste mereu “mai incearca o data, haide, mai fa un pas” !

Am invatat de-a lungul timpului ca “nu conteaza de cate ori viata te tranteste la pamant, conteaza de cate ori te ridici”, astfel ca nu poti abandona SPERANTA, uneori aceasta este tot ce-ti mai ramane. 

De-aceea, in cele mai dificile momente trebuie sa ne folosim de IMAGINATIE si sa ne faurim cu ajutorul ei un VIITOR asa cum ni-l dorim, plin de realizari si satisfactii.

Asa cum spunea si Albert Enstein “Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea pentru ca aceasta din urma este limitată, în timp ce imaginaţia îmbrăţişează întreaga lume, stimulează progresul, dând naştere evoluţiei” 

Va provoc dragii mei prieteni sa zugraviti in imaginatia voastra anul ce tocmai ne bate-n poarta si sa il colorati cu cele mai pastelate nuante, sa-l impodobiti cu cele mai FERICITE momente si sa il incarcati cu toata DRAGOSTEA pe care v-o doriti !  

🔴👉 La multi ani 🍾🥂2021 ❗️

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula
Te rugam, sa nu copiezi acest text!