fbpx

Povestiri ne-medicale

01 Mai 2021

A mai trecut un AN ce a lasat urme adanci in sufletele noastre. Am trait cu totii sub acel nor apocaliptic si am invatat in acest an sa ne controlam emotiile, sa discernem BINELE de RAU, informatiile FALSE de cele REALE.

Dar se spune ca „ceea ce nu te omoara, te intareste”, astfel ca am devenit cu totii mai puternici, mai adaptabili si astfel poate ca sacrificiile pe care le-am facut in acest an ne-au facut sa intelegem mai bine SACRIFICIUL SUPREM pe care l-am comemorat aseara si REINNVIEREA pe care o vom sarbatori maine.

Astfel ca, gestul suprem al CREATORULUI care si-a sacrificat FIUL pentru binele omenirii, ne va invata sa RENASTEM sa ne REINVENTAM si sa continuam prin a DARUI, prin a fi mai buni,  construind un NOU INCEPUT, o noua societate, chiar asa digitalizata cum se preconizeaza a fi, insa doar de NOI depinde daca in aceasta NOUA ERA vom perpetua BINELE in vietile noastre.

NU UITATI: Schimbarea porneste din NOI si fiecare o face in mod INDIVIDUAL. Va doresc tuturor sa va REINVENTATI si sa va REDESCOPERITI bucuria vietii.

Un Paste Fericit !

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

Mesaj de Paste 👉 cu suflet 👉 din spatele unui halat alb

06 Mai 2020

Dragi prieteni, stiu ca DISTANTAREA sociala poate aboli una dintre nevoile fundamentale ale individului si anume “Nevoia de a-si practica religia”, insa vrea cu ocazia aceasta sa reamintesc tuturor ca religia se bazeaza pe CREDINTA si asa cum spunea si Dalai Lama “Religia adevarata este aceea care te determina sa faci fapte bune”, indiferent ca vorbim de ortodoxie, catolicism, iudaism, taoism etc.

Asa ca dragii mei, haideti in aceasta zi de sarbatoare sa cugetam in liniste la interiorul fiintei noastre, unde putem gasi atat partea de Dumnezeire cat si partea Intunecata a fiintei noastre.

Haideti sa ne folosim de acest TIMP, de aceasta distantare sociala impusa in care nu putem fi alaturi de familiile noastre in noaptea Sfanta a Invierii si sa daruim LUMINA din noi, sa ne luptam cu INTUNERICUL fiintei noastre, lasand sa triumfe BINELE prin faptele noastre.

Astfel, “Nevoia de-a ne practica religia” nu va fi abolita, iar noi ca indivizi vom fi COMPLETI si vom contribui la Sanatatea Sociala.

Un Paste Fericit !

Pentru mai multe subiecte medicale puteti accea link-ul: Articole

HAI să învățăm ÎMPREUNĂ 

👉 Disponibil ACUM webinarul pentru montare BRANULĂ. Din cele 8 clipuri ale webinarului vei afla SECRETE importante cu privire la alegeri care te vor ajuta în reușita procedurii. Click pe imaginea de mai jos pentru DETALII și ACHIZIȚIE👇👇👇
Webinar Montare Branula
Te rugam, sa nu copiezi acest text!