fbpx

Povestiri ne-medicale

25 Decembrie 2021

În vremurile copilăriei mele mi-l imaginam pe Moș Crăciun în sania lui trasă de reni, strecurându-se pe hornul casei, sorbind înghețat, ciocolata caldă și savurând fursecurile mamei lăsate pe masa de lângă brad pentru a da credibilitate Magiei Crăciunului.

Acum îl văd clar navigând în ONLINE, intrând în rețeaua wifi prin routerul instalat de furnizorul de internet, aducându-ne tuturor speranța că deși timpurile s-au schimbat, EL, Moșul, poate aduce Magia Crăciunului în fiecare casă chiar și prin firul subțire al internetului atâta vreme cât ne păstrăm mintea deschisă spre VIITOR și acceptăm schimbarea.

Vă doresc TUTUROR să vă lăsați cuprinși de MAGIA Crăciunului, iar luminițele lui să nască în sufletele voastre acel IZ de SPERANȚĂ de care avem cu toții atâta nevoie.

Crăciun Fericit !

25 Decembrie 2020

De multe ori, DECIZIILE pe care le luăm ne afectează şi ne rănesc prietenii cei mai apropiaţi şi familia. 

Cu totii cred, avem o multime de REGRETE din acest punct de vedere, insa Dumnezeu ne ajuta sa constientizam greselile si ne iarta in marinimia lui pentru toate acestea.

CRACIUNUL este vremea perfectă pentru a sărbători dragostea familiei, şi pentru a creea AMINTIRI care vor dăinui pentru veşnicie.

De-aceea, ACUM este TIMPUL să cugetam la BINELE si RAUL savarsit peste an si sa ne IERTAM pe noi insine pentru a putea înainta prin viaţă o zi după alta, un an dupa altul. Sa ne MULTUMIM noua insine pentru reusitele de peste an si sa cautam solutii in a le multiplica anul ce urmeaza.

Va doresc TUTUROR un Craciun plin de IERTARE cu un pregnant iz de BUCURIE si SPERANTA intr-un MAI BINE!

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

GIVEAWAY

👉 Pentru prima data se fac reduceri la KITURILE DE PRACTICA pentru punctii venoase. Vei primi FARA EXTRAGERE un cupon de 50 lei pe care il vei putea utiliza la achizitia unui KIT DE PRACTICA pentru punctii venoase. Detalii despre obținerea acestui cupon, accesand:👇👇👇

Giveaway - Cupon reducere kit practica
Te rugam, sa nu copiezi acest text!