fbpx

Povestiri ne-medicale

25 Decembriei 2020

De multe ori, DECIZIILE pe care le luăm ne afectează şi ne rănesc prietenii cei mai apropiaţi şi familia. 

Cu totii cred, avem o multime de REGRETE din acest punct de vedere, insa Dumnezeu ne ajuta sa constientizam greselile si ne iarta in marinimia lui pentru toate acestea.

CRACIUNUL este vremea perfectă pentru a sărbători dragostea familiei, şi pentru a creea AMINTIRI care vor dăinui pentru veşnicie.

De-aceea, ACUM este TIMPUL să cugetam la BINELE si RAUL savarsit peste an si sa ne IERTAM pe noi insine pentru a putea înainta prin viaţă o zi după alta, un an dupa altul. Sa ne MULTUMIM noua insine pentru reusitele de peste an si sa cautam solutii in a le multiplica anul ce urmeaza.

Va doresc TUTUROR un Craciun plin de IERTARE cu un pregnant iz de BUCURIE si SPERANTA intr-un MAI BINE!

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

În săptămânile care urmează vom lucra la o îmbunătățire a structurii site-ului, motiv pentru care în luna iunie nu vom tine webinarii săptămânale, însă poți INVATA din EXPERIENTA MEA, accesând cele 650 de articole existente în site. Pentru accesul COMPLET la acestea ( cei care nu sunt INCA abonati ) 👉 click pe imaginea de mai jos și achiziționeză un abonament ! 👇👇👇

www.medatalos.ro - tratamente la domiciliu, subiecte medicale, punctia venoasa, administrarea intravenoasa, administrarea intramusculara, administrarea subcutanata, tratarea ranilor, pansamente
Te rugam, sa nu copiezi acest text!