fbpx

Povestiri ne-medicale

31 Decembriei 2021

Traim mult cu noi insine, singuri cu ceea ce avem in gandurile noastre. 

Nu conteaza cu cine impartim viata, imaginatia e singura noastra companie a intregii noastre existente. 

Aceasta companie constanta se hraneste cu ceea ce vede. De-aceea, noi suntem suma alegerilor pe care le facem. 

Asa ca in Noul An ce tocmai ne bate la porti va doresc sa faceti cele mai inteligente alegeri care sa faca din companionul vostru un prieten agreeabil pe care sa puteti conta in existenta solitara a mintii voastre. 

🔴👉 La multi ani 🍾🥂2022 ❗️

31 Decembriei 2020

Cu toate ca am parcurs un an dificil in care cu TOTII am avut nenumarate momente de deznadeje si RENUNTARE, totusi speranta ne sopteste mereu “mai incearca o data, haide, mai fa un pas” !

Am invatat de-a lungul timpului ca “nu conteaza de cate ori viata te tranteste la pamant, conteaza de cate ori te ridici”, astfel ca nu poti abandona SPERANTA, uneori aceasta este tot ce-ti mai ramane. 

De-aceea, in cele mai dificile momente trebuie sa ne folosim de IMAGINATIE si sa ne faurim cu ajutorul ei un VIITOR asa cum ni-l dorim, plin de realizari si satisfactii.

Asa cum spunea si Albert Enstein “Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea pentru ca aceasta din urma este limitată, în timp ce imaginaţia îmbrăţişează întreaga lume, stimulează progresul, dând naştere evoluţiei” 

Va provoc dragii mei prieteni sa zugraviti in imaginatia voastra anul ce tocmai ne bate-n poarta si sa il colorati cu cele mai pastelate nuante, sa-l impodobiti cu cele mai FERICITE momente si sa il incarcati cu toata DRAGOSTEA pe care v-o doriti !  

🔴👉 La multi ani 🍾🥂2021 ❗️

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Ziua internațională a asistentului medical

👉 Cuponul de reducere de 50 lei poate fi utilizat în perioada 12-15.05.2022 aplicând codul de cupon "asistent22" și se aplică oricărui produs virtual de pe site: abonamente, suporturi video de curs sau webinarii👇👇👇

👉 Abonamente : https://www.medatalos.ro/pachete/
👉 Webinarii : https://www.medatalos.ro/achizitioneaza-webinar/
👉 Suporturi video de curs : https://www.medatalos.ro/module-video/

Cupon asistent22
Te rugam, sa nu copiezi acest text!